Home » , , , , , , » Hari Ni Turn Ash... ^_^

Hari Ni Turn Ash... ^_^

Source Extracted from Google

Seharian menghabiskan masa di luar semalam... huk huk huk... sian Ash kena tinggal jap sehari... mummy ada event and mummy ada work sikit... 

Niatnya di hati nak menghantar Ash pergi 'jap' pagi tadi. Tapiiii, disebabkan stock ubat untuk 3 months dah habis. Makanya , tak jadilah nak jap... muahahaha... Kita tengok esok macam mana pula... Ada tak??? Kalau ada kita 'jap' esok lah jawabnya yer... Selamat Ash hari ni... ^_*

Dah alang2 keluar untuk kena 'jap' tapi tak jadi... sebabkan Pak Long Ash tinggal kat area tu... kita bawak Ash gi jalan2 rumah Pak Long dulu... Sampai2 rumah Pak Long... tu diaaa... ni kerja dia... 


Syiok dengan baik punya posing dan ambik port Ash... Seronok ek tidur atas sofa aunty??? muahahaha...Dah puas main dengan Pak Long, letihhh... bom kebabom dia... Jadilah gurau and spend time dengan Pak Long kann??? Dari nan hado??? ^_^... Wakakakaka.... 

Terimakasih telah membaca artikel Hari Ni Turn Ash... ^_^. Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

3 komentar:

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.