Home » , , , , , » Senarai Kedudukan Peserta SBB 2014!!!

Senarai Kedudukan Peserta SBB 2014!!!

Source Extracted from HERE

Hola hola... kepada sesiapa yang akan menjejakkan kaki ke Saloma Bistro esok untuk event Sepetang Bersama Blogger Yeos 2014 dah ready ke??? ^_*... Baju dah ready? Kasut dah ready? Tudung dah ready? Handbag dah ready? Yang lelaki tak ada lah tudung dengan handbag ye tak??? Camera dah ready? Gadget dah ready? Amboiii kemain panjang listing yer tak??? Semua nak ready... wakakakaka... 

So, just nak cerita... senarai kedudukan peserta SBB 2014 dah dikeluarkan oleh pihak penganjur di SINI... ^_*... Kalau nak cuba semak2 nama uolss bolehlah pergi ke pautan tu yer??? Yerlah mana tau kot2 ada yang concern duduk dengan siapa, meja no berapa... ooopsss  of courselah nak tau kannn??? Harus tau... nanti tak adalah terpinga2 bila sampai sana... ahaksss tak adalah gurau jer... pasti ada AJK yang akan membantu... ^_^

Jangan lupa ek semak??? Iolss??? Iolss duduk meja no 19... sila cari di situ yer... Iolss ni kadang2 tak perasan orang or senang citer kalau tak introduce memang payah sikit nak cam... kecuali yang dah biasa sangat2 tu... muahahaha... al maklumlah tak pernah berjumpa kann???  face to face giteww... so jangan kata iolss sombong pulak sudahlah... tak sesuai ok?? dahlah tak femes lagi bukan retis.. nak sombong buat apa kannn??? tak mendatangkan hasil langsung... buat hilang kawan jer... iolss kan heartz uolss deep2... kerana diri kita semua begitu berharga gitewww... ahakss... 

Oklah, banyak plak bebel kan??? So let's check it out... 

*Tegur ok jangan tak tegur, mata iolss ni pun bercontact lens dengan power 650 setiap belah... muahahaha... rabun kann???? pas tu kalau dry contact lens tu pepaham jer la... pandangan mata tu terganggu sikit... ^_*... till then cheerios... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Senarai Kedudukan Peserta SBB 2014!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, March 7, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

44 comments:

  1. emm seronoknya dpt jumpa para2 blogger d cna..jeles nie :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada rezeki kita pula berjumpa yer lya? ^_*

      Delete
  2. Wah semuanya dah ada dalam senarai ni. Mesti meriah esok.

    ReplyDelete
  3. Cik akak tak de lah dear.
    Haha insyaallah tahun depan nak cuba gak hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa cik akak, who knows next year ada rezeki???

      Delete
  4. bestnya kalau dapat join uolls :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti lagi best kalau dapat jumpa akak... ^_^

      Delete
  5. eh, meja kita sekali laa..seronoknya ... *cliche

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah ah lah, alamak macam mana boleh tak perasan ni... thee he he... *cliche

      Delete
  6. alaaa...nak join...tapi ade halangan la pulak..sedih gilerrr..

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah, next year who knows ada rezeki untuk join??? ^_^

      Delete
  7. Aaaahhhhh! naper tak sama? naper tak sama meja kita ni dearrrr???? T___T. Konpom kenut duduk menyorok bawah meja la nampaknya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenit meja depan kannn??? meja no 1 giteww... wah glams lah esok...

      Delete
  8. dekat je meja 19 dgn 31 .. hahaha. bella dpt meja blakang. memang xnampak dpn la jwbnye

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah dekat bolehler hugging2 and kissing2... bella sila tegur yer kalau akak terlepas pandang...

      Delete
  9. Assalamualaikum farah.. bestnya ramai kawan pergi ni... takda rezeki nak pergi. hihi. have fun ya esok ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam sheila, in shaa Allah next year mana tau ada rezeki sheila untuk pergi??? thank you dear...

      Delete
  10. wahhh bestnye..nti kim slm kat semua ea hehe

    ReplyDelete
  11. iolls meja 19....walaweiiiiiiii.....sib baik ada kawan ni...kalau x sure mati kutu kan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tak ada kawan mati kejung kak... ekekeke... kalau tersemeja dengan dot dot dot... lagi mati kejung...

      Delete
  12. kite meja 16..ok tak jauh mane,, hehe~

    ReplyDelete
    Replies
    1. so either one will come and drop by k??? ^_*... see you tomorrow...

      Delete
  13. Selamat berjumpa geng2 blogger ...
    Semoga segalanya berjalan lancar untuk Farah & sahabat2 semua ..

    ReplyDelete
  14. Semua dah ready...tiket keretapi dah ready..? Hihi...kirim salam farah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tiket keretapi? tak nek keretapi kak, naik flight... he he he... gurau2...

      Delete
  15. Replies
    1. yes fiza, definitely kita akan jumpa besok...

      Delete
  16. satu meja lah kita besok... hehehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, banyak nak berkenal2an nie... he he he...

      Delete
  17. mesti meriah esok... dapat jumpa geng blogger...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkinlah tu ruha, kalau dah jumpa takut tak boleh berhenti bercakap jer... kui kui kui...

      Delete
  18. wahhh...best nye...jeles cik tauuuuu...nak ikot..nak ikotttt...

    ReplyDelete
  19. Saya ni yg tak daftar lagi n dah terlambat..rasa nak join lak pulak. Takde tiket. saya intai intai jea la dari luar..

    ReplyDelete
  20. Kedudukan korang macam ok je di tengah tengah kan..

    ReplyDelete
  21. xda rezeki nk joined sbb dh ttup.huhu

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia