Home » , , , , , , , , » Fisher-Price My Baby At Play Contest - March 2014

Fisher-Price My Baby At Play Contest - March 2014

https://www.facebook.com/mamababyworld.malaysia/photos/a.641095652595074.1073741839.119938218044156/650919788279327/?type=3&theater
Terbaru...hik hik hik, mummy dah tersampuk aura Wak Gelas sikit, asal ada contest jer kalau tak menyusahkan sekadar suka2 yang melibatkan Ash a.k.a. Cuperboy...mummy mesti sesaja jer nak join... Yang pertama hari tu Peraduan Bayi Bulan Ini Pa&Ma Online tak ada rezeki, like untuk Ash cuma 5K plus2 jer, tewas dengan yang berbelas ribu like...ekekekekeke...tapi tak apa...iolss tak kisah pun masuk sekadar suka2 jer, kalau ada rezeki Ash adalah... dan yang terbaru adalah di atas... 

Fisher-Price My Baby At Play Contest - March 2014 ... yang dianjurkan oleh MamaBabyWorld ... kalau ada sedikit kesudian dan kelapangan...uolss tolong2lah LIKE gambar Ash ek? *_^ Manalah tau kot2 ada rezeki Ash kali ni... ha ha ha... LIKE kat SINI atau uolss boleh terus klik kat gambar yang iolss tempek kat atas tu... bha ha ha...senang dan mudah... 

*Kalau siapa pandai...ahakss...siapa sayang Ash, cuba spot Ash kat mana? Bha ha ha...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Fisher-Price My Baby At Play Contest - March 2014, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, March 27, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

17 comments:

  1. gud luck baby ash..
    moga ada rezeki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you zee, In Shaa Allah, mudah2an...

      Delete
  2. adoiii kontes dah cantik
    tp bab kena like2 ni payah
    kita pun bkn rmi sgt org yg nak suh like2 ni
    malas nak join kontes yg kena like2 ni hehehe
    papepun gud luck for ash
    ash tu sure byk peminat kan kan kan haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekadar suka2 jer kak el, tak menang pun tak apa....

      Delete
  3. done like..kerja mudah je tu sis :)

    ReplyDelete
  4. masuk ler farah....untung-untung ada rezeki....

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah, mudah2an, rezeki siapa tau kan kak?

      Delete
  5. mg ank pertama mcm2 contest join.. hehe... yg kedua jadi mls dh la nk join.. hehe... ash yg dok menggigit tu la kak farah kan... hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer betul pandai aunty maria... he he he...

      Delete
  6. gud luck baby ash..support kamu ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah thank acik, thank you for your support...

      Delete
  7. Moga ade rezeki kak farah dan ash..aminnn

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia