Home » , , , , , , , » Ash Ingat Ash Dah Besar Ke???

Ash Ingat Ash Dah Besar Ke???

Dalam fasa perkembangan 3 bulan dan bakal memasuki 4 bulan pada 26 March 2014 ni... tapi tengoklah uolsss... hu hu hu... dah pandai tolak tangan mummy tak bagi mummy pegang bottle dia!!! Dushhh... 

Ash ingat Ash dah besar ke??? Besar hajat hati nak pegang bottle sendiri dan hisap susu sendiri... memang mummy tak lepaslah... bagi kebebasan untuk dia develop kelakuan dan minda dia... tapi mummy still monitor and supervise... takut2 kalau tersedak susu pulak nanti. Haihhh, mintak simpang... moga2 dijauhkan... Makin meningkat umur makin macam2 ragam dan kerenah ek??? But it's good to see his development anyway...

Tengok tu??? Eksi jer gayanya pandang mummy!!! Katanya agaknya... "Ash dah besar lah mummy!!! Dah boleh pegang bottle sendiri!!!"... Hamboi hamboi kemain lagi dia yer??? 

Now, words yang keluar dari mulut dia... "boyakkk" means nak bottle... hu hu hu... "Oooo ... Pppp"... tak dapat nak dipastikan apa maksudnya lagi... ABCD hilang tiba2 terus O dan P jer... Muahahaha.... 

*Lepas apa lagi yer Ash??? 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Ash Ingat Ash Dah Besar Ke???, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, March 15, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

19 comments:

  1. hahah...
    cuperboy mmg hebat lar...
    mmg cepat ler rosak puting susu tu ha..
    cam kuat jer dia gget tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah dah macam gaya2 nak tumbuh gigi jer tu...

      Delete
    2. hahaaha... gatal gusi dah la tu... hahahaha... :D

      Delete
  2. budak-budak tengah nak membesar. hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam2 cerita dia kannn??? kita tengok apalah lagi nanti...

      Delete
  3. Replies
    1. hahahaha... ngusik jgn tak ngusik... :D

      Delete
  4. Assalamualaikum dan salam singgah petang Farah...dah pandai pegang botol susu sambil beraksi depan kamera...comel...

    ReplyDelete
  5. Ash ni matured semacam je. Baru 3 bulan tp byk dah dibuat dia. Mmg dia awal matured ni. Tgk rupa pun macam bukan 3 bulan. Hewhew..

    ReplyDelete
  6. alololo... ashhh dah besar ya...

    ReplyDelete
  7. Dah pandai pegang botol sendiri....

    ReplyDelete
  8. dah nak belajar sendiri ni..pandai berdikari..hehe

    ReplyDelete
  9. Syiok jadi anak sulung ni Ash nooo? hahahaha...

    ReplyDelete
  10. macam-macam citer anak mummy ni yer..semoga membesar sebagai anak yg soleh, aminnn

    ReplyDelete
  11. Senang la mama dia nk berblog ni.. Bg can je ni.. Heheh

    ReplyDelete
  12. 3 bulan dah 0egang botol sdiri ??? Pkembgn yg sgt baik ni.. =D

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia