Home » , , , » Teka Teki Tinggi & Saiz Heels...

Teka Teki Tinggi & Saiz Heels...

Source Extracted from Google
Sambungan kepada entri Ini Namanya Kasut Bidan Terjun semalam... Ha ha ha... terima kasih kepada yang sudi melayan kepala ting tong iolsss... ^_*

Jawapan kepada teki teki tak berhadiah tu adalah... heels yang kopak tu tingginya hanyalah 4 inci... ^_*... tinggi tak??? tinggi kannn??? Kalau tak balance badan boleh terpelecok ooo.... Nak pakai heels ni kena confident kena tau teknik... Ekekekeke... tekniklah sangat kannn??? Tapi kalau outing iolss tak adalah pakai tinggi bebenau cenggitu... Suitable for functions and office wear giteww katanya... Kalau outing depends... what kind of outing... kalau pergi malls memadai dengan pump shows or ballerina shoes... kalau office, functions or events... antara 3 to 4 inch... sometimes kalau tiba mood malas... kita ber-wedges sahaja... lebih stable giteww...janji tinggi... al maklumlah iolsss ni orangnya rendah ajer... muahahahaha... 

Dan saiz kasut iolsss??? He he he... bukan kaki gajah atau bukan kaki baby... yang sedang2 ajer... Saiz 6... Sedang2 kann???

Makanya terjawablah sudah yer teka teki tak berhadiah tu... Dan uolss bolehlah bayangkan ketinggian iolss... wakakakaka... Tak tinggi mana pun... 154cm sahaja... Rendah tak??? Rendah kannn??? 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Teka Teki Tinggi & Saiz Heels..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Wednesday, March 5, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

35 comments:

  1. hehe..kita pun rendah & suka ber-wedges jugakk..kasut pun saiz 5 je..nanti jumpa di SBB2014 ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. syu pun rendah? tapi nampak macam tinggi... he he he saiz 5 tu kadang2 boleh pakai jugak, depends on what type of shoes.... ok nanti kita jumpa yer syu... tegur2 kalau farah tak perasan yer??

      Delete
  2. kasut paling tinggi yang akak ada 5 inch...masak nak guna..hahaha..tp sekarang suka pakai platform je...senang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. setakat ni yang paling tinggi 4 1/2 inch...

      Delete
  3. tinggi ni..silap pijak boleh terpelecok..inilah solution untuk orang rendah..fiza pun kumpul heels n wedges untuk nampak tinggi kononnya..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang betul tu fiza, solution untuk orang rendah macam kita2...he he he.... tapi nak pakai kena betul teknik dan gaya, jangan sampai terpelecok gitewww....

      Delete
  4. saiz 6?? alolo... comelnya kaki fara. mesti senang cari kasut ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak jugak senang tifa... kekadang tu payah jugak...sebab cerewet kannn???

      Delete
  5. apakah? tinggi sama dengan kembar sayalah kak...saiz 6 tu alahai...saiz kasut saya lagi besar..muahahaha

    ReplyDelete
  6. Mine is 3.5 the most.4 inch quite tinggi untuk gi office. Mau tergelecok kalau nak cepat.tapi kalau wedges ok kot coz tapak lebar..

    ReplyDelete
  7. sy pulak kaki cinderella. saiz 4 tu pun kadang2 longgar. hehehehe.
    kak farah 154cm? dlm gambar nmpk mcm tinggi. hehe..
    apepun kak farah tetap lg tinggi dr sy. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah aisya ni memang cinderella betul ni, susah nak cari kasut yer???

      Delete
  8. Dulu-dulu yea mmg suka high heel now kena kurangkan heel...

    ReplyDelete
  9. Suka wedges yang tinggi, teknik pakai kasut tinggi kena ada kawan atau en hubby kat tepi bole berpautan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha, so sweet teknik berpautan tu...

      Delete
  10. wow tingginya kasut...kalau sis pakai nie sama la tinggi kita :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tinggi jugak asha yer... nampak jugak dari gambar asha tinggi kurus...

      Delete
  11. Suka juga pakai yang tinggi2 tapi jenis yang wedges lah...klu cam dalam gambar tu konpem terpeleot jalan...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dalam gambar tu biasanya pakai kalau2 gi function or event babe, kalau office sekali sekala...nak vroom vroom dari office husband pergi ke office iolss tak sesuai kot pakai kasut dalam gambar tu...muahahahaha....

      Delete
  12. tudiaaaaa! 4 inci dear??? kalau kenit pakai memang serupa tiang letrik bergerak jadinya kahkahkah! Jalan mesti bergoyang-goyang je kaki tu kepas tu terpelecok jatuh kelepukkk! hehehehe. Tinggi heels kenit yang bisa dihandle cuma 1 inci je la. Tu pun kadang-kadang jalan macam nak terjatuh rasa ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1 inch to oklah dear... belajar yang rendah dulu, sok sok kalau dah biasa up sikit, lepas tu up sikit, lama2 jadi diva giteww...

      Delete
  13. hohoho..masa photoshoot je la pakai kasut tinggi gini. kalau kat office, pakai wedges je. kalau keluar, selalunya crocs or selipar comel cantik dah memadai. hehehe

    ReplyDelete
  14. terlepas plak peluang nk meneka-neka hihi
    akak pon sama tinggi je ngan farah laaa...
    bukan rendah tp comel kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh eh kita sama tinggi, sedaplah kalau bergambar cenggini, kira tak adalah rasa diri rendah sangat ye tak??? hik hik hik...

      Delete
  15. mak aii tingginyee.. idok ler deqla pakai kasut setinggi tu..mau kena tinggal dek hubby nanti nak catwalk punye psl..haha... eh deqla lagi rendang x berbuah la.. just 143cm kot..kohkohkoh...

    psstt.. farah.. nanti deqla dtg lagi komen entri2 lain k.. mood ke laut nak komen bebyk.. tenet pun ada masa jadi lem...!!

    ReplyDelete
  16. Fulammak.. betul lah tinggi dia 4 inci... kita org otak kiri memang cekap bab bab kira ni ehehehe...
    (jap nak gelak besar dulu whoahahahahahahahaha)
    Lupa nak tengok eh nak teka saiz kasut whoaaaaa...
    hahahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. he he he, otak kiri dan kira2 tak dapat dipisahkan...

      Delete
  17. Tgk ni 4 inci... aish... tak sanggup nak pakai huhu...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia