Home » , , , , , , , , , » Happy 5 Months Old Ash!!! ^_^

Happy 5 Months Old Ash!!! ^_^

Source Extracted from Google
Uik apa kes pinjam gambar anak orang yang gebu gebas ni dalam entri dedication untuk anak sendiri??? Bha ha ha... Pinjam sekejap... tapi tuan empunya 5 months old hari ni adalah Ash!!! ^_^ ... Jom tengok slide story yang tak seberapa dari mummy untuk Ash di bawah ni... 


Dah 5 bulan dah anak mummy ni hari ni yer??? Alhamdulillah, segalanya ok buat masa dan ketika ini... 5 months apa nak cerita tentang development dan juga aktiviti Ash yer sehingga ke hari ini...Bha ha ha, rasanya dah selalu sangat dah mummy cerita kann? Dan macam2 dah mummy kongsi dengan uolss.... Tapi kita summarizekan sikitlah yer? 


Tak perlu iolss nak ulang tayang cerita yang sama, just give uolss the title and the link and that's all with Ash dalam journey to 5 months. ^_^... 

Apa2pun, happy 5 months old my son!!! Mummy loves you much... Harta mummy yang paling termahal... dah paling termahal pulak lagi tu...huh??? Yup, my most precious and possesive value... ^_^... Semoga terus membesar dengan sihat, sempurna, dilindungi serta diberkati oleh Allah SWT dalam kehidupan yer nak... Again, mummy loves you so that very much!!! Muacksss....

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Happy 5 Months Old Ash!!! ^_^, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, April 26, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

22 comments:

  1. kejap je dah 5 bulan kan.. bulatnye mata ash... kiut.. banyak dah koleksi cerita ash nie... nanti dah besar boleh dia baca..

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam mata mummt tak??? tu la tu sekejap jer dah 5 bulan... terasa sungguh cepat sungguh masa berlalu...

      Delete
  2. alolo...ash yang comel...kejap je dia dah 5 bulan...happy 5 months ash...^_^

    ReplyDelete
  3. wah dh 5 bulan anak akak farah.. nanti nk bace entry satu2 pasal ash.. lambat follow akak..huhuhu.. muahh jugak kat ash.. :) <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, dah 5 bulan dah ash... thank you dear... tak apa take your time... ^_^

      Delete
  4. yeay...
    tumpang gembira buat cuperboy...
    dh 5 bulan ni makin aktif ler pasni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan makin uncle shark, memang aktif pun ni... hu hu hu

      Delete
  5. semoga ash membesar menjadi anak yang soleh,hehe. happy 5 months old ye ash comel!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah, mudah2an... thank you kak Nini... ^_^

      Delete
  6. sat ja besarq, stay handsome and handful to mummy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah sat jer dah besaq... In Shaa Allah, mudah2an...

      Delete
  7. Happy 5 months old dik ash!! lebiuuu~ hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ash lebiuuu too kakak Husna... Alhamdulillah, thank you kak Husna...

      Delete
  8. hihi..nanti ash ngan alia satu tahun la darjah satunya..hehe..happy 5month ash...gomol mummy byk2 ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ye ke ain? wah sebaya mereka ek? hi hi hi...

      Delete
  9. Kejap aje dh 5 bulan dh dia...tu yg mommy dia excited dok beli memacam tu...

    ReplyDelete
  10. Happy 5monthsary Little Ash..semoga membesar dengan sihat dan menjadi anak soleh untuk mommy and daddy ye :)

    ReplyDelete
  11. comelnya Ash..Moga membesar dgn sihat ya..
    sekejap je masa berlalu kn Farah..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia