Home » , , , , , , » My Looks for SBB2014???

My Looks for SBB2014???

Lambat sikit train pick up nak update pasal my looks at SBB2014... bha ha ha... Untuk entri pertama SBB2014 hari ni, kita mulakan dengan my looks dulu... bagi akak ko ni perasan pepuas dulu... muahahaha... Statement biar betul kannn??? Jangan orang sampai kecam... euwwww perasan tahap heavy metal ok??? Tiap kali up jer tiap kali tu nak perasan, tiap kali up jer tiap kali tu nak perasan... adoilah hai pengsannn... erksss... perasan berseloroh tak apa, kalau perasan nak up diri sendiri tu... adoiiii... 


Hana Tajima ke??? Ahaksss, Hana Tajima lah sangatttt kannn??? Tak tak tak... me is me, tak adalah nak meniru identiti orang lain kann??? Ok, so inilah gambar di awal2 pagi masa on the way nak pick up kak long Suria Amanda, AJ dan Kak Mia Liana plus hubby Kak Mia... ok car pool kami... and I am the lady chaffeur of the day!!! 


Ini namanya selfie di SBB2014... saja2 tunggu semasa sebelum majlis bermula... la la la... mana battery tak drain kannn??? Ms Apple tak pernah lekang dari tangan... Ada jer yang nak digodek kann??? 


Ini siapa yang dekatlah jadi mangsa kannn???... Uikkk nampak oren jer dari tadi kannn??? And baju warna hitammm jer.. Well, iolss pakai peplum dress all black dipadankan dengan orange shawl dan juga orange heels... ^_*... simple, santai dan casual bersesuaian dengan majlis macam ni... memula nak memakai colour blocking pants in purple and shirt in orange.. muahahaha... tapi last minute tukar plan... asal jangan over sudah... kalau pakai tak kena dengan majlis pun payah jugak... pelik jer rupanya nanti... 

Yang mana dah jumpa tu perasanlah iolss, yang tak jumpa tu agak2 perasan tak??? He he he... iolss tak adalah perasan retisss kannn???? Sebab tak retis punnn.... ha ha ha... Tapi biasalah dah Bubbly... ke sana ke marilah ke hulu ke hilirlah beramah mesra dengan kawan2 blogger dan blogger2 femes semalaya yang memang dah lama communicate virtually, kenal atau pernah jumpa dulu... Habis tu, dah pergi event??? Social event namanya... takkan nak stay still satu tempat jer??? Beku kot??? Muahahaha... 

Coming up next... entri kemuncak kot??? Snap2 di sekitar SBB2014... 



Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel My Looks for SBB2014???, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, March 10, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

66 comments:

  1. comel and vogue da vass kak farah.. mcm retis dah aih.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. uhukss retis ker Farah... akak tak rasa pun retis..ahakss...

      Delete
  2. ehem..ehem..sapa yang comel ni eh....hahahaha....yup..x kan nak still beku kat meja x bergaul..kata majlis berkumpul untuk blogger...cane nak luaskan empayar kalau stay kat table jer khennnnn......mih..mih..mih....akak happy sgt..happy dapt jumpa adik akak ni dan kenal2 denga semua blogger yang kenal secar virtual dan kenal ngan blogger2 baru....best...tahaun depan kalau ada nak pi lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahakss comel ker kak??? iolss tak pernah nak up diri sendiri dan ferasan comel... if yes, syukur Alhamdulillah atas pandangan mata orang yang menafsikan begitu... *_^

      Delete
  3. wah muka akak macam barbie doll la.. omei..
    bestnya pegi kan..yaya tak dpt follow sbb sibuk dengan kuliah.. :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohoiii biar betul2 yaya macam barbie doll, takut pulak akak dengarnya... tapi apa2pun Alhamdulillah and thank you yaya for the compliments...

      Delete
  4. glamour la sis ehehehe..cantik la sis

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada glamour lya, biasa2 jer, baju pun tak ada bling2... *_^ ... Alhamdulillah, thank you lya... cantik ker???

      Delete
  5. hebaq...orange gitu...tahun depan nak pergi....huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita bagi warna penegasan sikit kak...ahakss..senang orang nak cam dan nampak...

      Delete
  6. bestnya kak..berkumpul geng2 blogger yang pemes amos lagi..
    mata tu kemain bulat..mama ash still vouge..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok dapat bertemu dengan kawan2 yang dah lama tak jumpa dan seronok dapat bertemu kawan2 baru... mata tu tak boleh nak buat cam mana dah zee, memang sejak azali macam tu... uikk, vogue ker mama ash...kata cita2 nak jadi hotmummy giteww...ahakss...Alhamdulillah thank you zee...

      Delete
  7. laaa...kak farah ke yg pakai shawl orange..? sally langsung tak perasan akak...akak dok meja mana..? ngee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah ek, akak pun tak perasan sally, sally dok meja mana ek? wakakakaka

      Delete
  8. Replies
    1. uik ye ke? terima kasih and Alhamdulillah....

      Delete
  9. Mesti meriah hari tu kan. Semua otai-otai berkumpul.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila jumpa kawan2 yang dah lama kenal dan lama tak berjumpa dan jumpa kawan2 baru, memang meriah dear...

      Delete
  10. wahh..melaram sakan erk..hehe..cantikkk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha, tak ada lah melaram sangat pun, biasa2 jer... selalunya kalau pergi event atau function macam ni ler... Alhamdulillah thank you kerana pandang mata mengatakan cantik tu...malu pulak... he he he...

      Delete
  11. Replies
    1. Alhamdulillah Cik Nor atas pandangan mata itu... hu hu hu, segan ada malu pun ada...

      Delete
  12. Oh... Farah pun pergi ye. Mesti blogger yg otai-otai dpt ditemui malam itu ye...

    ps: cantiklah Farah pakai tudung macam tu:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye kak, Farah pergi... ^_^... Semestinya dapat bertemu dengan blogger2 otai kak... dan juga kawan2 lama yang dah lama tak jumpa...

      Alhamdulillah kak, terima kasih di atas pandangan mata akak yang nampak Farah cantik tu... hu hu hu, malu dan segan pun ada...

      Delete
  13. Cantiknya farah, berseri-seri, segar bugar gitu. Suka tengok penuh confident je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah thank you kak kalau pandangan mata akak begitu, I guess, mesti kesan dari pengambilan Ephyra ni...

      Delete
  14. cantik tudung Farah...camne nak pakai tu ek...akak tak pernah pakai shawl mcm tu....hihi

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. alamak kenit janganlah macam tu, segan iolss...ha ha ha... congrats dear dapat phone Motorola...memang bertuah...

      Delete
  16. Wah comel gitu..so gebussss lah dear...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah thank you dear, comel dan tembun..wakakakak...minumlah Ephyra kalau nak gebus giteww...he he he...

      Delete
  17. yeay!!! akhirnya dapat juga jumpa kakak kita ni...love you kak. thanks for the support ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. I Love You Too Adikkkk..... and thanks for supporting me too.... *_^

      Delete
  18. nice meeting you dear... cantik sangat hari tu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nice meeting you too dear, you too look gorgeous giteww...nanti ada masa kita lepak2 eh... business talk ker... erksss...ok?

      Delete
  19. Replies
    1. ehem ehem ehem lieya... macam rupa orang beranak satu tak??? ahaksss....

      Delete
  20. cantiknye sis.. menawan betui... pandai bergaya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah thank you fiza, nak kata pandai tu taklah juga, tapi bolehlah...tapi cantik ker...alamak malulah pulak...

      Delete
  21. alahai...lain sgt kak....cantik...ruginya tak kenal hari tu..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. biela kan dah bagi tau akak meja no 19... naper tak datang...hik hik hik...

      Delete
  22. best nye...jelous cik..bile lah cik dapat join event cenggini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. next year meh la sini cik, turun kl dan join...boleh jumpa...

      Delete
  23. Replies
    1. Alhamdulillah, erkss cantik ke kak??? Tembun jer rasanya... hu hu hu...

      Delete
  24. wuuu...
    kita x sempat jumpa:(..
    jumpa sbb2015 jawabnyer nnt.
    tp kak farah mmg kiut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. shark akak mencari sana sini tau... bising gak mulut tanya, mana shark ni, duduk table berapa shark ni...

      Delete
  25. Replies
    1. he he he, comel ke??? jangan kak cakap Farah comel2 ni...takutttt bahaya...nanti ada plak yang makan hati ulam jantung...ooopsss apakah...larikkk....

      Delete
  26. Farah...you look gojer okay...hihihi

    ReplyDelete
  27. wow... i'm speechless... :D.... hensemnyer... hahahaahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. erkss handsome that is totally contradict tu...wakakakaka...

      Delete
  28. Wah! Macam nak ke majlis anugerah oscar! Retis paling hot di SBB2014! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hu hu hu, macam nak gi oscar??? tak glam pun BM... mana ada bling2 sana, bling2 sini, just a simple peplum dress in all black dan juga tudung orange, kasut orange, handbag kaler mustard, and a bit of accesorries...ootd... he he he.... hot ke masalahnya... ha ha ha... apa2pun terima kasih dan Alhamdulillah kerana pandangan mata macam tu...

      Delete
  29. muka farah nampak tembam sikit, banding gambar dolu2, ke memang dah berisi sikit sejak ada ash..jangan marah ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang dah berisi sikit sejak ada Ash ni... tengah nak turun baliklah ni tang pipi tu... agak2 kalau kena lempang hari2 turun tak tembun tu??? bha ha ha...erkss...tak molah lempang diri sendiri atau kena lempang, nanti bertambah tembun pulak bila bengkak...

      Delete
  30. mata tu kecikan skit...hahahaha
    mmg gojes mummy ash ni
    rugi x dpt bertemu hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak el, mata tu tak boleh nak buat apa dah kak el... hu hu hu, semulajadi dan sejak azali... In Shaa Allah, one day we will meet kalau diizinkan Allah SWT....

      Delete
  31. gojess sangat sampai nory hampir tak cam...takut2 nak tegur, takut tersilap org..hehehe...seronok dpt jumpa sis..ade masa kite jmpa lagi k..bawak Ash sekali...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikss, janganlah takut nory, macam mana di blog macam tu juga di luar... hurmm.... ada sesuatu bermain di fikiran nak bawak Ash jumpa aunty Nory ni... nanti kita setting yer... he he he...

      Delete
  32. Wow, mummy Ash mmg gojes... ^__^

    ReplyDelete
  33. Vogue habis tau kak Farah haritu :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia