Home » , , , , » SlimFast Diet Selepas 10 Hari!!! #MyBeautyHerbs

SlimFast Diet Selepas 10 Hari!!! #MyBeautyHerbs

Genaplah sudah 10 hari iolsss consume produk SlimFast Diet hasil sponsorship dari GA yang dianjurkan oleh MiaLiana.Com dan juga pihak MyBeautyHerbs. 

Seperi yang iolss pernah war2kan dulu di dalam entri INI... 

Sedikit informasi mengenai produk SlimFast Diet ini...Formula SlimFast Diet ini diperkaya dengan kandungan organik seperti raspberry, apple fiber, psyllium husk, oligo, collagen, orange de, acaiberry, grape seed, garnicia, cambogia, hoodia, cassia angustifolia, l-carnitine, minerals dan vitamin. SlimFast Diet dapat membantu menurunkan berat badan dengan pantas dengan 6-8 kilo mengikut tempoh serta metabolisme seseorang. Kandungan ramuan Cassia Augustifolia dan Psyllium Husk dapat membantu membersihkan kolon serta menggalakkan penurunan berat badan yang berterusan malah mencantikkan kulit dengan adanya vitamin dan mineral. Gabungan Acai Berry dan Collagen dapat menyumbang nutrisi yang diperlukan tubuh semasa proses penurunan berat badan. Malahan kandungan Apple, Raspberry dan Ekstrak Oren yang kaya dengan vitamin A,C dan E dapat memperbaiki struktur kulit dari menggeleber dan berkedut.Penggunaannya adalah memastikan uolss tak berlapar semasa di dalam proses diet. Untuk proses penurunan yang cepat lagi berkesan,lebihkan makanan yang berprotein seperti ayam, ikan, daging, telur, seafood dan sayur. Kurangkan memakan makanan yang berminyak, susu, gula, berkanji, gandum dan beras untuk mendapatkan kesan yang optima. Minum air kosong 2-3 liter sehari supaya lemak yang dibakar dapat keluar dari badan melalui air kencing dan peluh.Penggunaan yang berterusan dapat membantu uolss mendapatkan berat badan yang ideal, meningkatkan dan menyeimbangkan hormon sekaligus memelihara keseimbangan kesihatan secara menyeluruh. 

Sebelum iolss consume produk SlimFast Diet ni.. inilah dia iolss dan juga timbangan berat badan iolsss... 

Tembun kannn??? 65kg gitew ok? Ahaksss... Dan selepas 10 hari iolss consume... jeng jemg jeng... 

Ada nampak perubahan tak??? Ke sama jer??? Yang pastinya iolss memang rasa perubahan pada abdomen iolss terutamanya... ahaksss dan terasa badan iolss ringan jer... cuba teka berapa berat badan iolss sekarang??? Tekalah tekalah... ha ha ha ada pulak main paksa ek? 
Gigih iolss tanpa segan silu menimbang di office ek? Ha ha ha... Selalunya penimbang tu memang ada... tapi buat tak layan jer... sebab tak mo... tak sanggup menghadapi kenyataan berat yang tembun tu... takutttt... kemain kan ayat??? ada jugak timbang sekali sekala pantau berat badan... Makanya, selama 10 hari... dari 65kg telahpun menjadi 59.5kg... Sikit lagi sikit... belum mencapai apa yang iolss nak lagi... belum capai lagi berat badan dolu2... and definitely iolss masih perlu untuk consume SlimFast Diet secara berterusan sehingga iolss  berpuas hati dan dapat capai berat badan ideal yang iolss idam2kan tu... ^_* wink... 

Bagi iolss SlimFast Diet memang satu produk kurus yang berkesan, satu produk untuk kurus dengan cepat, menjadikan iolss kelihatan langsing dan juga dapat mengempiskan perut yang buncit secara efektif giteww... 

10 hari pun dah macam ni... perghhh cuba bayangkan kalau kena 20 hari??? Tengah membayangkan bom bom kebabom giteww... ihiksss... In Shaa Allah, mudah2an... 

\

 Giveaway SlimFast Diet dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs dengan hadiah dan wang tunai bernilai RM 3,600 untuk dimenangi.

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel SlimFast Diet Selepas 10 Hari!!! #MyBeautyHerbs, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, March 31, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

47 comments:

  1. Replies
    1. memang nak slim lagi ni kak... tengah usaha ni...he he he...

      Delete
  2. waaaa..ni jeles ni. suka tengok orang berjaya turunkan berat badan...:)

    ReplyDelete
  3. wow! Slim habis ni kak farah..tahniah berjaya menurunkan beberapa kg dengan slimfast :)

    ReplyDelete
  4. mmg nmpk beza babe.
    mana nak dptkan ni? nak jg try
    nnt whatsapp i eh brapa RM utk ini.. ;-)

    ReplyDelete
  5. salam. tahniah kerana telah berjaya membuat review produk slimfast diet.

    entri anda tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2014/03/giveaway-slimfast-diet-review-slimfast.html

    semoga berjaya di peringkat seterusnya. good luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you kak mia... In Shaa Allah, mudah2an...

      Delete
  6. Replies
    1. uikkk mengancam ker? ahaksss, Alhamdulillah if you say so dear...

      Delete
  7. bestnya office ada penimbang, teringah dulu masa kecil2 selalu dtg office mak main penimbang itu, huhu. btw kak farah nampak sangat gorgeous. tahniah dah makin langsing dgn SFD :D

    Salam singgah dari blog:

    http://www.haneeza.com/2014/03/cabaran-kurus-10-hari-bersama-slim-fast.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you dear for dropping by, office harus ada penimbang dah nama pun involve dalam healthcare industries...hik hik hik...

      Delete
  8. wah2....kalah la kak long after this kan...adik sila sms me details product ni...rasa nak consume jugak ni....adik kena minum 10 sachet lagi...kalau dapat kurang jadi 50kg macam akak pun sghould be ok dah...good luck

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah tengah nak mencapai aim ni...ahakss... kak long tak yah sms2 der... kita what's app sudah...ha ha ha...

      Delete
  9. Replies
    1. thank you dik an... for the spirit and motivation... *_^

      Delete
  10. untung laaa...untung laaaaaaa....hahaha... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikk, orang tu pun untung jugak...he he he...

      Delete
  11. Ai nk suruh suami try..sbb berat dia sama dgn akk la.. Hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh jer maria, tak salah kalau mencuba...

      Delete
  12. fuyooo..
    nak try jugak....
    cmne nak beli tu ea..hhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa lagi contactlah iolss...he he he...

      Delete
  13. banyak penurunan tu Kak Farah.. dlaam masa 10 hari je.. macam nak.. tapi, kena sabar dulu.. hihihi...
    akak, nasi makan tak?..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasi makan seperti biasa, tapi kurangkan amaun pengambilan jer... banyak makan lauk macam daging macam tu lah...

      Delete
  14. dlm 10 hari kira byk la turun tu ye...aishh jeles2..hihi ni yg nk try gak ni..:P chaiyok2 sis..

    ReplyDelete
  15. waaa dasyat la ..turun banyak tu farah. congrate eh, pcl gigih bersenam lbh kurang baru dapat 5kg kurang tau..terbaiklah SFD moga kita berpeluang ke peringkat seterusnya.

    ReplyDelete
  16. tahniah dan gud luck!dari segmen yang sama http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/03/kurus-dengan-slimfast-diet.html

    ReplyDelete
  17. Salam. tahniah... semoga berjaya ke perngkat seterusnya..

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/03/review-10-hari-bersama-slimfast-diet.html

    ReplyDelete
  18. SALAM,
    TAHNIAH kerana berjaya kurangkan berat badan..
    harap berjaya ke pusingan seterusnya ya..
    datang dari SEGMEN yang sama...

    http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2014/03/review-slimfast-diet-kurangkan-berat.html

    ReplyDelete
  19. Salam, wahhh,,tahniah ya kerana berjaya mengurangkan berat badan dengan meminum slimfast diet Semoga anda berjaya ke pusingan seterusnya. Jalan-jalan blogwalking dari senarai peserta Slimfast diet Mialiana.com - Salam ukhwah dari MyCherita

    ReplyDelete
  20. wah..wah..wah.. tahniah.
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/03/slimfast-diet-produk-back-to-shape-yang.html

    ReplyDelete
  21. wahh selim melim lps ni
    dr segmen yg sama
    http://hazelmerah.blogspot.com/2014/03/kembali-ramping-dengan-slimfast-diet.html

    ReplyDelete
  22. Tahniah !! Dari cabaran yg sama .. dtg BW sini. Jom BW blog yana ^^


    nazlyizan.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. wah...banyak turun tu kak..bestnyaaa...10 hari 6 kg turun..pehhh

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia