Home » , , , , , , , » Chocolate Cadbury Dairy Milk Featuring Bubbly

Chocolate Cadbury Dairy Milk Featuring Bubbly


Bha ha ha... Terharu iolss bila one of my BFF hantar snapshots gambar chocolate ni kat What's App iolss semalam... Chocolate Cadbury Dairy Milk BUBBLY .... ^_*... ko mampu branding blog ada merata2 kat market??? Bubbly ok bubbly... (ayat menggeletis... sampai iolss sendiri nak terasa nak letak tangan di atas bahu dan roll my eyes 360 degrees serta muntah rainbow... apatah lagi uolss kannn???)... Ala, ini namanya gedik bermusim... tak salah kannn??? Bukan selalu pun iolss gedik mengedik serta menggelitis ni... ahaksss... 

So far in Malaysia market tak pernah terserempak dengan kelibat chocolate ni... iolss tak pernah lah tapi tak taulah kalau uolss pernah kannn??? Dan sebenarnya chocolate ni my BFF hubby import dari Saudi. Hubby my BFF kerja kat Saudi, so terlanjur balik bercuti ni, dia pun bawaklah souvenir. Gigih dan supermama my BFF ni, hubby kerja nun jauh di Saudi... tapi boleh jaga and cope 2 orang anak kecik yang rapat ok??? I adore her... lepas dalam pantang anak pertama terus preggy anak kedua... masa budak bam2 tu usia 10 bulan dapat adik lagi. Nak tengok gambar comel Haiqal dan Hafiy??? Jap cuba tengok kat bawah... 


Hafiy ni sebaya dengan Ash... (Nurul Shuhada sahabatku saya pinjam gambar anak2 awak jap)... Iolss biasalah skema tak reti nak guna bahasa2 aku kau ni sangat dengan kawan2... entah memang dengan certain2  orang or most of the time tak selesa. Tapi tak dinafikan ada juga guna pada certain2 kawan... tengok keadaan dan mana yang bersesuaian... 

Oops kelaut pulak melalut ceritanya... sebenarnya nak betcerita pasal chocolate Bubbly tu jer... Ha ha ha... Bangga kejap iolss ok??? *_^ wink wink... Commercial nama Bubbly ni rupanya ek? Gedik kannnn??? 

*Tengah terbayangkan macam manalah rasanya chocolate Bubbly ni ek? Kalau ada banyak stok dalam tangan boleh jugak buat hadiah mini GA ni kannn??? Bha ha ha... Rare ni rare... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Chocolate Cadbury Dairy Milk Featuring Bubbly, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, April 4, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

46 comments:

  1. kalo jumpe ai pos kat u okey..hehee..

    ReplyDelete
  2. hahaha.. semalam baru je beli chocolate cadbury dairy. rasanya mmg takde nampak plak chocolate bubbly ni. nak try tgk kt cold storage la plak. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang tak ada dalam market sini kot PK...

      Delete
  3. Replies
    1. he he he tu la pasal kak... tak sangka pulak ^_*

      Delete
  4. bestnya cadbury tu, tapi yg paling best sb ada brading blog lagi tu..hihihi..comel budak tenit dua tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu yang rasa cam best jer tu... ha ah diaorang memang comel....

      Delete
  5. wah nama belog akak tu hehe...macam sedap je cekelat dia tu...kan dah teringin huhu...

    ReplyDelete
  6. blh mtk komisyen ckit sbb gune name bubbly.. hihikk

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah mintak royalti sikit... bha ha ha

      Delete
  7. Replies
    1. sikit jer SQ sikit jer tak banyak... ha ha ha

      Delete
  8. comelnya...kecik2 dah dapat adik dah...x per la..rezeki kan....somell sgt kedua2nya...x pernah jumpa lagi choc tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang comel dua2 tu kak... ha ah rezeki... mana tau Ash pulak nak dapat adik kannn??? since dot dot dot... ooopsss...

      Delete
  9. tak pernah lagi lya nampak..wahhhh mesti sdp

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dah namanya chocolate pasti sedap lya... ha ha ha

      Delete
  10. hahaha..
    boleh mintk komisyen nie kak :)

    ReplyDelete
  11. kalau camni, sayang pulak nak makan kan dear? hehe. Simpan wrapper tu leklok, susah nak dapat sini tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak kena pesan dengan my friend suh simpan wrapper...

      Delete
  12. untung laaaa..untung laaaaaaaaaa....hahahha ^___^

    ReplyDelete
  13. kak..ngidam pulak tetibe choc jenama bubbly 2.nak boleh?ngidam ni (buat rasa serba salah)

    ReplyDelete
    Replies
    1. iman kalau ada akak dah pos dah... he he he

      Delete
  14. hehehe baru je beli utk anak2 angah & adik ! mmg best

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ek kak KA? akak dah rasa ek? akak beli dari mana?

      Delete
  15. Ok...tpi nma kita mmg dh popular satu dunia tau... Mariah Carey... Ni nama popular ai masa sekolah dulu... Haha... Nk juga tu.. Kihkihkih... :-P

    ReplyDelete
    Replies
    1. nama maria memang tak boleh disangkal...

      Delete
  16. hihi...coklat...bgi cik akak satu ok..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah kalau ada farah pos kat cik akak satu... *_^ dua pun boleh...

      Delete
  17. Amboiiiii....kemain retis name bubbly ne ek..siap ade lekat kat choclate cadbury lagi tu....mihmihmih

    ReplyDelete
    Replies
    1. mih mih mih... retis ker cik? ihikss...

      Delete
  18. wah wah..dah ada brand baru..

    siapa nak hadiah?

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/04/saya-nak-join-giveaway-fuza.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. brand ni kat saudi jer fuza...eh ada GA, jap nak terbang ke sana...

      Delete
  19. terkezutt ingt new item cadburry dekat Malaysia..nak terjah dah tau..wahhrggg teringin nak rasa la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. iolss pun teringin nak rasa jugak...hu hu hu...

      Delete
  20. kalau ade kat Malaysia, mesti Kak Farah borong habis kan..heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. bha ha ha, tak adalah borong sampai habis...

      Delete
  21. Replies
    1. kalau dah namanya chocolate mana ada yang tak sedap kak? ahakss...

      Delete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia