Home » , , , , » Wajah Baru Bubblynotes.Com...

Wajah Baru Bubblynotes.Com...

Selesai sudah kita main make up2 dan testing2 baju. Ahaksss... Bubblynotes dah selamat di-makeover oleh Dayang Deno... Terima kasih Deno... Akak nak main coding??? Jawabnya sampai kesudah tak siap lagi!!! Alhamdulillah Deno berjaya setelah bertungkus lumus menyiapkan makeover ini. Saya sangat berpuas hati dengan hasil kerja Deno sebab Deno dah beri apa yang saya nak dan macam mana yang saya nak... ^_^

Macam mana uolsss??? Inilah wajah baru Bubblynotes untuk tahun 2014 (aikk bunyi macam setiap tahun nak tukar baju baru jer???). Jeng jeng jeng. Baru tukar baju ni tak terfikir lagi nak tukar lagi. Biarlah begini dan mungkin akan dibiarkan sebegini. Pada yang dah lama tak singgah atau pada yang tak tahu tu Cik Puan Bubbly dah bertukar baju, jangan terkejut pula bila sampai sini nampak sesuatu kelainan. Masih Cik Puan Bubbly yang mentadbir Bubblynotes dan bukannya orang lain... hik hik hik.... Anda berada di blog yang betul, URL yang betul dan masih orang yang sama. Nak cam senang jer... Gambar kat atas kepala blog itu (header)...

*Baju baru semangat baru ni... muahahaha....

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Wajah Baru Bubblynotes.Com..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, February 2, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

38 comments:

  1. Replies
    1. thank you dear... pink always my fave colour...^_^

      Delete
  2. suka tengok baju baru nie...loading blog memang ajaib..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke cik akak loading blog ajaib??? Alhamdulillah... berjaya juga akhirnya...

      Delete
  3. salam akak. nice and beauty macam akak. terbaik

    ReplyDelete
  4. Salam pagi Farah, wah ceria macam ownernya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam pagi Ahad kak!!! owner dia memang sentiasa ceria tak kira apa masalah sekalipun... he he he

      Delete
  5. wajah baru wehhh..cantek banget gitu..tahniah!!

    ReplyDelete
  6. akak..so cantik..tapi warna pink tetap di hati.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you za... sememangnya warna pink tetap bertakhta di hati... ^_*

      Delete
  7. tahun baru, wajah baru, harap pun baru...thum up kak :)

    ReplyDelete
  8. Farah....serius look simple and beautiful dengan baju baru....pandai Deno menggayakan baju blog Farah...

    ReplyDelete
  9. Gojesss darling... awesome... makeover yg sangat bagus ni... i like it... congratsss dear... slim n steady...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih pada kak mia jugak yang banyak membantu... nak tunggu kak mia makeover pula... tak sabar nak tengok...

      Delete
  10. Cantik2! Not so crowded dan matured.. :)

    ReplyDelete
  11. tu la kte bukak ri tu dh lain...serius mmg cantik! kemas je

    ReplyDelete
  12. Sangatlah suka sebab cantik dan tersusun ja rasa :D

    ReplyDelete
  13. wahhhh!!!! cantiknya..... baju baruuu ^__^

    ReplyDelete
  14. Cantik bju baru ye...hahahha

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia