Home » , , , , , » Kembali Aktif di DAYRE!!!

Kembali Aktif di DAYRE!!!


Setelah hampir almost 3 months menyepikan diri di DAYRE... Akhirnya semalam terbit juga satu mini entri di DAYRE... Bha ha ha... Bukannya apa, iolss terlalu busy di Bubblynotes and nak keep up with too many things bukannya mudah.... Ngeee... inilah padahnya kalau dah terlalu banyak sangat social networkings yang iolss join.... Bla bla bla... 

Of course my main focus is on Bubblynotes... That's why memang agak kurang dengan yang lain2 ... Oklah tu kan sekali sekala buat mini blogging di samping maintaining the consistency of Bubblynotes... DAYRE ni sampingan ajer... Don't tend to be serious pun... Buat suka2 dan bukanlah tempat iolss throw tantrums... Ihiksss... 

Makanya, peeps sesiapa yang ada apps DAYRE ni dalam semakphone uolss... meh meh meh... kita follow memfollow antara satu sama lain... ^_*... Manalah tau kot2 ada cerita yang tak keluar kat sini terkeluar kat sana ke??? Ha ha ha... 

*Till then, Salam Jumaat and cheerios!!! 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Kembali Aktif di DAYRE!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, March 28, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

17 comments:

  1. 1st time tau benda ni farah...mcm best jer

    ReplyDelete
  2. first time dengar pasal DAYRE...blog juga ke?...^_^

    ReplyDelete
  3. Sah-sah kakak dan tertinggal ke belakang Farah...

    ReplyDelete
  4. saya baru tau pasal ni dari farah..huhu

    ReplyDelete
  5. salam akak

    singgah

    jm @ http://jmbelog.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Rajinnya farah keep up dgn blog lg, fb lg, insta dn twitter. Ni dayre plak hehe. Kenit tk blh nak capai sumer tak larat den! hehe

    ReplyDelete
  7. Shaila ada jer akaun itu..tp x aktif pun...hahaha..

    ReplyDelete
  8. saya sempat layan blog ja kak. yg lain mmg kurg :)

    ReplyDelete
  9. memang tak sempat dgn segala macam...bg yg ada masa aje lah dgn Dayre ni dan alain2 apps huhuu

    ReplyDelete
  10. Ketinggalan betul nrl ni... baru tau pasal Dayre ni... hehe

    ReplyDelete
  11. Suami.x bg dh byk2 sosial network... Fb n blog aje dunia sosial sy..

    ReplyDelete
  12. ira pn baru tau dayre ni,, haha.. mcm dh byk sgt la social network ni kak..:3

    ReplyDelete
  13. Bru tau pasal dayre ni.. cm twitter ke sis??

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia