Home » , , , , , » Ranking Alexa Bubblynotes.Com 15/03/2014

Ranking Alexa Bubblynotes.Com 15/03/2014

Agak macam beberapa minggu juga dah tak semak Alexa Ranking untuk Bubblynotes... walaupun tak semak tapi pantauan sentiasa dilakukan dari semasa ke semasa melalui Alexa Toolbar yang saya install di Ms. Lappy dan juga Desktop PC di office. Haruslah pantau giteww, mana boleh dibiarkan sahaja. 

Jadi sepertimana yang ditunjukkan oleh gambar yang ditempek di atas.... Prestasi  terkini Alexa Ranking Bubblynotes adalah seperti yang berikut: 

Global Rank
89, 456

Rank in Malaysia
367


Alhamdulillah, nampaknya kedua2 figure semakin mengecil. Global Ranking di bawah 100K dan Rank in Malaysia masih di bawah 400 walaupun ada hari tu satu hari tu tergelincir sikit. Phewww, seriously bukan mudah untuk maintain and it took all the hard works and efforts to be paid off. 

Again, entri ini bukanlah untuk menunjuk2 atau gebang atau show off, sekadar rekod untuk diri sendiri di Bubblynotes dan rujukan untuk pantauan iolss sendiri atas turun naiknya prestasi Bubblynotes. Tak lupa juga tahniah diucapkan kepada mentor saya Mia Liana dan juga protege2 lain atas pencapaian Alexa Ranking mereka yang memberangsangkan... Thumbs up peeps!!! ^_^

Nak semak Alexa Ranking uolss??? Boleh semak di SINI

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Ranking Alexa Bubblynotes.Com 15/03/2014, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, March 15, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

33 comments:

  1. hebat mommy ash!! tahniah dear... mama kali 10 dengan no kat atas.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, thank you mama... In Shaa Allah mama pun boleh juga... chaiyok chaiyok gambate!!!

      Delete
  2. Terbaik hihi akak dah naik balik dear haha

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...teruskan berusaha...^_^

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Alhamdulillah, thank you so much Syu and yeah I will keep trying to be better... ^_^

      Delete
  5. gojes darling.... ai is happy sangat2 ni... luv u..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah kakakku, ai is happy jugak and love you too...

      Delete
  6. Amat baik sekali kedudukannya! Tahniah! Farah wajar bangga dgn diri anda kerana ianya hasil usaha diri sendiri! Biarlah orang nak kata apa, tapi inilah ukuran yg menjadi tanda aras sesebuah blog! Kekalkan dan tingkatkan prestasi dgn target baru... bawah 300 MY!!
    I know u can do it! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah thank you BM... In Shaa Allah sedang berusaha ke arah itu...

      Delete
  7. alhamdulilah kak hebat ^_^ teruskan berusaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah thank you acik, In Shaa Allah...

      Delete
  8. Replies
    1. Alhamdulillah, thank you Nad... akak receive invitation Nad and In Shaa Allah...

      Delete
  9. Congrats Farah..Your hard work has been paid..sure lebih bersemangat kan...all the best to you...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, thank you dear and all the best to you too!!! ^_*

      Delete
  10. Haaaaa... macam sifu mentor dia jugak dah... hebat sungguh... respek semua hard work you have gone through.. I can't imagine it :D
    Tahniah sis!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah and thank you brother... jauh lagi nak kejar sifu mentor... She ways too awesome... My idols...

      Delete
  11. Tahniah Farah...jauh lagi nak kejar farah punya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa kak... pelan pelan kayuh... In Shaa Allah pasti boleh punya...

      Delete
  12. Kongsikan tips boleh sis :)

    Ikhlas,
    profhariz.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah jika ada waktu dan kelapangan...

      Delete
  13. Wah !! 300 sometink tuuu..sgt mberangsangkn !

    ReplyDelete
  14. congrats kak farah..teruskan kemajuan :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia