Home » , , , , , , , , , , , , , , , , » Epic of The Day: Panda Bergerak!!!

Epic of The Day: Panda Bergerak!!!

Bha ha ha... Epic of The Day: Panda Bergerak!!! Tak senunuh mummy kannn??? Membuli anak suh pakai sweater panda yang cute tu.... Hik hik hik... Bukan bulilah... Cuaca sejuk sebab hujan... lepas tu tadi lepas lunch kami anak beranak nak outing sekejap... tu yang pakaikan sweater tu... Takut Ash sejuk dan kena air hujan... walaupunnn berpayung dan parking berbumbung kannn??? ^_^... 

Gitew lah kisahnya... thank you aunty Sally... wifey Ash yang sangat caring dan loving ni yang belikan dari Vietnam. Ihiksss... baru jer minggu lepas borak2 Sally tanya dah pakai ke belum? Tup tup tup sebab hari ni hujan dan cuaca sangat sejuk, kebetulan nak pergi beli barang sikit, kita melaramlah dengan sweater panda yang cute dan comel ni. 

*Gambar no.3 tu kannn??? Ha ha ha... guling2 mummy gelak... tapi bukan mummy sengaja tau... hood tu terlondeh sendiri sebab besar... cepat2 snap gambar lepas tu tarik ke belakang balik hood tu.. cian dia... kena buli ngan mummy... bha ha ha... 

**Nak hantar kat Abah Ash jap gambar ni... hik hik hik... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Epic of The Day: Panda Bergerak!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, April 20, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

36 comments:

  1. Replies
    1. ala sekali sekali, buli2 manja macam ni tak apa, jangan buli yang macam orang2 yang tak ada akal kat luar sana tu...hik hik hik...

      Delete
  2. Replies
    1. try to look around on the net Vee... don't cry...hik hik hik...

      Delete
  3. Assalamualaikum dan salam singgah sini...comelnyer Ash...

    ReplyDelete
  4. comel sgt baby pakai baju cenggitu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. comelnye baju tu.. mmg kena ngn Ash yg comel..

      Delete
    2. hi hi hi, sangat suka akak bila tengok...

      Delete
  5. Comel je...nasib baik tak nangis..he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha tu la tu, nasib baik dia tak nangis dear...

      Delete
  6. alahai tomey nya panda bergerak ni.nk sewa sehari boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. panda bergerak yang comel ni kalau nak sewa kena sewa dengan maknya sekali...ha ha ha...

      Delete
  7. comelnya ash,, bolat jer mata dia! hhe

    ReplyDelete
  8. Hehehe Farah ..biler Farah membuli Ash ..
    Tapi nampak comel jer Ash ngan sweater tu ...
    Panda Bergerak ..kuakuakua ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kejam tak mummy bagi gelaran panda bergerak...

      Delete
  9. hahaha mangsa buli.
    muka ash mcm redho je babe.. LoL!

    ReplyDelete
    Replies
    1. lol, terpaksalah redho babe...ahakss... mummy memang ajar dia redho jer sedari kecik...bha ha ha, sok2 dah besar baru tahu maksud apa itu redho yang sebenar...lol...

      Delete
  10. epic sangat..panda bergerak. mummy nakal

    ReplyDelete
  11. comeyyy Ash camtu lah.. geram anty ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha, kak Alycia, mummynya pun geram...

      Delete
  12. nak pinjam la panda ni... jom mr panda kita gi dating...hheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh pinjam panda ni, tapi kena pinjam ngan mummy dia sekali...baby and mummy panda...bha ha ha... jom jom kita dating...

      Delete
  13. Replies
    1. ala aunty ain, sweater jer ker...hik hik hik ...

      Delete
  14. Hahaha...memang comel! Nanti boleh bawa tengok Panda real pulak di Zoo Negara!

    ReplyDelete
  15. Comeinyeww.... nk pelok panda ni la...buleh???

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia