Home » , , , , , » How Do I Use My Phone???

How Do I Use My Phone???

Source Extracted from Google
Tetiba kannn??? Dah nak menuju ke weekend ni, ting tong dengan pelbagai idea entri yang boleh kata macam rojak... Hik hik hik... sebenarnya hari ni sibuk bangat deh di kantor... Banyak betul kerja nak settle hari ni, sampai tak cukup2 tangan...Malam semalam flat, totally flat tak sempat nak draft dulu apa pun... tapi iolss cuba jugalah memenuhi tuntutan sepertimana tuntutan2 lain kan??? *_^... Bha ha ha... 

Zaman sekarang zaman semakphone... semua orang dok sibuk dengan semakphone...hik hik hik, dah ada semakphone ada powerbank sebab bateri tak cukup2 kan? lepas powerbank ber-monopod jugak...bukan sekadar uolss jer, iolss pun sama jugak... hurmm... so agak2nya lah kan, kebanyakkan pada masa phone uolss tu digunakan untuk apa ek...

Iolss??? Meh tengok pie chart yang iolss buat disebabkan dah terlebih rajin..ahakss...

Kalau tak nampak pandai2lah besarkan ek? He he he... 50% for Internet, 20% for Snapping Photos, 10% for Calls, 10% for Text and 10% for Checking The Time... Complete 100%... 

Biasalah internet tu macam2 bendalah kan, and most of the time blogging-lah pun... memang banyak dihabiskan dengan blogging....yang lain sampingan2 ajer... macam FB ke, Twitter ke, Instagram ke... DAYRE ke... Sebulan quota almost to 10GB kot? Bha ha ha... Gilo tak gilo... That's why I opt for unlimited plan... Senang sikit... 

Uolss pulak macam mana??? Phone uolss tu kebanyakkan pada masa untuk apa??? 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel How Do I Use My Phone???, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, April 25, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

26 comments:

  1. Dulu kalau on9 mesti hadap fb sebab nak mainon9 games dia haha. Tapi, pastu insaf sebab sedar kenit lebih utamakan dapur di dalam pc dari dapur sebenar ekeke. Sekarang, ngadap blog je lagi havoc! FB ....boleh laaaaaa hahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu kan, sibuk bercucuk tanam kat ladang maya... tapi sekarang ni dah bersemak samun dah kot... hik hik hik...

      Delete
  2. lya online guna komputer je hihi..kekadang guna ipad

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu akak selalu guna lappy, tapi bila dah ada ash, memang most of the time mobile jer lah...

      Delete
  3. kak saya masih belom ada semakphone. tragis :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. lieya tak apa pelan2 kayuh, In Shaa Allah, one fine day... you will my dear...

      Delete
  4. utk fb, wasup dan istagram. biasa Alycia BW di phone. byk di laptop... sbb kecik sgt xpuas hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. he he he, ada orang memang cam tu, bila dah kecik sangat tak puas...

      Delete
  5. phone anum banyak guna utk whatsapp sebab jimat x perlu nak send sms da

    ReplyDelete
    Replies
    1. what's app tu memang harus tu anum... he he he...

      Delete
  6. Replies
    1. sekarang iolss dah tak ngadap FB sangat, bila waktu2 tertentu jer, sebab ngadap ash...bha ha ha...

      Delete
  7. 50% internet
    30% camera
    15% call + sms
    5% alarm

    hehehhehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah bagus dan terima kasih untuk laporan yang lengkap ini... hik hik hik...

      Delete
  8. Assalamualaikum sheila datang blogwalking daripada blog kak mia liana http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

    *kalau sheila suka check whatsapp dengan amik gambar. hehehe

    ReplyDelete
  9. Kalo dkt rumah..jarang tgk HP sebab kene mengadap che mek & benda lain jgk..tggu che mek Zzz baru dpt tgk HP dgn santai..kalo tidak, mmg kejab2 sajo..most thing yg akan saya tgk dkt HP is instagram & FB & also imotiv..byk update blog guna PC/netbook..hoho..kalo time keje, group whatsapp mmg selalu guna..pdhal group dgn 1 opis kot..haha

    ReplyDelete
  10. kebanyakan masa sy hanya untuk gaming jer..ehehe ;p

    ReplyDelete
  11. Wah cam best je tengok key board farah tu
    Nak gak beli hihi

    ReplyDelete
  12. mostly memang digunakan untuk internet..hehehe

    ReplyDelete
  13. tengok drama korea on9...bule tak? hheee

    ReplyDelete
  14. Internet la lebih... Pastu sms dan call.. Time jrg guna phone sbb de jam... Cuma cek waktu solat je kt phone...

    ReplyDelete
  15. Internet paling banyak saya guna. Hihi

    ReplyDelete
  16. setuju!! banyak org bergantung pada fon sebabkan internet..
    untung syarikat prabayar.. tiap2 masa buat produk baru based on internet..:p

    ReplyDelete
  17. Kalau akk 70%internet. 5% call. 25% whatsapp n msg

    ReplyDelete
  18. Semakphone akak ni more to layan blog dan fb...juga amik picture....

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia