Ash & Pocoyo!!!


Since today Friday kannn??? Banyaknya kisah ramblings and santai jerlah... Mood weekend sudah mari uolss... Ahaksss poyo sangattt kot??? Walhal esok kerja jer dan macam plan nak angkut Ash gi office jer esok since my mama tak berapa sihat kannn??? Lagipun Saturday tak ramai orang and furthermore kerja banyak yang dah settle... More or less Saturday digunakan untuk siapkan kerja2 yang tertangguh dan kemas workstation sendiri so that tak berkisai dan bersepah banyak... Ok kot handle Ash... as long as dia tak nangis thats fine wirh me... La la la... 

Cuba tengok gambar Ash dengan Pocoyo tu... Dulunya mummy tak kenal pun nama kartun tu Pocoyo... Selalu tengok gambar kartun ni on the web... Ha ha ha, tapi tak pernah pulak tau namanya. Sejak Ash minat sangat tengok Pocoyo ni sebelum tidur on Disney Junior Channel... iolsss dah terjebak sama nengok dan dah jadi kenal dah pulak dengan Pocoyo tu. Cumilll... 

Berbalik pada cerita gambar... agak2 uolss ada iras tak Pocoyo dengan Ash ? Dengan kecik molek yang sama, halus gebus gebas... ahaksss... tak senunuh mummy samakan anak dengan Pocoyo... la la la... Tapi betullah Pocoyo ni comel sangattt... lincah dan gelagat tu macam Ash... (mummy perasan lebih) but seriously memang dia minat sangat dengan Pocoyo ni... Sampaikan boleh bercakap2 pulak dalam bahasa dia yang tersendiri... Macamlah Pocoyo tu dengar kannn Ash bercakap? Yang geli hatinya, bila Pocoyo tu melompat kalau mummy pegang Ash masa tu dan Ash berdiri, dia pun melompat sama, kalau Pocoyo tu menari dia pun sama bergoyang2 .... anak oh anak... 

*Kalau tak tengok Pocoyo, mesti meragam semacam sebelum tidur... kalau tengok Pocoyo... amboiii mengekek2 dia ketawa... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Ash & Pocoyo!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, April 4, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

32 comments:

  1. patut la minat tgk ea.. lebih kurang muka Ash la.. hehe

    ReplyDelete
  2. comel la ash ni..geram lah nk cubit2 pipi gebusss dia..hehe

    ReplyDelete
  3. hehehe tembamnya ash..mcm nak gigit2 :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi kalau lya tengok live memang pipi tu labuh... cuma badan tu kecik molek....

      Delete
  4. hamboiii pandai nengok katun dh Ash yekkk
    pocoyo mmg diminati anak2 sebesau Ash nih, sama jek akk perati memana baby pon
    nanti besau sikit tukau minat katun lain plak..tak caye tgu la nt
    pertukaran seiring ngan tumbesar katenyeee hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin sebab pocoyo tu lincah kot kak?

      Delete
  5. selalu rasa anak sendiri plg comel..he..he..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haruslah macam tu kan??? sebab kita yang melahirkan...

      Delete
  6. huhu...ash kena pakai baju serba biru

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi biru agak pucat kalau ash pakai.... ha ha ha

      Delete
  7. Replies
    1. tu la Jia jadi iolss pun suka pulak dengan pocoyo ni...

      Delete
  8. Tang pipi pun sama sangat kak..hehehe bersahabat baik betul Ash dgn pocoyo..sehari tak tengok boleh meragam ye Ash

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah fiza dah jadi best friend dah dia... ha ha ha

      Delete
  9. aunt Fiza pun suke pocoyo.. comel tau.. mcm ash jugakk...

    ReplyDelete
  10. alaaa.. Tomeinyaa.. Akiff pun suka gak kartun ni.. Tapi dia panggil 'koyoyo'.. Hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. koyoyo alahaiii comelnya akiff sebut...

      Delete
  11. macam nk sama je muka diorg.. heheh
    menabung sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha... masa ngandung tak ada pulak tengok pocoyo ni... thank you pha is...

      Delete
  12. ash lagi comel dr pocoyo lah farah

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. ha ha ha tulah pasal macam lebih kurang jer...

      Delete
  14. Comel je Ash dengan Pocoyo ni..lagi sweet bila pakai topi yang lebih kurang..hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha, akak pulak suka tengok banyak kali aida...

      Delete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia