Home » , , , , , , , , , , , » Bila Dah Mengantuk!!!

Bila Dah Mengantuk!!!


Wohoooo!!! This thing happened to me for the first time sepanjang stay up untuk buat kerja2 blog 2 nights ago... Tiba2 mata rasa mengantuk... Tak pernah selama ni macam tu uolss... First time ever... ekekekeke... Mata dah terlelap terbuka terlelap terbuka... Tapi tangan sibuk dok ber-touch screen hitting the semakphone keyboard... Kekononnya tengah prepare entri-lah tu... 

Sudahnya, mata and focus entah ke mana, ayat entah ke mana... apa sajalah yang ditaip... Ayat or wordings... struktur jadi ke laut ke darat... tunggang langgang ayat... ha ha ha... macam jadi cakap berputar belit... Nasib tak menaip yang bukan2 di bawah tindakan separa sedar... la la la... kalau tak entah apalah yang ditaip... muahahaha... mau cerita yang tak sepatutnya diceritakan keluar kot??? Wargh kah kah... Dan nasib baik jugaklah tak tekan butang publish kannn? Kalau tak bom kebabom... entah apalah pengisian entri jadinya... 

Macam yang kucing kat dalam gambar atas tu??? Dah mengantuk keluar segala 123wajjnabcdefg ... So, sudahnya.. sambung esok lah... tutup segala gadget dan berehat... pulihkan tenaga... ekekekeke... bukan setakat pulihkan tenaga, pulihkan minda juga... ^_^... 

*Itu tandanya dah terlalu exhausted sangatlah si owner Bubblynotes ni... hik hik hik ^_*

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Bila Dah Mengantuk!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, March 24, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

25 comments:

  1. lya tengah mengantuk skrg nie sis :D..kuatkan juga semangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila nak lawan mengantuk ni memang sangat mencabar lya...

      Delete
  2. wahh ini mengantuk betul nie kak ^_^ apa pon semoga di permudahkan urusan oleh ALLAH.. keep smile.. love this blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah acik betul2 mengantuk tu... In Shaa Allah, thank you acik... and In Shaa Allah, i will keep on smiling... thank you Acik... tersipu2 pulak akak...

      Delete
  3. Ubat mengantuk tak ada lain Farah selain kena tidur.
    Biar sekejap pun tak apa tak boleh lawan nanti terlena macam kucing tu:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. masalahnya kak, farah ni kalau tidur tak ada sekejap...ha ha ha, buruk perangai kann?

      Delete
  4. amboi mama ash ni.. jgn la smpai tak cukup rehat...hehehe..get ur rest kak..♥

    ReplyDelete
  5. ngantuk gak ni.. nk g golek2 dgn anak2.. hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi untunglah orang tu boleh pergi golek2 dengan anak... hi hi hi

      Delete
  6. uish...kena rehat yang betul ni....sabo2...bawak bertendang dik...hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. uik nak tendang? tendang sapa tu ek kak long? muahahahaa....

      Delete
  7. kalau dah sampai tahap tu... bawaklah berehat yer dik farah... sian pulak kat baby nanti... ngeee

    ReplyDelete
  8. Kalau dah mengantuk, memang kena tidur... ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah tak ada cara lain dah nurul... itu jer.... jawapannya tidur

      Delete
  9. N selalu sangat jadi macam tu.. huhu

    ReplyDelete
  10. hihihi.. ada pengalaman taip message je kalau cerita bab mengantuk ni. ntah apa-apa yang Ros tulis..

    ReplyDelete
  11. pernah jugak jadi camni..kdg² paksa diri sampai stress

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia