Home » , , , , , , , , , , , , , , , , , » Family Gathering On Sunday!!! ^_*

Family Gathering On Sunday!!! ^_*

Holla peeps!!! Dah malammacam ni baru berkesempatan iolss nak memunculkan entri di Bubblynotes ye tak??? Busy on weekend biasalah... Lagi2 today ada family gathering tak rasmi... bukan apa bagi merapatkan ukhuwah bersama aunty2, uncle2 dan sepupu sepapat segala bagai... Lagipun dah lama kitaorang tak gather macam ni uolsss... ahaksss... so apalah salahnya kann???

Biasalah bila gathering macam ni ramai2 memang seronok... aktiviti? masak2 makan2 borak2 dan catch up session sesama sendiri sambil bergossip giteww uolsss... Yang jadi star-nya biasalah siapa lagi tak lain tak bukan Ash lah. Sebab iolss cucu paling bongsu, kesayangan arwah nenek dan adik sepupu yang paling disayangi oleh kakak2 dan abang2 sepupu plus uncle aunty semua bagai... ahaksss... kalau raya seronok ni... muahahaha... ke situ pulak menyimpangnya kannn??? 

Menu pertama of the day yang my aunty masak adalah nasi lemak sambal sotong... nyum nyum... sedap tapi iolss makan sepinggan jerlah dan takkan nak berpinggan2 atau berbumbung pulak kann??? Makan kena kawal tak boleh ikut hawa nafsu sebabnya ada menu lain yang menanti jugak lepas tu... 


2nd menu of the day by my cousin sister... Laksa Pangkor.. Ye lah hubby dia kan orang Pangkor... Makanya, menu Pangkor lah kita hari ni... Bha ha ha... senang kerja mummy... ramai babysitter... lepas sorang2... lepas satu tangan ke yang lain yang pegang Ash... sedap theyolls gomol Ash... Ash pun nampak happy dan bahagia jer... Alhamdulillah, mummy pun happy dan bahagia bila Ash happy dan bahagia. ^_*... 

Dah puas kena gomol... disebabkan cuaca panas dan Ash pun dah rasa berlengas agaknya... badan dah melekit2 kita mandi dulu!!! lepas mandiiii.... bom kebabom pengsan... 


Ha gitewww sekali uolss gaya pengsannn Ash... Letih sangat2 lah tu bila kena gomol... hik hik hik... 

*Once a while seronok bila berkumpul ramai2 macam ni... next gathering cam tak sabar jer tunggu??? Ha ha ha... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Family Gathering On Sunday!!! ^_*, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, April 6, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

13 comments:

  1. best kan kalau dapat berkumpul ramai2...
    LeYa pun slalu gak buat gini...

    ReplyDelete
  2. Astaghfirullahalazim.... ya allah... sedapnya laksa tu.... tengok dengan ulam..cabai hijau ker tu... waaah... sedapnya... sedapnyaaaaaa.... kejap lagi nak keluar cari laksa... lepas gian... tak kira laksa apa yang ada...asalkan laksa... urgghhh... (macam orang mengidam plak..)..

    ReplyDelete
  3. Wah.. Seronoknya makan2 dgn family...

    ReplyDelete
  4. Wahh ... Memalam nih tgk gmbr mknn lapar terus ... Laksa Pangkor tu sungguh menggugat jiwa ...

    ReplyDelete
  5. seronoknya dapat kumpul ramai2 cam tu tambah pulak kalau ada family yg besar hehe...

    ReplyDelete
  6. makan besar Farah yer.. comel nye ash...

    ReplyDelete
  7. Happy Weekend..Sy orng perak pun belum penah rase lagi LAKSA PANGKOR..igtkn LAKSA KELATE tadi..hoho

    ReplyDelete
  8. sedapnyaaaaa.......best bila ada family gath mcm ni....

    ReplyDelete
  9. seronok nye...
    cik pon dah lame tak gathering dgn famly....tme raye je baru jumpe...

    ReplyDelete
  10. memang yummy ler menunya tu.......

    ReplyDelete
  11. wow bestnya family gathering.. menu pun syok-syok semua

    ReplyDelete
  12. sesekali berkumpul memang seronok..kdg² cepat je berlalu

    ReplyDelete
  13. tak pernah makan laksa pangkor..
    apa bezanya dgn lksa biasa?
    cer citer sikiy..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia