Home » , , , , » Parcel For All!!!

Parcel For All!!!


Jeng, jeng, jeng!!! Alhamdulillah telah selamat sampai bungkusan yang dinanti2kan setelah dimaklumkan semalam.... Apakah ini??? Something for all yang iolss akan kongsikan dengan uolsss...In Shaa Allah esok jika tiada aral melintang.... At this moment, kita berteka teki dulu nak??? Ahaksss, kira2 entri teaser ni untuk uolsss... *_^ wink wink... 

Apa yang iolss boleh inform uolss adalah sesuatu yang berkaitan dengan ladies, untuk kegunaan harian bagi yang tempek bedak setiap hari (ada juga orang yang tak pakai apa2 langsung ok?), bukan sesuatu untuk di-consume tetapi dipakai, berkaitan dengan teknologi dan inovasi dunia kecantikkan...sangat2 bagus dan diperakui melalui beberapa testimoni yang telah dilakukan...

Cuba teka, cuba teka apa dia??? *_^... Nantikan entri penuh THURSDAY yer uolss???

*Penggemar kecantikkan dan juga kosmetik pasti suka dengan ini... Trust me!!!Sebab bila iolss buka tadi iolss pun suka ok uolss???

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Parcel For All!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, April 15, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

66 comments:

  1. Replies
    1. nope bukan sila cuba lagi... he he he...

      Delete
  2. Haaa tah2 serum untuk wajah mulus ni hehehe

    ReplyDelete
  3. slimming machine utk muka kot hehe..

    ReplyDelete
  4. Wah....suspen entri ni. Bab cantik rasanya ramai perempuan yang suka. Kami tungguuuuu.....

    ReplyDelete
  5. nak kena teka ni yang den tak gomar ni hahaha. Tunggu je la khamis ni ye dear :D

    ReplyDelete
  6. erk...monopod untuk kecantikkan....hehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah kecantikkan pun ada monopod ke kak long?

      Delete
  7. Replies
    1. jeng jeng jeng, kita tunggu dan lihat....

      Delete
  8. Apakah itu? Pasti ada yg tidur malam ni Farah oiii! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. he he he...tulah namanya teaser...nantikan hari Khamis yer???

      Delete
  9. Wah.. Excited nak tahu ni ;) hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar ek sally, tunggu Khamis...he he he...

      Delete
  10. apakah..jengjengjeng
    cleanser kot
    menabung nuffnang sini - libresse

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you yumida, nanti akak menabung kembali... bukan cleanser sayang...

      Delete
  11. Replies
    1. sebab perlukan sehari untuk mencuba kesan dan hasilnya... *_^

      Delete
  12. adoiii sapender je ni adik divas oiiii
    kalau best i pn nak try jg.. x payah lah khamis.. esok je lah.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak boleh hari ni, kena esok jugak, sebabnya kena try dulu hari ni...ekekekeke....

      Delete
  13. Jeng.. Jeng... Jeng... Tggu je la mls nk teka... Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok, sila tunggu dengan sabar yer maria...hik hik hik...

      Delete
  14. Huhuhuhu bab teka meneka ni Lya fail la huhuhuhu ...
    Tapi cuba jugak la ...
    Pencuci muka & yg sama jenis dgnnyerr hehehe

    ReplyDelete
  15. apa tu..apa tu.. nak tau jugala Farah =)

    ReplyDelete
  16. hmm sebab parcel tu mcm agak berat..so beauty set?? wahh misterii!!

    ReplyDelete
  17. Wah agak-agak apa ya kak.... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jeng jeng jeng...kita nantikan nanti ek deno...

      Delete
  18. Make up primer dear..

    p/s: Alexa ranking terbaru untuk Malaysia ya dear. Agak merudumkan...Suspen je tengok kan..jangan sampai above 500 dah..susah nak coverkan..

    ReplyDelete
  19. apekahh?haha..ok..xsabar nk tggu khamis ni ;D

    ReplyDelete
  20. Apa agaknya tu??? xpe2, kita tunggu hari Khamis... ^__^

    ReplyDelete
  21. Replies
    1. bukanlah kak eda, something got to do with make up...ekekekeke....

      Delete
  22. wahh cam suprise je..
    n k bg sape cik farah? ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini tak bagi sapa2 orang bagi iolsss, tapi kalau uolss nak uolls kenalah dapatkan dari iolss...hik hik hik...

      Delete
  23. barang make up nie... tak tahu la aper dia.. tggu je la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul barang make up tapi tunggu ek apa dia... he he he...

      Delete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia