Home » , , , , , , , , , » Top Commentators' January 2014 for Blogger Asha Lya

Top Commentators' January 2014 for Blogger Asha Lya

Salam Sabtu uolsss...Parcel dari Kota Kinabalu telahpun selamat sampai semalam di pejabat... *_^... Sepasang brooch yang comel dan cantik dari blogger Asha Lya sebagai tanda penghargaan kepada saya kerana telah menjadi salah seorang dari top commentators' pada bulan January 2014. ^_^... Alhamdulillah, terima kasih di atas rezeki ini dan I do really appreciate it. ^_^... 

Thank you Asha di atas souvenir ini, thank you sebab sudi support Bubblynotes dan thank you sebab sudi menghulurkan salam persahabatan bersama akak di dalam dunia penulisan maya ini. 

*Alhamdulillah...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Top Commentators' January 2014 for Blogger Asha Lya, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, February 22, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

24 comments:

  1. omeyy! nak satu..! hahaha...congrats kak :D

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah, tahniah
    indahnya berblog kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, terima kasih kak.. ye berblog ini indah kalau kena pada cara dan gayanya...

      Delete
  3. ehehe malu plak Lya sis..alhamdulillah akhirnya sampai juga di cna.harap sis suka :) walaupun nilainya tak semahal persahabatan kita d alam maya

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah sampai juga akhirnya, thank you lya dan betul tali persahabatan itu yang penting sebenarnya...

      Delete
  4. Tahniah sis dpt baby Ash, alexa rank malaysia pun dah bawah 500, teruskan berblogging ya =)

    Jom Terjah : Muslim Niaga : Platform Dropship Produk Islamik


    ReplyDelete
  5. Congrats akak.. farah pn tgh menanti nie.. katanya ada jugak utk farah..=D

    ReplyDelete
  6. wah button comel gitu...^^ congrats sis,.,,

    ReplyDelete
  7. Terjah sini untuk tengok perkembangan :)

    Mohon singgah ke blog saya awksweetgitu.blogspot.com ^_^

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia