Home » , , , , » GADAYA: Magic Sponge Bergetar!!!

GADAYA: Magic Sponge Bergetar!!!

Dah ramai yang meneka2 dan uolsss tunggu masa untuk merungkaikan misteri Parcel For All!!! ni kannn??? So, hari ni iolsss uraikan apa yang perlu disingkap dan apakah bendanya di sebalik parcel yang telah diterima tempoh hari dari pihak GADAYA


It is not a face slimming machine ye uollsss. Ia adalah aksesori solekan yang dipanggil MAGIC SPONGE BERGETAR yang mana ianya sebenarnya adalah KOREA MOST POPULAR MAKE UP KITS. Ha, kalau nak tau inilah rahsianya artis2 Korea kelihatan flawless, mulus, gebus dan gebas. Nak tau lebih lanjut tak??? Meh iolss cerita... 

APAKAH GADAYA: MAGIC SPONGE BERGETAR??? 

Ianya adalah Electronic Make Up Foundation Applicator. Bersaiz 9 cm x 4 cm x 4 cm dan portable serta wireless kerana menggunakan kuasa bateri AAA. So senanglah weolls nak bawa ke mana2 pun kannn??? Dan dalam masa hanya LESS THAN 5  MINUTES weollss dah boleh apply complete foundation ataupun compact powder ke muka weollsss dengan rata and smooth. 


Mudahkan??? Berat make up tools ni hanyalah 34 gram tanpa bateri. Dan kuasa getaran GADAYA: Magic Sponge Bergetar ni adalah sebanyak 22,000 getaran seminit. 

APAKAH KELEBIHAN MENGGUNAKAN GADAYA: MAGIC SPONGE BERGETAR NI???

Banyak kelebihannya uolsss... antaranya: 

1. Solekan menjadi licin mulus. Flawless giteww ok??? 
2. Solekan yang lebih natural. 
3. Solekan uollss boleh tahan sepanjang hari ok?? 
4. Kulit lebih elastik dan sihat. 
5. Cover 'wrinkles' dan juga 'pores'
6. Urutan wajah ketika bersolek. 

Seriously iolss tak tipu uolss!!! Kerana iolss sendiri telah berpeluang mencuba GADAYA: Magic Sponge Bergetar ni... Tak percaya??? Jom kita lihat serta baca yang seterusnya... ^_*... Pengalaman iolss sendiri ok??? Tak ada tipu2 punya... True experience ni...and yang paling penting... non-edited pictures of mine.... Tak mainlah edit2 ni demi nak nampak flawless dan divalicious giteww kannn??? Natural ok? Natural? Demi nak menunjukkan kepada uolss sanggup akak ko ni tunjukkan muka raw iolss...bha ha ha....

FOUNDATION APPLICATION USING HAND A.K.A. JARI JEMARI

 
Dan hasilnya uolss....

Boleh nampak kan??? Foundation tu tak berapa nak rata??? Tak smooth giteww... hamik ko, akak bosarkan bagi uolss nampak terang....

FOUNDATION AND COMPACT POWDER APPLICATION USING GADAYA: MAGIC SPONGE BERGETAR!!!

Hasilnya dapat dilihat kannn??? Dan finishing... 

 Bagi terang lagi sikit....

Perbezaan sebelum dan selepas... Smooth sangat dan iolss suka sangat.... hik hik hik...best pulak main dengan GADAYA: Magic Sponge Bergetar ni!!! 

Kasi close up sikittt...


Sebab tu iolss kata tunggu sehari, hari Khamis baru iolss reveal... hik hik hik... sebabnya iolss nak experience sendiri betul ke tidak apa yang diperkatakan mengenai produk ni... dan disebabkan berpuas hati, iolss pun ulang lagi sekali hari ni guna...dan tak mustahil iolss akan keep on using this...

Nampak tak??? Nampak tak??? Fefeeling retis lah pulak muka flawless giteww... totally flawless.... Instagram tak mampu menipu ok??? tengah driving mana lah ada masa nak edit2 gambar semua bagai, despite application edit gambar supaya flawless takdo pun dalam Ms. Apple iolss...bha ha ha... semuanya terzahir secara semulajadi... 

GADAYA: Magic Sponge Bergetar ni menggunakan konsep comparison an orange to an orange...




Tanpa penggunaan GADAYA di mana foundation tidak natural dan seimbang serta rata.

Dengan penggunaan GADAYA, smooth, balanced and long lasting... 

Memang proven make-up tahan lama sepanjang hari uolss... Iolss yang experience takkan iolss nak bohong and make up stories kat uolss pulak... 


Minat tak??? Minat tak???

Official Website:

Facebook:

Diedarkan Oleh:
Zaloha Sdn Bhd (1056224-M)
Gadaya Brand Owner
12A-1, Jalan Puteri 2/3, Bandar Puteri, 47100 Puchong Selangor
Hotline : 016-263 7467
(9am-6pm, Monday -Friday )
Office : +603-8066 6088
Fax : +603-8068 6098
Email : sales@gadaya.com
Website : www.gadaya.com 

If uolss beli produk ni... ada 3 months warranty. Silalah lawat2 ke official website mereka dan juga Facebook Page mereka dan baca testimoni, testimoni pengguna yang telah mencuba GADAYA: Magic Sponge Bergetar ni... Iolss pun dah kongsi dengan uolss kannn??? 

**Ada sesuatu lagi yang menarik... If uolss nak dapatkan produk ni dengan harga ISTIMEWA... khas untuk pengunjung Bubblynotes.Com sahaja... Uolss bolehlah mengisi borang INI

*Akhirnya terungkailah misteri parcel for all ni kannn???  

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel GADAYA: Magic Sponge Bergetar!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, April 18, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

66 comments:

  1. peerghh..pelik-pelik je barang ko order Farah..hahha..kalau laki akak tengok pasti dia gelak guling-guling

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak Tie ini tak order ini job advertorial... hew hew hew...

      Delete
    2. Mmg dasyat la alat2 makeup skarg ni

      Delete
    3. ppsstt..akak jarang pakai mekap..sekadar sunblock ngan gincu tipis2 jeww..maluuuu

      Delete
  2. mak aih..mmg xleh teka la cm ni..barang memang RARE..haha

    ReplyDelete
  3. wow...sangat menarik ni dik...ehem..ehem...akak nak isi borang kejap...

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. bha ha ha... cosmetics..apa saja yang berkaitan dengan beauty of course iolss minat babe...

      Delete
  5. wahh macam menarik je sis...brp rega dia sis ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dik an, untuk pengunjung Bubblynotes...Semenanjung Malaysia RM 69.00 dan untuk Sabah & Sarawak RM 74.00... itu kalau order melalui Bubblynotes...

      Delete
  6. waaaa...
    kalah model cmnie..
    terbaek :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. uhukss akak tak adalah sampai sehebat tu dik oi...wakakakaka....

      Delete
  7. baca dia punya company ingatkan zalora
    tapi nice la :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik hik hik, mula2 farah pun ingatkan zalora...

      Delete
  8. ohhh itu ke bendanya hehe... tp mmg nmpak bezakan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer itulah bendanya, memang nampak beza pun kak Alycia... pendek kata puas hatilah guna...

      Delete
  9. Replies
    1. memang best babe, nak try? hik hik hik...

      Delete
  10. awat macam seronok je..hahahaha...errr....takde free trial ke? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. sally nak tak nak tak? memang seronok, meh beli meh... hik hik hik...

      Delete
  11. hahaaha.. first time dgr comparison orange to an orange.. biasa boss saya ckp apple to apple.. hihihi. anyway, nape muka cute sangat??

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik hik hik, saja nak tukar apple to an apple kepada orange to an orange...lol... erks, cute ker muka saya??? he he he...Alhamdulillah, terima kasih...

      Delete
  12. wahh memang suka produk sebegini kak..mahu terjah dulu :)

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. Alhamdulillah terima kasih Cik Nor, semuanya pinjaman dari Allah...

      Delete
  14. ish betul ke nih farah?sangat lah gebu gebassssssssssss...i loike!!
    saya sangat jeles..siyes..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mar, betul mar.... tak ada tipu2 punya... hik hik hik...

      Delete
  15. mmg gebusss la..mcm nak je mcm nak je..hehe

    ReplyDelete
  16. wahh! halus sapuan gitu dear! memang jelas nampak beza keduanya (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup sapuannya menjadi lebih halus giteww...and flawless giteww...

      Delete
  17. Replies
    1. Alhamdulillah, terima kasih semuanya di atas pinjaman Allah SWT...

      Delete
  18. Wa... Mcm best jer... Haha... Tertiba ustazah nak melaram gak blh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh jer, apa salahnya...ustazah pun boleh melaram tapi ikut syariat lah kan? hi hi hi...kita semua pun macam tu...

      Delete
  19. amboiii kemain farah melaram..cantik2..hehe

    ReplyDelete
  20. wah memang smooth and fine, tapi farah muda, kak dah belia heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak muda tak muda juga umur ni, 3 series dah kot...kak pun boleh...

      Delete
  21. santek...mcm nie nak ada jugak satu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh meh meh sini kak eda, order ngan kita...hik hik hik...

      Delete
  22. salam farah...cam berminat gak dgn gadaya ni..

    ReplyDelete
  23. Memg jauh beza muka farah...nk cantik n flawless

    ReplyDelete
    Replies
    1. suka pulak iolss main2 dengan benda ni mimi...

      Delete
  24. wah.... menariknya. mahal tak ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk semenanjung cuma RM69.00 ajer kak...

      Delete
  25. salam jumaat cik farah...
    wahh magic sponge rupenyerr...
    cam besh je ^,^

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam jumaat yaya, ha ah magic sponge dan memang best pun...

      Delete
  26. hoho...akak nak kena try ke Farah....? jeling cik abang nanti....

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh meh meh sini, isi borang kat atas tu...

      Delete
  27. wah...nampak perbezaannya...cam menarik je...selalu letak foundation memang tak berapa rata....:)

    ReplyDelete
  28. wah menarik juga farah guna teknik ni !

    ReplyDelete
  29. Wahh seronot!!nampak flawless sangat dan cantik!teringin nak beli jugak!hehe..dekat je dengan rumah aida,nanti nak contact org tu lah..heheeThanx Farah..

    ReplyDelete
  30. Woww... Superb!! Menarik.. Tertarik..!! ehehe.. Sponge tu bole cuci?

    ReplyDelete
  31. halus mulus pipi kak farah..hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia