Home » , , , , , » "Flying Bomoh" On Top Charts in Apps Store

"Flying Bomoh" On Top Charts in Apps Store


Semalam masa iolss nak update few apps dalam Ms. Apple and browsing for some apps yang iolss nak download... terpandang item No.4 tu... 

Flying Bomoh... games yang ramai orang soh seh soh seh... Dan yang menjadi perhatian tertarik tu, games tu berada di top charts Apps Store uolsss... Amboi kemain diaorang ni... seronok sangat ke games tu??? sampai boleh berada di top charts??? 

Iolss tak adalah download games Flying Bomoh ni... tak terasa pun nak download... tapi sekadar tercuit perhatian jer bila berada di top charts kan??? Bermakna ramai jugaklah orang yang layan games ni kannn??? Apa yang seronoknya cuma mereka yang main games ni ajer yang tahu ye tak??? 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel "Flying Bomoh" On Top Charts in Apps Store, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, April 1, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

38 comments:

  1. Dalam playstore pun antara top games jugak..

    ReplyDelete
  2. kata orang game bomoh tu x de ola best mana pun,harap glemer je lebih

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya cam tak best kot kak, normal typical game sebab tengok screenshot pun cam biasa jer...

      Delete
  3. amboii dah femes amos ttu game :D

    ReplyDelete
  4. wah kemain lagi siap ada apps bagai... heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. propa sangat kan kak...marketing strategy katanya...

      Delete
  5. Flying bomoh pulak, very catchy anyway :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. the name itself catchy kena dengan current issues, tapi if you look back memang macam mempersendakan juga...

      Delete
  6. ramai pulak main games ni ye..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah fiza, macam ramai pulak yang berminat...

      Delete
  7. haha flying bomoh...tetiba femes je dia kan..siap ada game lg..dahsyattt..:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. publisiti di atas kesempatan yang lain... inilah dianya dear...

      Delete
  8. senang jer nak femes....hahahaha....terus dah makin terkenal dah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. pandai betol dia atur strategy, siapa yang cipta apps ni kena bayar royalti ni...

      Delete
  9. mmg senang nk glamer kan? buat sesuatu yang dari yang lain..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. cumanya kena kreatif jer lah nampak gayanya...he he he...

      Delete
  10. Macam2 idea dieorg ni..dulu game "kangkung" skrg "flying bomoh" plk..aihhh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha tulah diaorg grab opportunity dari current hot issues untuk marketing strategy....

      Delete
  11. amboi kat playstore pun ada game nie dasyat penangan bomoh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah acik ramai pulak yang minat berbomoh ni... ahaksss

      Delete
  12. punya la hebat penangan bomoh tu.. -.-

    ReplyDelete
  13. Pernah tgk game nie...tapi tak main..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farah pun tengok jer kak dan tak terasa nak main pun

      Delete
  14. hahahah dlm games tok bomoh tu ada tikar terbang n teropong x farah hahaha
    ni pun jdlah buat bahan kan ekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. pada mereka janji boleh buat duit kak el...hik hik hik...

      Delete
  15. wah pandai betul pereka game ni amik kesempatan ekk

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena bijak atur strategi pemasaran giteww....

      Delete
  16. Mmg popular trus bomoh tu skrg.. Dulu kt majalah de la pnh tgk iklan dia... Skrg smp de aplikasi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. senang betul dapat publisiti ek? he he he...

      Delete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia