Home » , , , » WW #1: Waspadalah dari Riya' & Ujub!!!

WW #1: Waspadalah dari Riya' & Ujub!!!


Ahakss, terbabas sudah dari landasan Bubblynotes ni... tiba2 kannn??? Dah pandai pula nak ber-Wordless Wednesday... Ok, dulu iolss pernah mengaku kekononnya-lah secara poyo kannn... disebabkan Bubblynotes ni konsepnya bubbly, tak naklah buat entri Wordless Wednesday.... kononnnn jerrr... sebab kalau Wordless Wednesday tu tak berkata2... tapi lihatlah dunia blogger...hari ini telah terbit entri Wordless Wednesday yang pertama akhirnya!!! Ku terjebak jugak!!! *_^... Ada siapa2 nak marah ker??? 

Pertimbangan diberi setelah ditolak, dicampur, didarab dan dibahagi... tak salahlah kalau Bubblynotes nak ada satu slot Wordless Wednesday, sebabnya, dalam hari Rabu tu masih ada lagi entri2 repekan yang lain yang mana Bubblynotes akan bubbly2... Sekadar mencuri satu ruang kannn??? No offense I guess... *_^

*Seriously terasa lain pula diriku ber-Wordless Wednesday...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel WW #1: Waspadalah dari Riya' & Ujub!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Wednesday, March 12, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

29 comments:

  1. wordless letak gambar je kak..hehehe..yang penting bubbly macam akak cakap tu..apepun message dari Riya' dan ujub tu disampaikan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha, intro jer dulu, pas ni kalau WW dah tak bercakap dah fiza...

      Delete
  2. thanks sharing farah..sesekali berwordless...hehe

    ReplyDelete
  3. Oh yer ker... kalau tak mention memang tak perasan kata bubblynotes tak ada WW before hahahahahahaha... asyik sangat dok baca bubbly sis hahahahahaha...
    Well.. it's not too late for anything... :D and change is always good as long as its not for not a good purpose :D
    ps... teringat masa mula-mula buat WW dulu... tengok orang buat kita buat... x ada stand macam sis... ehehehe... but lama-lama its fun... walaupun WW tapi tak perlu strict sangat tu jerr... kira macam.. masing-masing punya pendapatla kan... no offense to anybody :D..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang tak ada kat bubbly WW ni...baru berjinak2 ni dikatakan...he he he....

      Delete
  4. oww sis tak pernah plak buat entri ww..baru lya tau :)

    ReplyDelete
  5. wordless wednesday mama jadi tempat pengupasan entri la pulok.. hihih

    ReplyDelete
  6. Cik Puan Farah, panjang sangat huraiannya tu.. Lari WW.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. first entri jer abang long kawasan, first jer...lepas ni tempek gambar jer dah...thats it finito...he he he...

      Delete
  7. sesekali keluar dari landasan no hal farah..hehe
    haipss kata rabu tanpa kata..panjang beno ayat farah tu..:D

    ReplyDelete
  8. Aiiiii ni tak wordless ni, ni less word ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. iolss pun tersedar jugak...ini bukan wordless tapi less word jer... he he he...

      Delete
  9. Lari konsep dh ni...akak mmg x reti nak ber ww ni..mcm x krna dan x puas plak if satu entry ww for Wednesday. ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. intro entri pengenalan lari sikit konsep, nak wat macam mana dah nama pun bubbly... hik hik hik...

      Delete
  10. ni kira wordless ke ni? ber word2 ni...hheee...

    bahaya riak dlm amal, kita selalu tak sedar ada riak dlm amal kita...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah berword2 dah ni kak...betul tu sangat bahaya riak dalam amal ni... moga dijauhkanlah....

      Delete
  11. sesekali ber'wordless wednesday' ok juga kak farah.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak nak lagi bila tiba time2 buntu giteww....

      Delete
  12. Sesekali tak kisah.. Selalu lagi bgus.. Ingtkn org lain utk perbaiki diri sendiri... :-)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia