Home » , , , , , , » Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's 2014 #SBB2014 #SBBYEOS2014

Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's 2014 #SBB2014 #SBBYEOS2014

http://denaihati.com/sepetang-bersama-blogger-dan-yeos

Majlis Sepetang Bersama Blogger & Yeos  2014 akhirnya muncul!!! ^_^...Majlis yang dinanti2kan oleh ramai blogger pengumumannya oleh Denai Hati, akhirnya diumumkan juga petang semalam... ^_^... Tahun 2013 saya terlepas dari menyertai walaupun lokasinya cuma sejengkal dari office... Tapi tahun ni dah tak mau ketinggalan dah... Lepas ajer diumumkan dengan penuh semangat, terus ambil keputusan untuk mendaftar... 

Alhamdulillah, akhirnya dah selamat pun mendaftar semalam dan telahpun menerima e-mel pengesahan dari pihak Denai Hati seperti di bawah ini: 


Kali ini majlis Sepetang Bersama Blogger ditaja oleh syarikat Yeo Hiap Seng (Malaysia) Berhad selaku penaja utama. Majlis Sepetang Bersama Blogger & Yeos 2014 akan diadakan pada 8 Mac 2014 di Saloma Bistro, Jalan Ampang. 

Antara top blogger Malaysia yang akan hadir sama adalah Redmummy, Ben Ashaari, Shafie Bustan, Zarul Husin dan ramai lagi uolss. Untuk maklumat lanjut tentang event ini, uolsss bolehlah melawat pautan INI

Tak daftar lagi??? Jomlah2... kita ramai2 meriahkan event ni dan boleh berjumpa serta berkenal2an sesama kita... Bila lagi nak jumpa kannnn??? dalam satu event yang besar yang menghimpunkan blogger2 di Malaysia ni... selalu berhubung melalui FB, Twitter, Instag dan kotak komen jer... Kali ni kita jumpa face to face secara beramai2 nak??? Mesti havoc dan happening gitewww.... 

Siapa2 yang dah daftar untuk event ini dan juga yang akan daftar, uolsss jangan lupa halo halo iolsss ok??? Nanti bolehlah kita kenyit2 mata dan shake hand sambil hugging2 (yang perempuan jer tau) wakakaka yang lelaki setakat bagi salam and say hi jer lah... pas tu boleh sambung borak panjang2 sambil kita ber-selca yer??? Ahaksss, selca itu harussss... 

*Menanti tarikh 8 Mac itu dengan sabar... ^_^... Tentunya mentor akan turut hadir bersama protege2... ^_*... 

**Terfikir nak join untuk Cabaran Affiliate juga... pasti menarik ni... ^_^ 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's 2014 #SBB2014 #SBBYEOS2014, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, February 3, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

41 comments:

  1. seronoknya sis dpt join..kita jauhla ehehe..wahh blog dah berubah sgt beautiful la sis tahniah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa nanti ada kesempatan asha join pulak di tahun yang lainnya yer? thank you dear for the compliment...

      Delete
  2. mesti happening nanti ... mcm tak besar jer saloma bistro tuh ... heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya tempat limited tapi tak pastilah pulak, sebab tu kena daftar rasanya...

      Delete
    2. Saloma Bistro tu boleh muat sampai 350 orang..

      Delete
  3. Nak pergi tapi tak sure lagi time tu ada kat sini atau tak. Huhuhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok ok apa kata aisya check schedule dulu???

      Delete
  4. Waahahhhhhhhhh!!! bestnya..
    ^_____________________________^

    ReplyDelete
  5. Kalau kita berkesempatan nanti boleh join..salam Isnin Farah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam Isnin dear, nanti kalau nampak kita halo halo tau???

      Delete
  6. Replies
    1. yes seronoknya he he he... dah macam reunion lah pulok.... ^_*

      Delete
  7. Memang tak dapat laa nak join. Moga semuanya berjalan lancar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takper next year mana tau ada rezeki untuk join??? *_^ boleh kita jumpa...

      Delete
  8. Wah bestnyer dapat jumpa kwn2 blogger. Hehe sy nk dftr pun rs venue cm jauh la plak..Mungkin lain kali..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. jauh sangat ke dear??? alaa.... erm, tapi tak apa mungkin kita boleh jumpa lain kali...

      Delete
  9. last year dkna join..tahun ni tak dapat join.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahun ni dkna tak join Farah faham... hu hu hu...ingatkan dapat jumpa dkna kat situ...tak apa kita plan lain... mana tau jumpa masa baby keluar ke?

      Delete
  10. best nye dapat join event2 mcm nie.......hope some day i could join together

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah one day finally kita boleh gather together2... In Shaa Allah...

      Delete
  11. ohh...date tu...tengah fikir macam mana ek....

    ReplyDelete
  12. Nak pergi juga..tapi tapi tapi...hehe..banyak tapi pula dah. Tak jauh juga..tapi itulah..hehe. Akak pergi ye. Nanti boleh story mory.

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak tapi Aini ni, ni yang musykil ni...he he he...In Shaa Allah nanti akak story mory...

      Delete
  13. Jumpa kat sana nanti.. yeaayy.. hee

    ReplyDelete
  14. Bestla fara.... Lepak2 bercerita dgn blogger.... Tak sabar nk tunggu fara update kisahnya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak jomlah join sama??? kita meriahkan lagi SBB2014.... ^_^

      Delete
  15. Kalau daftar, nak jumpa Farah live :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tak daftar pun boleh jumpa Farah live kak... ^_^ ngeee....

      Delete
  16. weee..tak sabar nak jumpa akak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak pun tak sabar nak jumpa anim... ^_*... banyak kali dah tertangguh... hu hu hu

      Delete
  17. teringin sangat nak pergi, tapi malu-malu kucing la hehehe. Boleh bawak dua asokar kecik ni ko ? hehehe.

    ReplyDelete
  18. yeay dah daftar.....x sabar nak jumpa semua...

    ReplyDelete
  19. Confirmmmmm.....memang tak dapat join.....Mia nun jauh diseberang, jauh sangat nak pegi huhu....Mesti best kan event tu nanti. :-(

    ReplyDelete
  20. err.. blogger yang dah tawen leh bawak suami tak farah? hik3

    ReplyDelete
  21. dah daftar dah walaupun rasa segan yang teramat sgt..
    anyway, nanti kita laga2 pipi & hugging2 ye.. hehe

    ReplyDelete
  22. Wahh.. saya pun baru je daftar join pergi tadi.. :)

    ReplyDelete
  23. ada tau pasal ni.. tgk kat fb baru2 ni...mcm best jer kan... teringin nak pegi...tp segan jugak.. blog cikai jer.. heeee...

    ReplyDelete
  24. Lpas ni makin ramai kenalan maya akak..best2x..tp ampang tu.alahaiii

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia