Home » , , , , » Doa Supaya Terhindar Daripada Sifat2 Yang Keji

Doa Supaya Terhindar Daripada Sifat2 Yang Keji

Peeps!!! Something good to be shared for all of us... 


Jom kita sama2 amalkan, semoga kita semua terhindar dari sifat2 keji...In Shaa Allah, mudah2an... Sila klik gambar untuk tumbesaran imej yer... 

Kredit: SINI

*Uikkk... apasal pendek sangat entri ni...muahahahhaa... ini namanya sibukkkk... tak ada masa nak berlama2 but still kerana sayangkan Bubblynotes, iolss tetap gigih curi masa sekejap...muahahaha... at least the message sampaikan??? Intipati entri pun sampai...(sibuk dengan KRA...tengah siapkan KRA)

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Doa Supaya Terhindar Daripada Sifat2 Yang Keji, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, March 14, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

22 comments:

  1. insyallah mari sama2 kita amalkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom lya kita sama2 amalkan...supaya kita terpelihara dan terhindar dari sifat2 keji...

      Delete
  2. amin..mgoa terhindar dari sifat2 tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. semoga kita semua terhindar dari sifat2 keji...

      Delete
  3. bagus,, kena amalkan ni.. banyak org yg bersifat keji kat luar sana

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang betul N ramai yang bersifat keji kat luar sana tu...

      Delete
  4. alhamdulillah.. thank you for sharing this do'a dear..

    ReplyDelete
  5. mudah mudahan kita terhindar dari sifat keji.

    ReplyDelete
  6. Insha Allah.. Mga kita terhindar dr sifat mazmumah..

    ReplyDelete
  7. Hope remind untuk diri sendiri..

    ReplyDelete
  8. hahahaahahahahaha... pendek? it's not usual u..bahahahaha...
    terkejut juga bila nak buat 'tumbesaran' imej tu hahahahaha

    ReplyDelete
  9. assalam,

    tak apa walaupun entrinya pendek, asalkan ada ...juga bermanfaat...salam hujung minggu dari bunda..

    ReplyDelete
  10. n3 pendek tapi perkongsian yng sgt2 bagus ni fara tq share yer

    ReplyDelete
  11. Hye! Jemput join Ga dari saya ye :)
    http://superpapaya.blogspot.com/2014/03/the-superpapaya-giveaway.html

    ReplyDelete
  12. Semoga kita tlindung dr sifat2 keji.. insyallah.. nice share sis =D

    ReplyDelete
  13. jika terucap sesuatu yg tak elok,cepat2 beristigfar..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia