Home » , , , » Semak BR1M 3.0!!!

Semak BR1M 3.0!!!

Source Extracted from Google
Tak dinafikan sana sini sinun sana sibuk memperkatakan tentang BR1M 3.0 yang dah keluar semalam... ^_^... Amboi masing2 tengah sibuk dok menge-check baki dalam akaun simpanan yer??? Lagi2 ni tengah bulan ye tak??? Masa2 menunggu gaji keluar... memang molek sangatlah tu BR1M 3.0 masuk time2 cenggini ye tak??? (sejak bila iolss suka guna perkataan molek ni??? muahahahaha).... Pastinya di ATM di bank2 kelihatan sebegini ye tak???

Source Extracted from Google
Iolss tak pergi lagi bank untuk check... tak taulah keadaannya macam mana, iolss tak dapat yer uolss... Tak layak gitew katanya...ahakss...dah sedar diri tak layak tak payah gatal2 nak apply ye tak??? Hurmm, tapi yang dok sibuk2 nak pergi check tu dah kenapa??? Nak check for my mum lah siapa lagi, iolss apply untuk dia... Tak tau sama ada ada atau tidak, kalau ada rezeki adalah, kalau tak ada tu, tak apa anggap saja tak ada rezeki... 

*Tunggu petang2 sikit baru pergi... time2 macam sekarang ni sibuk sikit...eh bukan dah petang ke...muahahaha... jap lagi lah iolss pergi...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Semak BR1M 3.0!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, February 22, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

23 comments:

  1. hehe..
    insyaallah ada rezeki tu kak..
    rasanyer ramai harini yang buat keluar.
    kemungkinan jugak mesin atm bnyak abis duit harini.
    better simpan jer sampai hari isni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang banyak atm yang out of order shark...

      Delete
  2. Murah rezeki kepada sesiapa yang dapat. Gunakanlah sebagik mungkin.

    ReplyDelete
  3. tak dinafukan kat cne pun mcm tu juga sis :D....kita dah cek kemarin ahmadulillah ada juga rezki buat tambah simpanan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah rezeki lya akak ucapkan congrats dan tumpang happy untuk lya...

      Delete
  4. panjang sungguh perbarisan hari ne...sume mesin atm termuntah-muntah.kohkohkoh

    ReplyDelete
  5. Dah tentu ramai yg beratur panjang di bank....

    ReplyDelete
  6. dari semalam orang dah penuh kat atm

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. alhamdulillah rezeki mak akak maria, tu mak akak yang punya..

      Delete
  8. Samalah tak layak.....huhu
    Tapi kan sapa2 yang dapat duit br1m tu gunakanlah dengan baik...jgn sia2kan bantuan yang telah diberikan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu mia, beruntung siapa yang dapat tu...

      Delete
  9. Farah pn xdpt akak..huhuhu.. sedey!!! Tp btl la akak.. tadi farah kuar namapk semua atm full.. mesti depa semua sibuk nk kuarkan br1m la.. i is jelosss!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ai is not jeles... he he he... boleh tumpang mama...

      Delete
  10. kami tak dapat gak..kalau dapat, akan kugunakan sebaik mungkin untuk perbelanjaan selama setahun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak pula kalau layak guna untuk simpan di bank Ash...

      Delete
  11. sekarang ni semua busy dengan BR1M..call nak tanye pun busy je linenye.huhu

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia