Bubblynotes King of Selfie???

Gambar selfie Ash malam semalam... dushhh iolss rasa nak pengsannn... Dah pandai dah dia... nampak camera jer dah pandai senyum... Paling tak menahan siap tongkat dagu tu... macam gaya ala2 mummy selfie pulak dah... Adoiyaiii anak... 

Bha ha ha... tulah orang selalu kata... mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi... inilah dianya ni... Inilah dia... Ahaksss... mummy dah ada rival dah... Bubblynotes.Com King of Selfie giteww... 

Yang kat bawah ni pulak masa Ash dalam hari a.k.a. dalam pantang... 


Ni nak kata apa ni? Memang bakat nak jadi SuperModel ke? atau mummy yang pandai ambik angle gambar... Ha ha ha... gaya tongkat dagu... ke Ash ni memang pandai pose? Ambik bakat2 yang ada kat mummy??? Like mummy like son??? ^_* wink wink... 


Ha tengok gayanya tu... tak ke sama? tak ke sama? Iolss is pengsannn... Memang anak2 cepat mengikut apa yang orang tua mereka lakukan kannn??? Tu sebab ada words yang memgatakan... kalau nak tengok parent dia macam mana, tengok anak dia... Muahahaha... 


Cuba tengok, cuba tengok sama tak??? Tang mana yang sama tu??? Apa2pun... inilah dia buah hati pengarang jantung, intan berlian dan nyawa mummy... Ash-lah satu2nya... Tulah sebabnya mummy over melampau kalau pasal Ash... biar apa orang nak kata... tapi Ash tetap yang utama di hati mummy... Can't resist if anything happen to Ash and memang tak sanggup kalau apa2 berlaku pada Ash...semua ibu begitu kann??? Tak apalah, biar mummy susah macam mana sekalipun... mummy tetap akan cuba sedaya upaya jaga Ash sebaiknya... Semoga kita berdua dilindungi dan dirahmati Allah SWT yer nak... I LOVE YOU FOR ETERNITY SON... In Shaa Allah, mummy tak akan sia2 kan Ash... 

*What's next Ash??? Selfie dah nampak bakat dah tu... hurmm... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Bubblynotes King of Selfie???, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, April 6, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

16 comments:

  1. baby ash raja selfie.. hehe..comel macam mummy dia ^^

    ReplyDelete
  2. Well.. He is my hubby though.. Hahaha..
    Kak, tgn bawah dagu tu sorok double chin ek? Hahahaha... ;)

    ReplyDelete
  3. Kemain sengih anak teruja tu haaaa....
    Hehehehehe....

    ReplyDelete
  4. Hahahaha Mummy ngan Ash mmg sama2 bergaya lerr ..
    Comel Ash .

    ReplyDelete
  5. hahahaha memang comel ash senyum!!! dah semakin pandai dah... mummy dia lagi la excited tuuu hahahaha...

    ReplyDelete
  6. comelnya . ni mesti mamanya byk berselfie masa ash dok dlm perut nih ... heeee

    ReplyDelete
  7. Mlek ler tu dua beranak berselfie... Hihi

    ReplyDelete
  8. Zaman sblm ada Ig dlm 2006 mcm tu Muz rajin selfie, haha, tp utk simpanan sendri, masa beli N70 pakai duit tabung, jd gila2 sikit la, skrg wlpon ada hp lg canggih dr tu, dah x selfie dah..Hehe

    ReplyDelete
  9. ash comel..mamanya pun comel..hehehe

    ReplyDelete
  10. Hahaha..baby zaman skrg mmg dh pandai selfie...

    ReplyDelete
  11. haaa...nie memang anak beranak selfie....

    ReplyDelete
  12. pandai ash posing depan camera ye.

    ReplyDelete
  13. alolo.comel.dah ada gaya tu.hihi.
    pandai ikut mummy ye ash :)
    good boy

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia