Home » , , , , , , » Oh What A Busy Day!!!

Oh What A Busy Day!!!

Phewww... macam2 benda hari ni... except haiwan mughalazah tu lah... Bha ha ha... Iolsss tak bela sebarang haiwan peliharaan ataupun sentuh anjing ok??? Ekekeke... Gambar ni jer yang jumpa yang paling bersesuaian menunjukkan betapa busy-nya iolss dari pagi sampailah ke petang sampailah ke saat ini. 

Tak berhenti uolsss... sampai Bubblynotes terabai seketika. Tadi janji nak fly dan mendarat bila dah petang kannn??? Ya ampunnn... memang tak sempat2 uolsss... tengoklah malam2 sikit tak pun kita qada'kan esok pagi ke??? Hu hu hu... Ngee... So uolss janganlah majuk2 k??? Nanti iolss bayar hutang.... 

Till then cheerios!!! ^_^

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Oh What A Busy Day!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, April 28, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

40 comments:

  1. kalau dah busy kekadang tu tak menyempat kan kak.tambah nak rehat lagi kan :)

    ReplyDelete
  2. Huhuhu... sama la kiter... dah malam nie baru free sikit... :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. selalunya tak lah terabai sangat dear, semalam totally terabai rasanya... bha ha ha..

      Delete
  4. Replies
    1. busy yang dibuat2 busy ni namanya... hi hi hi...

      Delete
  5. Sama la.. Sy pun busy plus bdn kurg sihat.. Mood berblog pun ke laut..

    ReplyDelete
  6. Jadi mak mak ni mmg la busy. Nak nak yg kena handle sendiri sendiri. Sok kalau anak dah besar lagi bz. Mana nak masak mana nak hantar pi mengaji mana nak hantar pi tusyen. Hbs masa atas jalan je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa kak, kita redah jer, ala bisa tegal biasa, at least kita tau yang kita ni independent tak adalah hik sikit husband, hok sikit husband... selagi boleh kayuh sendiri kita kayuh sendiri... ^_^ ... kata wondermom giteww??? ahaksss...

      Delete
  7. Replies
    1. hari ni dah mula berkayuh semula dah... bha ha ha...

      Delete
  8. kalau ah dah busy memang payah nak update , blogwalking semua yang mana sempat kekadang hehehe

    ReplyDelete
  9. akakkkkk,baby nangis tu.....dah dah :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. erksss, tak nangis pun onie, elok jer dia tengok chuggington kat channel disney junior tu...bha ha ha...

      Delete
  10. Sama laaa busy. Ni baru je sampai rumah ,__, Huhu..

    ReplyDelete
  11. akak kalau hari keje, memang sibuk, almaklum keje dgn bebudak ni, ada je ngek-ngok2nya. Sampai rumah je dah penat gila, mana nak prepare makan malam lagi, ya Allah, rasa nak resign jer..

    ReplyDelete
  12. mak2 memang bz giler...dunia kejar, akhirat jgn lupa tau Farah... sama2 kita usaha kejar dua2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah kak, thanks for reminding kak, I love you.. he he he..

      Delete
  13. sama ler dgn akak bz this week....

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. now i'm back on track kak Alycia... he he he, nanti kita datang ek?

      Delete
  15. kalau dah kena buat tu memang tak boleh buat apa.... kena qada buat kerja harian jugak tu yang jadi sibuk sangat tu.. :D

    ReplyDelete
  16. kalau dah nama supermom... busy tu perkara biasa.. hehehe

    ReplyDelete
  17. Super mommy..

    p/s: Pening kita dengan Malaysian's Alexa Ranking..makin merudum ..he..he

    ReplyDelete
  18. Hehee..takpe Farah yang penting kerja sudah dibereskan..selamat bekerja dan kebizian ye..

    ReplyDelete
  19. x sempat kita postpone je..hehehe..

    ReplyDelete
  20. busy mother.. hebat-hebat mommy-mommy zaman sekarang ni, semua pun buat sampai tak cukup masa

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia