Home » , , , , , , , » Bubbly Top Commentators 02/14!!!

Bubbly Top Commentators 02/14!!!

Source Extracted from Google
Berakhirlah sudah bulan Februari 2014 dan kini kita semua menginjak ke bulan yang baru iaitu bulan Mac 2014. Dah masuk bulan terakhir first quarter of the year kannn??? Ash pun dah 3 bulan... Masa memang cepat berlalu dan meninggalkan kita...time waits for no man.... ^_^... 

Dan seperti kebiasaannya setiap bulan Cik Puan Bubbly akan mengumumkan para top commentators bagi Bubblynotes. Bagi bulan Februari 2014, many thanks for your continuous support and many thanks for keep on commenting on Bubblynotes.... Nama2 yang naik menjadi Bubbly Top 10 Commentators for February 2014 adalah.... 


Seperti yang dah berulang2 kali saya katakan, tahniah kepada mereka yang telah tersenarai dan terima kasih juga kepada yang tidak tersenarai. Heartz uolss deep2, tak kira sama ada yang tersenarai atau tidak. Tanpa uolss siapalah saya, dan di manalah Bubblynotes kannn??? Setiap kunjungan, setiap komen, setiap stalk saya hargai dengan sejujurnya.... sebab uolss semua berharga bagi saya.... Tersenarai atau tidak itu bukan menjadi ukuran sama ada kita terus support satu sama lain atau tidak... Kita semua seharusnya saling support antara satu sama lain dan teruskan berblogging secara sihat ye tak??? 

Pada yang dah kenal ataupun belum kenal, jomlah kita ke blog2 mereka dan support mereka juga. Mereka adalah antara yang terbaik pernah saya kenal dan uolss juga adalah antara yang terbaik pernah saya kenal. Sama ada tersenarai atau tidak, tiada unsur pilih kasih untuk saya teruskan ber-blogwalking dan comment di blog uolss... Semuanya sama...I treat everyone equal and I make friendship with all those nicest people in the world I've ever known... *_^.... 

Last but not least, continue support sesama kita, teruskan berblogging secara sihat dan jaga reputasi blogger.... *_^... Till then, cheerios on Saturday!!!

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Bubbly Top Commentators 02/14!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, March 1, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

24 comments:

  1. Replies
    1. terima kasih bagi pihak mereka yer TI...

      Delete
  2. Tetiba bangga kat diri sendiri..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi sally kemain retis kannn??? muahahahaha....

      Delete
  3. Assalamualaikum dan salam singgah sabtu Farah...tahniah kepada mereka..mereka memang terbaik...berblogging secara sihat dapat mengeratkan lagi ikatan Ukhuwah sesama blogger walaupun bukan menjadi top commentar dalam setiap blog..

    ReplyDelete
  4. mereka memang rajin,
    mereka mmg patut diterjah..

    ReplyDelete
  5. tahniah semua....jom terjah blog saya dan kengkawan semua....siapa ler saya di hati uolls.....hihi

    ReplyDelete
  6. tahniaaaaaah kepada semuaaaa!

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada yg tersenarai......:D

    ReplyDelete
  8. tahniah buat yg tersenarai..

    ReplyDelete
  9. tahniah pada mereka yang tersenarai :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah kpd semua yg tersenarai dan yang. Tersnarai juga..

    ReplyDelete
  11. eh ahkaks pon ada jugak. tak sgka hehe.. ^_^

    ReplyDelete
  12. Tahniah pada yg tersenarai....hheheee... Dunia blog kecik aje, berbaik dgn semua....

    ReplyDelete
  13. Hurmm tak masuk la plak. Kuatkan semangatkuuuuuu!

    ReplyDelete
  14. Tahniah semua, dulu kita pun pernah ddk dlm senarai. :'(
    Dulu-dulu laaa..
    Hihihi

    ReplyDelete
  15. tahniah buat semua yang tersenarai. oh Ros dah terkeluar carta nampak gayanya. hihihi

    ReplyDelete
  16. Ada sesetengah nama kat situ pon termasuk dalam senarai pengkomen tegar blog-blog lain... dorang ni memang ohsem!!! btw... macamana you check untuk tahu siapa pengkomen tegar? boleh share dak macamana, coz ingat nak juga display nama-nama mereka yg rajin komen kat blog saya...

    ReplyDelete
  17. dah lama xde nama deqla kat sini.. huhu.. al-maklum lama menyepi... tp skng dah boleh pulun habis-habisan la kan.. hahaha...

    ReplyDelete
  18. Tahniah kepada semua..wahh tersenarai tu..Thanks kak farah :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia