Home » , , , , , , , » Ash's Mini Photobook... Mission Accomplished!!!

Ash's Mini Photobook... Mission Accomplished!!!

Rentetan dari gebang2 di entri INI dan juga entri INI, sampailah sudah Ash's mini photobook... ^_^... Mission accomplished!!! Memula ingat nak kumpul dari 0-6 months, tapiii bila tengokkan lambakan2 gambar yang semakin memenuhi memori Ms. Apple, akhirnya keputusan dibuat juga untuk jilidkan secara quarterly... Heee... ala, cerita pasal mini photobook ni semua dah tau sebab dah nak masuk 3 kali dah ulang alik cerita yang sama...so tak perlu banyak2 cerita kita layankan hasilnya...

Kotak cantik yang mengisi Ash's mini photobook, comel jer...he he he... sweet and cute... iolss suka benda2 sweet and cute gitewww....
Ok dari view macam ni, iolss bagi uolss tengok...nampak tak cover tu adalah hardcover dan muka Ash semasa baru lahir memenuhi ruangan cover tu???

Ada socks yang comel colur green di situ... ^_*...
Muka surat yang pertama dan kedua, fresh from the tummy...ahaksss... sewaktu baru2 dikeluarkan dari tummy Mummy... Gambar yang Abah Ash ambil combine with Mummy... ^_^
Ash's 5th to 13th Day...
Ash's 23rd Day....
Collections in collage....
Selepas dibotakkan oleh Abah... ^_^
2 months old...
Coming to 3 months old...
Ash @ 3 months old...
Thank you Pixajoy!!!
Berbaloi rasanya bila dah dapat dan bila sendiri dah rasa serta lihat kualiti photobook by Pixajoy. Serious uolss memang betul cakap kawan2 blogger yang lain... berbaloi2 dan tak sia2 order photobook from Pixajoy... Harga yang berpatutan dan kualiti pun terbaik!!! (Bagi sayalah)... 

*Next project for Ash... Memoirs of 4 to 6 months old!!! ^_*

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Ash's Mini Photobook... Mission Accomplished!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, March 6, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

52 comments:

  1. Asalamualaikum fara. cantik sangat ash punya photobook! heheeee nice idea compile gambar ash... ash besar nanti kembang hidung tengok gambar dia daripada kecik. hehee kenangan ni ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam sheila, hopefully dia happylah... sebab mummynya pun happy... ^_^

      Delete
  2. wah wah wahh dh terhasil yekk photobook ash...cantek!
    comelnye ash..geram auntie
    ni baru nengok gambau kot jumpe btol2 mau kena geget sekali hih

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom aunty kita jumpa sekali nak tak??? he he he...

      Delete
  3. Ini dia yg kakak tunggu dah tiba!! Best kakak suka tengok..
    Baca yg matahari sakit kakak tak komen pun terus baca ini tak sabar:)
    Bila dah ada macam ini simpan and next 3 months buat lagi..

    ps: Asy botak lagi cutelah... tambah montel kakak suka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang ni dah pandai nak bergurau dah kak... hi hi hi...

      Delete
  4. fewwittttt! Ash dah ada photobook, nanti dah besar boleh belek-belek balik kecomelan Ash hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup dear, memories for him... ^_^...bila besar boleh tengok balik...

      Delete
  5. alah comelnya ... citer pasal photobook Nat ada beli dari Groupon RM0.00.. tak pakai lagi ni expired May nanti .. tengah pikir2 nak letak gambar apa lah yer ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. letaklah gambar2 Nat...pasti best nanti...he he he...kenangan untuk diri sendiri...

      Delete
  6. Cuba bayangkan berapa byk album akan wujud..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sally memang banyak gila kot??? kalau dah berjilid2 quarterly ikut umur...muahhahahaha...mini photo library spot at home... *_^...

      Delete
  7. bila baby besar nanti..pasti dia berbangga dgn apa yg mamanya telah buat ni

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum :)

    Eh, kita pun baru buat scrapbook macam ni jugak ! Hihi tapi tak publish dekat mana-mana pun sebab macam personal sikit. Hihi :p

    Teknologi makin canggih dan orang semakin kreatif sekarang. Dulu masa saya kecik ada gambar dalam album yang selit-selit tu ja la. Lani semua dah lawa. Tehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam dear, betul tu sekarang ni dah banyak yang canggih manggih... akak pun sama pakai album yang selit2 tu jer...

      Delete
  9. Wah! nak tiru la nanti..nak buat camni gak :)

    ReplyDelete
  10. Wah...menarik...suka..suka..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang menarik dear, iolss pun sukaaa...

      Delete
  11. cantikla sis..seronok kan memory diabadikan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sweet memories of every mothers life...

      Delete
  12. comey giler uols photobook tu
    ritu k.el amek voucher free tuk wat photo book kat groupon
    smpai sudah x buat hahahah nasib free
    tp cam sayang pulak tgk best je photobook ash tu huhu

    ReplyDelete
  13. alahai..comelnye photobook..kalau bby ecah nnti dah keluar tengok dunia,ecah pon nak wat cmni jugak la..insyaAllah..siyess comell..

    ReplyDelete
    Replies
    1. silakan ecah untuk buat... buat tau jangan tak buat...

      Delete
  14. cantekkk!

    vna ade beli free mini photobook hari tu tapi tak buat² lagi...tak pernah design sendiri le..kat ofis pulak busy huhuu kena cepat sebelum burn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup dearie, sometimes kita tak sempat nak buat... ni pun i curi masa on saturday buat... ^_*

      Delete
  15. Halamakkkk... cantikkkk nya!!!! Really like it...
    jelousnyer dorang ada photobook... kami dah bertahun plan nak buat, tak buat-buat... kali ni kena jadik ...
    (Semangat Membara nak buat photobook... )

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila buat cepat2 yer brother... buat kat pixajoy ajer... mudah dan senang....

      Delete
    2. hahaha kejap lagi tengok blog update sekali jer sehari... sibuk buat photobook pulak hahahaaha... Tapi really ... tengah cari collection gambar sekarang ni... :D

      Delete
  16. Nnt dah besar si ash ni..mesti senyum tgk zaman laman dia. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. he he he, macam kita juga kan? bila tengok gambar lama kita itulah perasaannya....

      Delete
  17. cantik banget album bby ash ..berbaloi buat tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang rasa berbaloi SB... puas hati sangat...

      Delete
  18. cutenya...bestkan dpt tgk smua gmbr2 anak membesar =D

    ReplyDelete
  19. wah2 untungnya ash....x sabar mama long nak tengok la...eh adik..kalau akak nak buat untuk dania ok x?gambar dari kecik sampai dia dah besar ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok kak, buat jer.... nanti mummy bagi mama long tengok ok?

      Delete
  20. woww dah siap..cantik plak tu..
    ntah zee punya tak tau ape problem..dah siap masuk gambar..tetiba esok bukak nak mendeco, gambar sumer missing..dah 2 kali tau buat..penat jerk..

    ReplyDelete
  21. comel sgt!! rase nk buat utk diri sndiri pulak.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. silakan buat untuk diri sendiri ek ezy??? pasti puas hati...

      Delete
  22. ish seronok pulak tengok photobook Ash..teringin nak buat jugak..sebab malam tadi dok belek gamabar si anak dara tu dalam pendrive..

    ReplyDelete
    Replies
    1. buatlah mar mesti lepas tu rasa asyik nak tengok ajer...

      Delete
  23. mmg berbaloi2 segala kenangan tersimpan rapi...besar2 ASH ketawa sendiri tgk pale dia botak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. he he he... bila tengok kepala dia botak entah macam mana lah reaksi dia nanti...

      Delete
  24. waahh dah siap..seronok tengok bila dah siap kan..kenangan :)

    ReplyDelete
  25. best nya...
    should do this for my kids too! gambar byk.. semua duk dalam pc jer

    ReplyDelete
  26. Tgk photobook rasa nak buat koleksi pic nie...

    ReplyDelete
  27. cantik sgt photobook ash ni..^^

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia