Home » , , , , , » Top 16 Blogger in Malaysia According to Alexa Ranking 21/3/2014

Top 16 Blogger in Malaysia According to Alexa Ranking 21/3/2014

Source Extracted from Google
Ini tak taulah namanya dah tak ada kerja ke atau terlampau rajin sangat kannn??? Well, uolss just let's check the chart out...Under Top 500 Sites in MY Listing...

1. Beautifulnara.Com (Ranking in MY: 60)
2. Hasrulhassan.Com (Ranking in MY: 185)
3. MiaLiana.Com (Ranking in MY: 203) - mentor i ok, mentor i... congrats to my mentor.. ^_^
4. Denai Hati (Ranking in MY:246)
5. Plbgaimacam.blogspot.com (Ranking in MY: 275)
6. Blog Serius (Ranking in MY: 311)
7. myblogsantai (Ranking in MY: 317)
8. kujie2.com (Ranking in MY: 347)
9. Bubblynotes.Com (Ranking in MY: 360)
10. Darisungaiderhaka (Ranking in MY: 378)
11. mazidulakmal.com (Ranking in MY: 399)
12. Eraz Fadli (Ranking in MY: 408) - abang long kawasan adik beradik protege
13. Fuh.my (Ranking in MY: 413)
14. Sally Samsaiman (Ranking in MY: 425) - adik beradik protege
15. Zamani84 (Ranking in MY: 468)
16. Penpatah (Ranking in MY: 497)

SUMBER: SINI

Ini listing untuk hari ini... erksss no.9 tu dikecikkan sekecik2nya... reason being??? Entah blog siapa entah tu...wakakakakaka... blogger picisan yang baru nak belajar2 menapak...dan menunjukkan saya dengan rasa rendah hati dan rasa kecil diri jer... Iolss bukan retissss pun...Iolss bukan famous pun... Iolss adalah sekadar blogger biasa2 saja... Bukan star ok??? Jujur ni pengakuan ikhlas dari hati, tak ada nak mengedik2 ke apa... Ranking ni berubah2... sebab tu bukan senang nak maintain... 

Disclaimer: 
Sekadar informasi buat semua dan bukannya berniat untuk membuat siapa2 sentap atau terasa hati ataupun merasakan iolss is showing off ke apa... Hidup ni ada naik turunnya... Hari ni kita mungkin di atas, esok kita mungkin di bawah ye tak? Iolss tak pernah dididik untuk membangga diri dan bermegah2... Sekali sekala melihat dan berkongsi tak ada salahnya kannn??? 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Top 16 Blogger in Malaysia According to Alexa Ranking 21/3/2014, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, March 21, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

85 comments:

  1. wan punya dah terkeluar dari ranking below 500 semalam..hehe..ranking skrg 501..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa usaha lagi... adatlah tu naik turun kan?

      Delete
  2. Alhamdulillah! Congrats dear tapi naper kecik nau font no.9 tu?hehe. You are no longer considered as blog picisan dear..tahniah again!:). Yeayyyyy! Kenit takda dlm list hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah thank you dear. No.9 tu kecik sebabbbbb iolsss menganggap diri ini kecik lagi di antara semua2...

      Delete
  3. Tahniah kepada farah dan blogger lain...

    ReplyDelete
  4. Ahakssss...ahkak xperasan no 9 tu...ingtkn mmg xda..apapun tahniah farah

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang tujuannya saja bagi tak nak perasan...ahakss..gedik tak? thank you ahkak...

      Delete
  5. ketuk kepala no 9 tu kang..hahahaha....thanks akak...sally pun tak sedar.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk nak ketuk kepala yang no.9 tu kenapa? kesian dia, sakitlah kepala dia nanti...ha kalau dah sakit sally nak jaga ke? ekekekeke...

      Delete
    2. hahahha...hero kan ada! dia la yang jaga akak :P

      Delete
    3. oh lupa pulak ada cuperboy...wakakakaka...

      Delete
  6. kecik pulak no 9 tu...tak nampak dah ni...hheee... pepeun congrats...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sengaja dikecikkan no.9 tu kak, he he he, thank you kak and alhamdulillah...

      Delete
  7. assalamualaikum farah...wah bestnya...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam mama, apa yang best mama? he he he...

      Delete
  8. waaa cemana nak tgk tu ke? :o
    tak paham laa shi :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergi ke link yang akak bagi tu, dan boleh tengok kat situ...

      Delete
  9. Oh... tahniah buat semuanya.
    Sah-sah utk kakak capai tahap tu sampai pengsan pun tak adalah Farah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah, siapa tahu kak kalau dah rezeki?

      Delete
    2. kakzakie potential tinggi tapi sebab she's so humble hmmm :D. I just love kakzakie's sotries... :D

      Delete
    3. mee too.. ;) hehehe tiba2 menyampuk plak..

      Delete
  10. k.el pun tgh usaha nak kecikkan no ranking alexa tu
    dulu busuk2 pun 9K skun dah 3K
    caiyok2 k.el hahahaha
    tahniah farah kebabom

    ReplyDelete
    Replies
    1. chaiyok chaiyok kak el, uikkk granite mana yang meletop ni...thank you kak el...

      Delete
  11. wahh.....akak pun sedang berusaha bersungguh2 lagi untuk mengubah ranking yang ada sekarang...kena work hard kan dik....tahniah buat semua...

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambate akak, usaha tangga kejayaan tau, bukan duplicate tangga kejayaan...

      Delete
  12. Wahhh....blog bubbly rang ke 9..tahniah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, thank you Cik for your support...

      Delete
  13. Tahniah akak tersenarai jugak.. meletops tuh!! =D

    ReplyDelete
  14. Hey..betul ke list ni Farah...macan tak caya je..Nway congrats to you and the rest...its going to be tough...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul lah dear, gigih tau i scroll down one by one... hu hu hu...

      Delete
    2. sebab gigih tu la... !! :P yang tu yang nak kena faham sebenarnya :D

      Delete
  15. tahniahhhh kak..wah hebak sungguh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, thank you Zee for your support...

      Delete
  16. mintk tolong sampaikan ucapan tahniah saya kepada yang no. 9 tu bole?...hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha nanti iolss cakap pada yang no.9 tu yer? he he he...

      Delete
  17. Wah... Top 10... Terbaiklah... Tahniah mama Ash...

    ReplyDelete
  18. wah.. hebat la sis.. yg lain pun sama.. tahniah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mereka2 itu hebat, akak baru nak belajar menapak fiza... Alhamdulillah, thank you...

      Delete
  19. thanks dear... rajinnya wat list ni... luv u...

    ReplyDelete
    Replies
    1. my pleasure kakakku dan sifuku... erksss rajin? he he he.... dah itu yang rasa nak menaip semalam kak... sambil2 tu pantau2 kawasan.... ^_*

      Delete
  20. tahniah akak ! semoga terus berjaya.ain pon nak berusaha jugak jadi yg terbaik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah, teruskan berusaha ain... and Alhamdulillah thank you...

      Delete
  21. harap2 abe kie mampu mencapai carta top 500...

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah daddy dengan usaha daddy pasti mampu...

      Delete
  22. Tidakkk .. kenapa tak ada butang LIKE ... nak LIKE ni ... LIKE laju2 .. tahniah blog ni pun dah banyak peningkatan .....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uik abang HH boleh like di link di FB.... he he he... Alhamdulillah thank you tapi masih banyak lagi perkara yang perlu saya belajar bang...

      Delete
    2. waaaaaaaaaaaa... HH comment kat sini!!!! hebatnya....
      (bila akan sampai tahap ni)

      Delete
  23. wow...tahniah2....keep it up ^^

    ReplyDelete
  24. Replies
    1. Alhamdulillah and thank you dear... masih ada ramai lagi yang hebat2 di luar sana...

      Delete
  25. Replies
    1. Alhamdulillah thank you Syu... In Shaa Allah I will...

      Delete
  26. Hampir tak nampak no.9 tu...rabun akak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sengaja dikecikkan no.9 walaupun orangnya tak kecik kann???

      Delete
  27. Tahniah kepada blogger tersebut. Bukan senang nak capai rangking macam tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang betul bukan mudah saya akui... blogger tersebut mengucapkan Alhamdulillah, terima kasih...

      Delete
  28. hebat ! alhamdulillah ^_^ tahniah !

    ReplyDelete
  29. wah..ni bukan picisan atau ikan bilis tapi dah jadi ikan paus

    tahniah dear btw salam kenal ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, thank you, thank you for dropping by and salam perkenalan juga...

      Delete
  30. waaaaaaaa hari ni hari yang cukup sibuk dengan kerja rumah... tak sempat langsung online... dah tengah malam baru boleh masuk... terlepas updates bubbly hari ni... btw... waaaaaaaa ada info top 500 blogger in Malaysia based on Alexa ranking... and yours no. 9??? kira top 10 bloggers in Malaysia la kan???? wow!!!!
    A BIG CONGRATULATIONS SIS!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah and thank you bro... masih banyak lagi yang iolss nak kena belajar...

      Delete
    2. jom belajar banyak-banyak lagi... and share...
      (belajar ni tak habis...:D, that's the fun part isn't it?)

      Delete
    3. belajar memang tak pernah habis...

      Delete
  31. waaa..
    tahniah kak..
    hebat tu dalam top10...
    tumpang gembira :)

    ReplyDelete
  32. Wow! Congrats Kak Farah dan semua blogger yang tersenarai :)

    ReplyDelete
  33. Kalau dah top blogger ni mesti Unique Visitor hari hari ni mesti sangat besar ni....
    Tak taula bila la saya dapat masuk rank top blogger ni.. hihihi

    ReplyDelete
  34. Baru nak komen entri ni.. Boleh? Hehe.. Tahniah semua.. Tapi dah ada list baru tadi.. :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia