Home » , , » Senyap Hampir Sehari...

Senyap Hampir Sehari...

Source Extracted from Google

Holla peeps!!! Holla uols... Hampir sehari tak ber-bubbly2 hari ni.. dan akhirnya curi kesempatan ni sekejap untuk ber-bubbly2... muahahaha... Hari ni busy sikit...

Busy berjalan dengan Ash... ^_^.... Sunday activities katanya... But, In Shaa Allah I'll be back soon... Sikit jer lagi ni nak settle acara dengan Ash... ^_^.... 

Dah settle acara dengan Ash... Acara dengan uols pula di blog... Till then, semoga hujung minggu ni adalah hujung minggu yang sangat bermakna buat uols semua!!! 

Heartz uolss deep2... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Senyap Hampir Sehari..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, February 9, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

25 comments:

  1. Ash dengan mummy pergi shopping ke..hehe..

    ReplyDelete
  2. Kita pun bizy seharian..memg tak da masa update blog

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan salam singgah sini...hujung minggu adalah aktiviti bersama keluarga...ada masa kejap jer nak BW...tapi malam ni adalah lebih masa sikit utk BW...hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah, malam ada lebih masa sikit untuk bw...

      Delete
  4. akak pun kalau cuti sabtu ahad, takleh nak jengok blog sangat, banyak keje rumah nak kena setel sebelum menjelang mggu keje yang meletihkan..ni sementara tunggu isya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita sama jer kak, rumah nak vacuum, mop, kemas, baju nak iron... heee.... dan yang penting masa nak spend dengan love ones...

      Delete
  5. Mommy and son quality times...Shhhh... Tak mo kacau... :)

    ReplyDelete
  6. Dah ada anak ni Farah terpaksa bahagikan masa dah kan.....Harus banyakkan masa dengan baby tersayang.....:D happy weekend !

    ReplyDelete
  7. weekend blog akk selalu cuti... tuan tanak kemalasan...hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa rehat2 di hujung minggu... he he he

      Delete
  8. hujung minggu kan hari untuk bersama anak...its ok dear..take your time..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup kak, hari minggu hari kita santai dan chillex bersama anak...

      Delete
  9. heee.. kalau tak buka blog rasa satu macam kann

    ReplyDelete
  10. nasib sehari je.kalau berhari² rindulah :p

    ReplyDelete
  11. Senyap sekejap.. Tpi kepoh plak bila x cuti ea.. Hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia