Home » , , , , , » Rezeki Di SBB2014...

Rezeki Di SBB2014...

Semangat ko... pepagi buta macam ni duk update entri... Ahad pulak tu...ha ha ha... kita cerita part by part lah yer... Tak banyak pun sikit jer part by part tu... sementara menanti gambar2 lain di-What's App-kan oleh kakak, abang dan adik2 iolsss... ^_*... Kitaorang ni berkongsi2 gambar, al-maklumlah.. masing2 dok nak menjimatkan bateri semakphone kami... wakakakka... 

Walaupun iolsss tak ada rezeki nak menang iPad Mini ataupun apa2 gadget tapiiii... Alhamdulillah, syukran Ya Allah di atas rezekiMu yang tidak terhingga ini... ^_^... Bersyukur seadanya... 


Huh??? Menunjuk2??? Tak adalah... mana ada uolss ni kan namanya bercerita... ^_^... Pertama... iolss kan menang cabutan bertuah untuk minggu ke-2 sempena dengan penganjuran SBB2014??? Makanya, hadiahnya adalah wang tunai RM 80 hinggit. Uolss nampak seratus kan??? Disebabkan AJK SBB2014 tak ada duit pecah... Iolss beri mereka RM 20.00 sebagai pertukaran... Alhamdulillah, itu adalah duit Ash. 

Ini adalah token dari blogger Syuhada Baharuddin. Sebagai tanda salam perkenalan. Seronok dapat jumpa Syu in person. Definitely, one fine day nak ajak Syu lepak ni. She's friendly... Sungguh tak tipu punya...

Ini pula souvenir dari Denai Hati untuk semua para blogger yang hadir. Sehelai T-Shirt SBB2014. 


Ha yang ni penting... muahahaha... free supply of Ephyra in which I will continue to consume Ephyra for the 2nd month. Ini dapat FREE sebab iolss join contest yang dianjurkan oleh Denai Hati... contest entry EPHYRA PILIHANKU. Wallah... tak sia2 joim contest ni. ^_^... Thank you Oceanlife cause sudi supply Ephyra buat kali kedua untuk owner Bubblynotes. ^_^... Alhamdulillah, rezeki uolss... Suka suka suka... 

Ini pula souvenir from Vietnam... Satu jacket panda yang comel untuk Ash dan pouch warna pink serta keychain Vietnam di dalamnya dari Sally. ^_^... Thank you Sally!!! 

Alhamdulillah bersyukur di atas rezeki semalam. ^_^... It's not so much on the things or gifts pun sebenarnya. Dapat jumpa blogger2 yang selama ni virtually being friends into the reality world itulah yang lebih bermakna. Dengar talk itulah yang membuatkan majlis ini berpengisian. ^_^... Kawan2 yang dah lama tak jumpa... Kawan2 yang tak pernah jumpa... Awesomeness!!! 

*Untung Ash, bukan blogger lagi tapi dapat jugak buah tangan dari SBB2014. Mummy is jeles... Muahahaha... Tak apalah rezeki Ash giteww... Alhamdulillah... 




Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Rezeki Di SBB2014..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, March 9, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

24 comments:

  1. banyaknya hadiah... congrats ash dapat hadiah dari sbb2014...

    ReplyDelete
  2. Tahnia2..alhamdulilah murah rezeki sis kan

    ReplyDelete
  3. banyk dpt hadiah ye...best2...tak perasan pun akak ada semalam..huu

    ReplyDelete
  4. Tahniah! banyak nyer hadiah...seronoknya...

    salam hujung minggu dari bunda...

    ReplyDelete
  5. Banyak nya hadiah....cik jelous tak dapat join Sbb..huhu

    ReplyDelete
  6. best nyeee..tahniah banyak dapat hadiah!

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah ..byk tu Farah ..
    Tahniah ..ada jugak rezeki si kecik Ash ..
    Tahniah tahniah tahniah !!1

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah...murah rezeki akak...semoga murah rezeki lagi ye lepas ni...^_^

    ReplyDelete
  9. Sepetang yang meriah dan penuh pengisian ilmu dan jalinan ukhwah. Dapat hadiah lagi tu! Salam dihujung minggu... :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah farah. Gembira dpt jumpa farah walau tak byk yg kita borakkan. Ash paling beruntung dr mummy ni hehe

    ReplyDelete
  11. Tahniah yer, moga terus murah rezeki ;)

    ReplyDelete
  12. TERBAIKKLA AKAK . BYAK ADIAH DAPAT :)

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah.. Tahniah kak farah..

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah rezeki anak kan.
    tahniah sis

    ReplyDelete
  15. Tahniah farah...bertambah murah rezeki lagi yea....

    ReplyDelete
  16. wahh..untuk Ash pun ada..Alhamdulillah..rezeki :)

    ReplyDelete
  17. Bestnya banyak dapat hadiah....rezeki anak :D

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia