Home » , , , , , , » Ranking Alexa Bubblynotes.Com 07/03/2014

Ranking Alexa Bubblynotes.Com 07/03/2014


Baru dapat notification kat atas ni dari my mentor Kak Mia Liana... ^_^... Alhamdulillah, syukran Ya Allah... all the hard works and effort has been slowly paid off... In Shaa Allah, i will try my best untuk kecilkan lagi figure tu dan I will try my best to be better and better each day... Mudah2an dengan izin Allah SWT... 

Sepertimana yang selalu saya mentioned... bukan nawaitu untuk show off, bukan nawaitu untuk bangga diri dan bukan nawaitu untuk berlagak blogger retis...ahaksss iolsss tak rasa pun diri iolss blogger retis.. neither retis nor top blogger... belum layak digelar begitu lagi.. jauh lagi perjalanan iolss dalam dunia blog ni dan masih banyak lagi perkara dan benda yang perlu diasah dan dipelajari... With Kak Mia guide, I could see my progress as I go on with my blogging stuffies... 

And as uolsss noticed...

Global Rank: 99,832

Rank in MY: 388

SUMBER: SINI

Gosok2 mata ni macam tak percaya... ihiksss yang paling gediknya... terus segar bugar bijik mata iolsss pepagi ni.... Alhamdulillah Global Rank telah berjaya berada di bawah 100K dan Rank in MY telah mengecil kepada ranking di bawah 400 di Malaysia. Frankly admit, bukan kerja yang mudah untuk achieve macam ni... sangat2 bukan mudah... trust me... consistency and keeping up with the momentum sangat2 perlu... 

Bila dah sampai macam ni, ia bukanlah tiket untuk iolss berbangga diri mahupun berlapang dada dengan pencapaian yang telah diperoleh... Semakin mengecil nilai atau jumlah tu, semakin besar cabarannya untuk menjadi lebih kecil figuranya.... 

Buat rakan2 blogger iolss di luar sana... tahniah kepada yang Alexa Ranking-nya semakin mengecil dan pada yang masih mencuba... all the best... uolss can do it... Gambatte... 

Nak cuba semak ranking uolss??? Boleh semak di SINI... 

*Tak lupa tahniah juga kepada adik beradik protege se-mentor yang lain... Keep up the good work team... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Ranking Alexa Bubblynotes.Com 07/03/2014, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, March 7, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

42 comments:

  1. Hahaahaha uolls memang hebat sis!!! Macamana la agaknya cikgu Mia tu mengajar uolls... jeles iolls hahahaahahaha
    .. adoi nak tergelak dgn wiolls nih... :D
    Kalau tengok cara uolls updates blog uolls ni...seram rasa iolls hahahahaha:D
    However... congrats!!! iolls hope buleh tumpang tuah uolss :D bagai..
    "Dah pandai dah bahasa blogging santai sekarang" hahahaahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh wafa.... patulah mia tersedak... iolls disebut-sebut rupanya.... hehehe... well.. it can really happen when you really want it to be.... (^_^)

      Delete
    2. yup sometimes if you really wish for something, Allah granted your wish... ^_*

      Delete
  2. tak paham..kenapa dengan tinggi rendahnya ranking Alexa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Tie itu melambangkan kekuatan blog kita... ^_^

      Delete
  3. wah..terbaik la akak..tahniah..

    ReplyDelete
  4. tahniah ...tahniah...tahniah...Farah Gojes...:')

    ReplyDelete
  5. tahniah teruskan usaha sis..pasti berjaya

    ReplyDelete
  6. well done dear!! Jauh bezanya kenit ngan Farah bagai Gunung Kinabalu ngan Bukit Beruntung hahaha. Keep it up dear, kenit support biar dari jauh :D

    ReplyDelete
  7. Terbaik la cik puan Farah.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah thank you eraz and congrata to you too...

      Delete
  8. Nama familiar, wajah familiar...mana kita kenal eh?¨
    #Tetibasebabnkbaikdenganblogfemes

    ReplyDelete
  9. Tahniah adik ..u deserves it...usaha tangga kejayaan kan...jom sama2 kecikkan rank kita jom....

    ReplyDelete
  10. Hahahaha...congrats my dear sis! I know you can do it..hehehe...InsyaAllah we would be better as time passed by :)

    Again, congrats!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah thank you sally, and congrats to you too... ^_* gambatee!!!

      Delete
  11. congratsssss farah... proud of you my dear... keep up the good work..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, thank you so much kak mia...

      Delete
  12. tahniah..bile la agaknya ecah nak dpat ranking macam ni..alahaii ecahhhh..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah thank you ecah... Usaha tangga kejayaan!!! ^_*

      Delete
  13. tahniah farah..teruskan usaha ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah thank you mar and In Shaa Allah...

      Delete
  14. hebatlah akak! moga terus maju kak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, thank you ros, mudah2an In Shaa Allah

      Delete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia