Home » , , , , » Sunday @ Setia City Mall, Setia Alam

Sunday @ Setia City Mall, Setia Alam

Holla peeps!!! Live update from Setia City Mall, Setia Alam... ahakss gedik!!! 2 beranak menghabiskan masa chilling out di mall... ^_*... Eh, ada masa pulak nak live update semua bagai kannn??? Ash duduk celah mana??? Ada ni ha, lena tidur kepenatan siap berkeruh2 lagi dalam baby carrier dia. Tak mau duduk dalam stroller... nak di-carry... maka kita carry... Senyap langsung... jalan 2-3 kedai, tidur sudah... 

Chilling out berdua beranak macam ni fun jugak ok??? Ahakss, jatuh saham mummy ye tak??? Carry Ash... tak kisahlah, I love Ash what??? Buat apa sini??? Window shopping and bawa Ash berjalan2 di hujung minggu, bagi Ash tengok dunia sikit... Asyik terperap kat rumah jer bila mummy work. 


Kita jalan2 dulu, of course singgah boutique mummy dulu... wakakaka... mummy mana boleh kalah... nak jugakkk!!! Lagipun ada upcoming events kannn??? Sajalah cuci2 mata, survey2 apa yang patut... lepas tu kalau agak bersesuaian kita... rembat dulu... muahahaha... Dan kemudian baru jalan2 tengok barang2 Ash... Dah penat... 


Singgah makan dulu ler... ekekekeke... eating for one, Ash mummy sumbat susu... Terkulat2 dia nengok mummy makan... Ala ciannn anak mummy... Ash tak boleh makan lagi... tunggu besar sikit yer??? 

Now duduk santai2 melayan lautan manusia di sini, jap lagi nak bergerak pulang... Mummy nak balik, nak gosok baju, kemas rumah dan masak for dinner (kalau Nek Ma dah masak, mummy tak yah masak)... 

Inilah aktiviti Ash dan mummy hari ni... Santai berdua beranak... Pun boleh... ^_^... Lain kali if anyone nak ikut 2 beranak ni bersantai, ok ajer peeps!!! ^_^... 

Happy Sunday Peeps!!! 

*Gambar kami??? Ala santai 2 beranak, takkan nak selfie sana sini kot depan lautan orang??? Nanti orang kata mental pulak... segan iolss... ahakss... Despite hari ni mood malas selfie... 


Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Sunday @ Setia City Mall, Setia Alam, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, February 16, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

26 comments:

  1. wow! bestnya... lain kali ajak kak mia tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh kak mia, mesti lagi seronok kalau kak mia ada...

      Delete
  2. Bestnyeeeeee.....
    Nak ikut jugak....
    Tapi Setia City Mall tu punyalah payah AJ nak gi via public transport.....
    Cukuplah mase churpout dulu tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha masa churpout buat kat setia city mall kan??? boleh aunty AJ, next kita pergi sama2 ek?

      Delete
  3. Next time ajak mama long la..ok..jeles..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh ajer mama long... Ash lagi suka nak jumpa mama long...

      Delete
  4. ala..setia city mall..best tu. lama tak gi situ

    ReplyDelete
  5. seronoknya mummy & son yer jenjalan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronoklah kak lya... ash dapat jalan dengan mummy... *_^

      Delete
  6. Hahaha.. ok je kalau nak selfie berdua ngan Ash kak. Biarkan mata mata yang melihat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. seganlah ros dengan mata2 yang melihat... hi hi hi

      Delete
  7. Keluar jln2x mkn angin tgk org pon best jgk hujung mngu ni...msti rmai yg kuar kn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai ayut, macam kerenah dan macam2 ragam...

      Delete
  8. Berdua je ke ayah Ash keje ke Farah? Take care Ash....ehhh...farah so....

    ReplyDelete
    Replies
    1. abah Ash busy siapkan assignment kak... nak kena submit end of this month...

      Delete
  9. pedulikan dgn mata yg padahal. hihi. padahal kalau saya sendiri pon segan jugak. kiki.
    tak pernah lepas ke sana

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah satu hari nanti CikSu lepaslah ke sana... *_^... seganlah Cik Su...wakakakaka....

      Delete
  10. kak, semalam zee pon gi shah alam..ingat nak gak lencong ke setia city mall sekali hujan plak terus tak jadik..
    mana gambar ash?? sakan yer berjalan ngan mummy..

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar ash ada, nanti akak upload yer...he he he... ala apasal tak melencong kalau tak boleh kita bertemu... wakakakaa....

      Delete
  11. cedapnyerr...jenjalan kat setia alam xhabaq pon...
    leh yaya jenjalan jugak...huuuu

    ReplyDelete
  12. Wah.. Rajinnya berjalan2 dua beranak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saja2 santai di hujung minggu maria... Ash pagi2 dah becok mulut dia... ajak mummy berjalan...hik hik hik, dapat naik kereta senyap tak bunyi langsung...duk diam jer kat car seat dia tu...

      Delete
  13. Ash tak meragam pulak kalau jalan ek? tak semua baby suka tempat crowded kan?

    ReplyDelete
  14. janji ada teman jalan² apa ada hal kan kak farah..ash comel ade :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia