Home » , , , , , » WW#2: MyVi AirCond Compressor!!!

WW#2: MyVi AirCond Compressor!!!

Source Extracted from Google
Bha ha ha, kenal rupa bentuk aircond compressor??? Ada cerita di sebaliknya... tunggu esok... *_^... Agak2 berapa costing ni??? Phewww....

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel WW#2: MyVi AirCond Compressor!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Wednesday, March 19, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

46 comments:

  1. Replies
    1. plus minus lebih kurang kot...heeeee... mana tau ni??? contact dengan my suami ek? he eh he... tak adalah babe, gurau2 jer...

      Delete
  2. tak tau pun rupe bentuk aircond compressor nie...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. inilah rupa bentuk aircond compressornya kak...tapi ini untuk myvi, tak pasti yang lain macam mana...

      Delete
  3. Hehehe aircond rosak ke Farah ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. he he he, agak2nya macam tulah kot??? esok citer...

      Delete
  4. klu dah keta rosak...mesti ratus2lah terbang ni..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup mia, memang tak bley lah nak elak macam mana kan...sediakan ajer ringgit2 itu dan bersedia untuk membayar...

      Delete
    2. biasa la bila ada bonus masuk ... mcm2 la 'cik adik' minta tukar kan ..

      kita tungguuu esok!

      Delete
  5. Myvi Ros tak sure.. tapi, kereta Wira Ros tahu. dua kali dah tukar.. huhu.. first, kena 8++, second kena 7++ ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah dah 2 kali tukar dah ros??? pengsannn.... this is the first time selepas 3 tahun... al maklumlah kitaorang kuat berair-cond lagi2 ash, tak boleh lepa dari aircond sikit pun...

      Delete
  6. wahhh...kena tahu nie...hihihi...nanti orang tanya senang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. esok kita cerita yer shaila belum dapat cerita full lagi dari my suami...

      Delete
  7. Aircon kereta klu rosak umpama bawak oven atas jln... menyiksakan terutama klu tngh panas tngah2 hari huh... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengah panas satu hal bang, kalau tengah hujan lagi masak... hu hu hu...

      Delete
  8. owh... first time tgk ni kak.. sbb viva kami 7 tahun masih sejuk aircondnya tu.. harap2 bertahanlah dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak punya ni sebab dah selalu sangat lanyak ber-air-cond...wakakakaka...lagi2 ada ash...dah tiba masa dah tu ganti...

      Delete
  9. so far x pernah alami lagi...wira ngan saga flx akka tu behave ...cuma rosak part2 lain tu ada la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. baby mia tak pernah pun ada problem...tapi setahun sekali mesti dia minta dibelai macam ni...dushhh....

      Delete
  10. boleh tahan ni...tapi tak tau la sebab tak kena lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang boleh tahan harganya...ekekekeke.... harap2 dan sila berdoa jangan kena...

      Delete
  11. Ooo ini rupanya yer.. 1st time tgk akak.. =D

    ReplyDelete
  12. Amboi mana boleh mcm ni citer lah sampai habis hehehehehehehe :)

    ReplyDelete
  13. adoiii farah akak bab kete ni mmg zero langsung..tau naik dok sebelah hubby jer..:D
    lah ni baru tahu guper compressor ni..hehe

    ReplyDelete
  14. Oh yang compres lhigh pressure liquid tu eee betui ka ni :) sekarang medical kos mahal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. medical costing for cars is actually high kak... dah sedap pakai kenalah keluar duit kann???

      Delete
  15. Ooo macam ni ke? Kita pun tak pernah tengok..he..he

    ReplyDelete
  16. first time aiza tengok aircond compressor ni kak farah..

    ReplyDelete
  17. KA pernah kena juga lepas MyVi umur 6 tahun mmg masaklah mmg anggaran 700 - 800 ++ gitulah !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baby Mia ni baru jer 3 tahun, dah nasib dia nak jadi kot...he he he... memang agak masak tapi nasib tak mendidih sangat...

      Delete
  18. Akak..air cond keta rosak ye. Berapa kena byr baik kak?

    ReplyDelete
  19. apa la citer kelaka disebalik gambo ni yer? hehe

    ReplyDelete
  20. Bunda jangan tanyalah...lansung tak tau benda2 macam ni...namanya pun baru tau..huhu

    ReplyDelete
  21. aircond rosak ?? biarlah rahsia ketahui untuk next entry ..cewah

    ReplyDelete
  22. honestly... kalau kereta zaman dulu memang tahu sikit rupa yang itu yang ini... tapi main dengan kereta zaman sekarang yang tertutup litup habis kat ruang enjin tu dah tak kenal sangat dah barang2nya... My Exora... dah dekat 3 tahun pakai... tak pernah sentuh apa pon bahagian enjin... benda tu benda ni pon tak tahu dok kat mana-mana... tengok engine compartment tu pon dah nganga tak tahu nak tuju kat mana... :D

    ReplyDelete
  23. compressor....err....rietta xtahu berapa harga...

    PS...itu code utk pixa joy...klu akak nak print akak guna la code tu...akak akan dapat diskaun sehingga perlu bayar RM 5 sahaja...dan rietta pula akan dapat mcm point la...

    ReplyDelete
  24. alamak.. berapa cost ni farah.. pingsann..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia