Home » , , , , , , , , , » Fisher-Price My Baby At Play Contest - March 2014 Prize Dah Sampai!!!

Fisher-Price My Baby At Play Contest - March 2014 Prize Dah Sampai!!!

Masih ingat entri INI??? 

Alhamdulillah, hari ni Ash punya consignment sampai dari POSLaju dengan selamatnya ke tangan iolss di office... Uhuksss... Sally kalau dengar words POSLaju ni sure membara ni... ni semua gara2 POSLAJU PENCURI... Maunya tak kalau iolss pun membara uolsss.... Bukan sikit murah harga PowerBank tu... lagi sehinggit dua hinggit kot nak cecah RM200. Huh... 

Ok sambung cerita hadiah ni... mummy yang terover excited ko, dok bukak present Ash ni...muahahaha.... tapi tak bukak kotak lagi ler... ekekekeke...balik nanti baru suruh tuannya rasmikan... Thank you MamaBabyWorld ... appreciate it so much... Nanti ada contest iolss join lagi ek??? Ha ha ha..terus semangat ko nak join contest lagi... 

*Wondering how will Ash react once he got this... la la la...ni yang tak sabar nak tunggu jam struck 5.30 p.m. ni.... tapiiii hujannnn....

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Fisher-Price My Baby At Play Contest - March 2014 Prize Dah Sampai!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, April 10, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

35 comments:

  1. bolehlah Ash melaram dengan mainan baru nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti Ash melaram mummy upload gambau yer aunty fiza???

      Delete
  2. wah mesti dia happy betul walau belum pandai main lagi kan..xper2...tunggu besar skit eh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum besar nanti mainan dah melambak...adehhh pengsannn...kena cari bakul khas untuk mainan dia ajer lah ni nampak gayanya...

      Delete
  3. woweeee! malam ni bolehlah Ash rasmikannya! Ada yang tak tido malam ni kang hehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti kita tengok dia tidur ke tak tidur...

      Delete
  4. fizi rasa mummy dia pulak yng cam nak main..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha, macam betul jer fizi, mummy nak try test tengok explore dulu macam mana...

      Delete
  5. Replies
    1. Alhamdulillah Maria, mummy dia pulak yang over kann???

      Delete
  6. Wah...akak suka mainan tu...hihi

    ReplyDelete
  7. Ash belum pandai main tuh, nanti mummy nya yang main, ha ha

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang betul pun kak... nak masuk mulut lagi ada...

      Delete
  8. omenya mainan dia... jgn lupa cap gmbr ash time xctedd dpt mainan baru 2

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah, rezeki ash
    nanti boleh snap pic ash dengn mainan baru^^

    ReplyDelete
  10. tahniah. ini yang di namakan kepuasan.

    ReplyDelete
  11. Nanti bolihlah mummy main sama dengan ash...dah mummynyer terlebih xcited.. hehe

    ReplyDelete
  12. comel tak sabar nak tgk la sis :D

    ReplyDelete
  13. wahhh, bestnya... mesti Ash suka ;)

    ReplyDelete
  14. bestnyer dapat mainan baru, biasanya mama yang lagi eksited berbanding anak ! hehe

    ReplyDelete
  15. heheheh tgk mcm best je.. ni kalo una pun.. mmg una la yang main hehehehe

    ReplyDelete
  16. bestnya Ash dapat hadiah.. heee

    ReplyDelete
  17. waa.. cumeyyynyaa.. rezeki Ash tu..

    ReplyDelete
  18. Salam Sis...
    Rezeki anak.. maknya yang terover excited yer... :D

    #Follower 1358

    ReplyDelete
  19. Seronok Ash dapat mainan ni.. tidur sambil peluk la nampaknye :D

    ReplyDelete
  20. Wah...sure Ash seronok bukan main ni Farah...Budak walaupun masih cinonet nampak mainan sure senyap hehe

    ReplyDelete
  21. Wah untung lah Ash mama dia rajin join contest :)

    ReplyDelete
  22. zam suka mainan dr fisher prices :))

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia