Home » , , , , , , » I Woke Up This Morning And...

I Woke Up This Morning And...

Source Extracted from Google
Dah petang kannn??? Entri santai2 pun ok jugak...wakakakaka... mana2 yang berkerja macam iolss ni tengah ternanti2 waktu nak pulang... Yeayyyy, boleh jumpa Ash dah jap jap lagi... (macamlah sampai rumah pukul 6.30 p.m.... tak ada maknanya... jalan congested okkkk??? Argghhh stresssss....hari2 mengadap jalan yang congested...bila mananya tak pernah tak congested???...tell me tell me tell me....)... 

Here goes my confession... I woke up this morning and I thought yang iolss would be stucked!!! Apa pengisian Bubblynotes hari ni??? Hamik ko...melampau tak melampau iolss??? Bangun pagi jer salah satu perkara yang terlintas depan mata dan fikiran ni... apa pengisian Bubblynotes for today??? Seriously, pagi tadi memang tiba2 jadi blank sekejap... I don't know what should i ciwi in Bubblynotes for today... I don't have specific thinking and I don't have specific ideas.... Well, as I said previously... Jangan dipaksa and chillex...So, I chill...

Drove patiently, sampai office my suami park kereta nice2...tunggu my suami hantar iolss pergi office vrooom vroom (itu namanya naik motor-lah... hik hik hik)... So, I just go with the flow... wat lek wat peace jer... Siapkan segala keperluan Pink Panther and it's my usual take 5 time... I've started with this entry HERE and I thought I would stop HERE for the rest of the day, sampai malam nanti baru fikir... ahaksss... bla bla bla, bla bla bla, with things happening surroundings and with ideas came up in a spontaneous way.... as the day goes by slowly... every take 5 session while working, Alhamdulillah dipermudahkan oleh Allah... I came up to this very piece of entry... Total entry for today is 5... Yippie yeay...I've met Bubblynotes KPI averagely... the consistency is the most important thing for me... Oh ya, lupa nak bagi tau uols, I don't take my working hour for so long for me to type an entri, I just arrange the wordings in my mind dan terus type ajo.... And it took me less than 8 minutes to publish a new post... So far, Alhamdulillah lah dah biasa dah biasakan diri buat cepat2 dan dalam keadaan tergesa2 macam ni... (ini terjadi kalau iolss tak sempat nak buat auto-published entry...kalau sempat chill jer lah that day and it won't take my working hours...)... Curi masa sedikit dan bukannya berlama2... Takut ooo, rezeki tak berkat plak nanti kann??? 

Ok, done for today...tapi tak taulah kalau malam gatal nak update lagi kann??? Phewww, lega, seriously lega... as of today lah...esok tak taulah lagi macam mana kannn??? Well, it seems I don't have any specific topic yet for tomorrow peeps...might be later at night kot the ideas will come...lol...

*Consistency, consistency, I am bearing that in my mind...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel I Woke Up This Morning And... , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, March 13, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

25 comments:

  1. Woo terbaiklah farah..walaupun busy still boleh update entry.. (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mencari ruang dan waktu di antara waktu sibuk tu shaila... if not blog akan terabai...

      Delete
  2. Akak ni pun tgh fening nak up entry apa esok..settle for today..sib baik last minit sempat update pasal fitness talk tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah, dengan izin Allah timbul idea tu kak...

      Delete
  3. Wah geliganya otak farah ceredik tau, bole superfast macam tu je, pagi lagi your thoughts about blog, hiw about facebook heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. facebook dah lama tak berapa concentrate sangat sebab dah boring... heee....

      Delete
  4. Wow... Blog addicted... Haha... Tapi ai pun cmtu gak kengkadang... Ketagih dgn blog sendiri... Hihi

    ReplyDelete
  5. Wow cayalah dear..but to be honest I am stuck too..susah nak consistent sebenarnya...but how buzy we are, we've got to find time..is a commitment kan...jangan stress dah..he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. so far Alhamdulillah belum stress lagi...

      Delete
  6. Hewhewhew.. I use the 30DBC to keep up the consistency. Kalau tak, mcm last week la. Sampai 4 hari tak update ,_,

    ReplyDelete
  7. Wah..Hebat..Hebat...tepuk tangan sikit..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboiiii mana ada hebat... tugasan tetap kena buat kannn???

      Delete
  8. salam, amboi cepatnyer...8 minit dh boleh publish, bagus2

    ReplyDelete
    Replies
    1. blogger berkerjaya kena pantas dan tangkas KB... he he he...

      Delete
  9. Morning, Farah...
    Salute ngan Farah, walaupun busy tetap keluar bbrp entry setiap hari... ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. morning, Nurul, itu namanya KPI...he he he...

      Delete
  10. pagi² kena cari idea untuk mantapkan pengisian dan semestinya kena konsisten..bukan senang nak jadi blogger kan.Good job kak farah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan senang nak jadi blogger yang konsisten giteww... hu hu hu.... tak semua orang mampu...

      Delete
  11. Nah... nasib I feel like reading up to here... :D!!! Lucky kan i ni sis?

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia