Home » , , , , , , , , , , » Ash... My Little Bodyguard!!!

Ash... My Little Bodyguard!!!

Happy Smiley Sunday peeps!!! ^_^... Dah breakfast??? Dah pergi pasar??? Iolss done breakfast and done with my groceries shopping... ada orang kisah??? Ahaksss... Ash pun dah wangi2 pagi ni... ^_*... Dah siap mandi dah tadi... Pheww... sangat lasak tidur sekarang ni... 360 degree dia berputar atas katil... dia conquer sorang dah katil tu kalau tak betul2... ha ha ha... 

Well, Ash masih mummy belum bawa ke mana2 blogger events sebab Ash masih kecik lagi... Kalau pergi dengan Abah Ash sekali tak apa kot kalau bawak Ash, tapi kalau pergi sendiri... kena tengok keadaan dan tempat juga... Macam SBB2014 hari tu, nak bawak juga rasanya bagi jumpa dengan uncle2 dan aunty2 Ash tapiii mengenangkan potensi anak iolss yang akan menangis, akan rimas, meragam ataupun menjerit (ok Ash suka menjerit dan ketawa sampai bergoyang2 pipi labuh dia tu)... Nanti orang dok pandang jer... bukan malu ok uollsss tapi tak nak ganggu majlis dengan suara Ash... ha ha ha... kalau elok dok diam tidur macam Fisha anak daddy Bro Framestone tak apo... kalau nanti macam2 tak ke haru jadinya??? Abah Ash ada tanya for single only ke not  for spouse??? Bukan tak nak bawak Abah Ash, tapi takut Abah Ash boring dan serba salah pulak... Karang panas pulak keadaan yang dah sedia panas... ahaksss apakah??? Dahlah cuaca dah sedia panas berdenting (pinjam words kak long Suria Amanda)... siap dengan jerebu lagi... he he he... nanti cerita kemudian part panas2 ni...

Makanya. Ash masih belum muncul di mana2 event buat waktu dan tika sekarang ini... at least for the time being... tunggu Ash dah besar sikit nanti, jeng jeng jeng... In Shaa Allah, kalau ada kesempatan, kalau ada waktu Ash akan teman mummy pergi event... ha ha ha My Little Bodyguard yang perlu dijaga... Nama jer bodyguard tapi mummy yang kena jaga Ash... Orang kata buat peneman dan penyeri... 

Masa tu kalau dah pandai berjalan lagi sedaplah bawak Ash... Dah senang sikit kannn??? Tak apa tak apa kita tunggu waktu dan tikanya yang bersesuaian... Retiss genit Bubblynotes ni akan membuat kemunculan sulungnya di mana2 event yang bersesuaian... Ha ha ha... iolss tak cakap atau perasan anak iolss baby retis ok??? Iolsss labelkan Ash sebagai retiss genit Bubblynotes... hanya di Bubblynotes sebab selalu featured cerita pasal Ash dalam Bubblynotes... 

Till the cheerios on Smiley Sunday!!! ^_*

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Ash... My Little Bodyguard!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, March 16, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

23 comments:

  1. ash dah wangi ye..... unty nak tium cikit boleh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh jer aunty... ciumlah... muacksss kiss untuk aunty...

      Delete
  2. rasa nak gigit pipi Ash heheheh btw have a great weekend kak farah ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dekat dah bagi fae gigit dah... have a great weekend too dear...

      Delete
  3. Tomeii tomeyyy nyer dia ...
    Ok Ash CEPAT2 besar nnt jd BODY GUARD mummy hehhehe..
    Selamat tgh Farah..

    ReplyDelete
  4. Sabar Farah...tak lama lagi bolehlah bawa ash jalan2 berjimba ikut Farah...hehe

    ReplyDelete
  5. Comey nye, Pipi tu tembam beno :D

    ReplyDelete
  6. tak sabar nak tunggu Ash pandai cakap jer... nak tengok dia bubbly..hahahahaha ada sama ngan mummy dia dak nanti hahahahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha tu lah mummy pun wonder tapi gaya2 macam yer

      Delete
  7. Bila Ash dah pandai jln ...senang nak dibawa ke mana-mana...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi lasak tak lasak tak taulah lagi tu...

      Delete
  8. comelnya ash, macam mak dia, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. uik mak dia comel ke??? Alhamdulillah thank you KK...

      Delete
  9. Semoga jadi anak yang baik ya ash *bisik kat telinga ash*

    Ikhlas,
    profhariz.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah akan saya amalkan dan lakukan ... Terima kasih yer... ^_^

      Delete
  10. Klu dh pndai jalan.. Gane lah gaya kak diva ni kejar anak dia kt tgh2 event ek.. Heheh

    ReplyDelete
  11. Nnti dah besar bru ash jadik bodyguard sis.. skang ni sis jadik bodyguard ash dlu.. hoho

    ReplyDelete
  12. mesti ash seronok nanti jadik bodyguard mummy ke event :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia