Home » , , , , , , , , , , , , , , , » Early To Bed, Early To Rise...

Early To Bed, Early To Rise...




Semalam anak beranak knocked out awal to bed dan semalam juga dalam sejarah Bubblynotes cuma ada satu entri jer uolss.... muah ha ha... Kepenatan berjalan sehari suntuk... pergi jalan2, pergi makan2 dan pergi beli barang2 Ash... Alaaa, bukan selalu pun... there's a time di mana we just want to shut down everything and focus on other things as well kannn??? Walaupun blogger weollss still ada life yang tersendiri betul tak??? Something yang blog couldn't buy and money as well as time can't buy... Those precious moments yang kami anak beranak jarang2 dapat berbanding orang lain... ^_*

Kalau sempat type auto-published entries malam sebelumnya dah tentu2 melambak2 macam biasa entri iolss... Tapiii... malam sebelumnya pun knocked out jugak... bha ha ha... anak beranak... entah kenapa exhausted sangat... 

Tapiii serious anak beranak memang knocked out awal dah 2 hari berturut2... tapi hari ni weollss dah fresh.. 

Early To Bed
Early To Rise 
Makes A Man 
Healthy, Wealthy & Wise 

Bila dah fresh, hari ini kembali beraksi seperti biasa!!! ^_*... Till then, cheerios and happy Sunday peeps!!! 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Early To Bed, Early To Rise..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, March 30, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

13 comments:

  1. Haha takpe dear, priority always untuk family especially for your baby kan. Dah rehat puas2 baru ada tenaga dan ilham nak berblogging hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. he he he... of course priority to my family and baby... ^_^

      Delete
  2. comelnye duk peluk tangan mummy dia..hehe

    ReplyDelete
  3. dh makin besar ash ni ya farah. mmng walau apa keadaan pn fmly yg lbh utama

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee membesarlah aunty tifa takkan ash nak kecik ajer...

      Delete
  4. ni mesti selalu tulis banyak entri dalam 1 hari.. saya mmg bajet 1 entri 1 hari je.. hehehe..
    selamat tdo awal..

    ReplyDelete
  5. macamana gila berblog pun, weekend selalu cuti... jrg update... family time

    ReplyDelete
  6. kalau dah pnt mmg tidur je ubatnya..bila dah tidur awal,sok bgn awal pulun habis gunakan energy yang dah topup tu :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia