Jemari Comel Fe-feeling Driving!!!


Bila iolss drive, Ash duduk sebelah, Ash pandang ajer... Sambil2 ajak mummy borak. Bha ha ha. Seronok betul dah ada teman bicara ni uolss. Itu kalau dia good mood tak nangis... Kalau nangis??? Jawabnya mummy terpaksa berhenti tepi dan buatlah apa yang patut... ambik dia ke? bagi dia susu ke? Yang mana2 bersesuaian... 

And tadi dia dah boring agaknya... mata tu asyik pandang stereng jer... minat nak drive ker??? Ahaksss... Serawa limau manis, ketawa nak menangis... ha ha ha... true enough... Memang dia nangis... Makanya, terpaksalah mummy pull over pull over... dannn.... ambik dia... suka uolsss... lepas tu nak berdiri... kita dirikannn...menghadap ke stereng... 

Lihatlah gambar di atas... ada hajat si tembam kecik molek... dah tembam kecik molek pulak... bha ha ha... hanya mummy yang faham kenapa dipanggil macam tu... ada hajat uolsss nak pegang stereng... ni baru 4 bulan belum lagi setahun ke apa? Kalau dah setahun jangan2 bila drive dia pun sibuk kann nak duduk kat pangku??? 

Selalu jugak iolss tengok anak2 kecik yang duduk kat pangku mak ayah sebab nak pegang stereng... tapi tak boleh ajar kan uolss??? Bahaya... hu hu hu... 

*masam betul muka dia bad mood... hik hik hik... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Jemari Comel Fe-feeling Driving!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, April 7, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

28 comments:

  1. Nampak tangan tembam ash...hihi

    ReplyDelete
  2. anyonyo tombammm nyee iye..hehehe

    ReplyDelete
  3. Teringan nak driving Ash ni.. hehe ;D

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum farah...mmg dah nampak bambamnya Ash ni.....;)

    ReplyDelete
  5. Tembamnya Ash..leher pun dah tak ada..he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha tu la pasal dear, leher pun dah hilang ke mana...

      Delete
  6. teman mama borak222 yer --- comei dia Farah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah dear, dah becok mulut dia bercakap... hu hu hu...

      Delete
  7. dulu Baby asy pun bambam cam ash.. tapi bila dah besar makin mengurus. sukanya dia dapat pegang stereng

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah orang selalu cakap macam tu N, bila kecik2 bam bam, bila dah besar dah active mula mengurus, tapi bagus jugak tu, tak adalah obes...hak hak hak...tulah pasal suka betul dia pegang stereng...

      Delete
  8. hahaha haaaa Ash kena amik lesen dulu ye, baru leh pegang stereng tau hehe.

    ReplyDelete
  9. dagu ash dah berlapis..maknanya dia semakin bambam...

    ReplyDelete
  10. ramai budak mmg camtu kan.... dia tengok makpak dia suka sgt pegang stereng, dia pun kena la try....

    ReplyDelete
  11. masam benor muka tue..
    baru lepas kena marah ngan mummy kew..
    hihihi

    ReplyDelete
  12. alololo comel je je dia ye ada hati nak drive hehe...

    ReplyDelete
  13. kecik2 dah berani..cik nor yg tua bangka nie pon masih takut nak drive..haha

    ReplyDelete
  14. bila ash dah besar nanti boleh lah hantar kan mummy nya g keje..g shopping....g mane2 je kan farrah :D

    ReplyDelete
  15. dapat kat mama long confirm kena gigit jari jemari halus dia tuh....

    ReplyDelete
  16. amboi tangan comel dia pegang stereng..

    ReplyDelete
  17. xpe..jinak2kan dlu..memula bg pegang stereng..rase je..
    t da besau msti xssh nak blaja bwk kete..haha bole ke cmtu ;p

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia