Home » , , , » Sejauh Mana Uolss Mengenal Cik Puan Bubbly???

Sejauh Mana Uolss Mengenal Cik Puan Bubbly???

Source Extracted from Google
People like it when you tell them things, in suitable portions, in a modest, intimate tone. They think they know you, but they don't. They know about you, for what they are let in on are facts, not feelings, not what your opinion is about at all, not how what has happened to you and how all the decisions you have made turned you into who you are. What they do is, they fill in curiosity with their own feelings and opinions and assumptions, and they compose a new life which has precious little to do with yours. But that lets you off the hook. No one can touch you unless you yourself want them to.

I've never mislead anyone ok uolss... I've let people fool themselves... *_^. Some don't even bother to find out who and what I am. Many will try to invent a character for me, but I don't bother trying to prove to them otherwise. ^_____^. Those who matter, know me. My only concern is my character, because my character is what I really am, while my reputation is merely what others think I am. So don't be so quick to judge, YOU ONLY SEE WHAT I CHOOSE TO SHOW!!! *_^  

Salam Jumaat uolssss!!!! Muahahaha, dah puas menciwi dalam English, now kita turn to bahasa rojak biasa iolss... *_^.... Dah 2 Jumaat perangai macam ni, ntah apa kena ntah... Jumaat jer tempek gambar sendiri, Jumaat jer tempek gambar sendiri... biasalah Jumaat, hari penghabisan kerja setiap minggu...ooopsss tapi iolss kerja esok...alternate Saturday.... Hurmm...pelik tak pelik... intipati entri di permulaan, dan kemudian mukadimah di tengah... Inilah penangannya dari kesibukkan di office seharian semalam dan juga pagi ni.... jadi tunggang terbalik dah intipati entri dan juga mukadimah...muahahaha... who cares??? Janji mesej sampai ye tak???

Hari ni, konon2 nak buat ice-breaking session with uolss kat Bubblynotes pulak... *_^... Macam sesi2 get to know me??? (Sangat perasan retis uolss...entah kenapa diri sendiri terasa entri ni entry poyo yang bajet retis...wakakakaka...walhal tak retis punnnnnn... Iolss cumalah orang biasa2 jer...yang makan, minum, tidur, jaga anak, kerja, buat kerja rumah macam uolsss jugakkkk.... so kuhanyalah insan biasa).... 

So, do you think you know me??? Itu yang saya nak tau hari ni...wakakakaka... let me know what do you think about me, sepanjang uolss singgah di Bubblynotes and how do think I am as a person??? Saja2...manalah tau kot2 ada yang boleh dibuat sebagai muhasabah diri dan juga dilakukan perubahan... (ini ketaq juga nak taip...muahahahhaa...tapi serious statement entri berani mati ni diri sendiri rasa)... Suruh orang bagi opinion pasal diri kita kannn??? Tentulah berdebar nak tau apa feedback...muahahahaha...manalah tau kot kot ada yang tak berkenan ke??? Tapi memang ada orang yang tak berkenan, semua tak kena kat mata dia... ooopss... stop all the negativity, don't talk about that... kita bercerita tentang apa yang saya nak tau jer... Ceritalah uols, ceritalah...ha ha ha... apa yang uolss rasa tentang iolss dan apa pandang pendapat uolss tentang iolss tentang me as in person dan juga blog.... Just wanna gain some info in which I could use it for betterment of me???

Till then, cheeriosss.... Salam Jumaat again.... 

*Pssttt, pssttt, jangan kejam sangat dahlah...muahahahaha...larikkkkkk.... 

**Bila dah banyak kerja memang macam nilah jadinya...ting tong sikit, entri pun jadi ting tong...muahahahaha.... maafkanlah iolss yer uollssss.... hu hu hu...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Sejauh Mana Uolss Mengenal Cik Puan Bubbly???, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, February 28, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

25 comments:

  1. salam jumaat.. aiza mula mengenali kak farah melalui blog PCL rasanya.. sejujurnya aiza tak kenal secara mendalam tentang diri kak farah.. hehe.. kak farah yang aiza kenal seorang yang peramah dan mudah mesra dengan semua blogger (kalau blogwalking memang tiada istilah pilih bulu).. semoga kak farah terus success.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, thank you aiza... semoga ukhuwah kita berpanjangan... nice to get to know you... yup betul tu, pada kak Farah memang tak pernah ada istilah pilih kasih dalam berblogwalking...

      Delete
  2. Belum lama kakak kenal empunya bubblynote sebenarnya tapi apa yg kakak dah tahu farah ada satu baby yg cumiiiillll sangat. Kalau iron baju Asy punya pun di iron juga. Suka pink, tak suka sepah rumah - pening kepala. Ada misi yg belum kesampaian utk buat album gambar buku Asy (yg ini kakak tunggu - nak tengok).

    Eh... banyak juga yg kakak dah tahu tau walau baru kenal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah kak, terima kasih... saya gembira mengenali akak dan sangat bersyukur akak sudi berkenalan dengan saya di alam maya ni... semoga ukhuwah kita berpanjangan... photobook Ash tu in process kak...

      Delete
  3. mmmm...
    shark kenal cuperboy jer nie..
    cmner ek..
    heheh..

    kak farah seorg yg peramah,kind,sporting,caring,funny,loving mom,loving wife.
    itu yg shark rasa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak cuperboy lagi popular dari mummy... he he he... ye kot? tapi part peramah tu memang tak boleh disangkal lagi...

      Delete
  4. iols pun kenal uols pun tru PCL gak
    w/pun x pernah jumpa tp iols rs uols ni sgt2 friendly
    n very intelligent orgnya
    dr berdua skun dah bertiga hehehe
    w/pun sibuk ngan kerjaya anak suami
    tp mesti blog x pernah miss agagaga
    papepun smoga terus suksess dlm apa jua yg uols ceburi ok

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak kak el, iolsss terharulah... I Love You lah... muacks muacks muacks...

      Delete
  5. kita pun baru lagi mengenali pn,bubbly nie :D..bagi pndpt lya la kan sis nie ceria orgnya sentiasa happy go lucky :D..eh eh btl kan kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, thank you dear... ceria and happy go lucky sebab I love the positive vibes... yup it's true...

      Delete
  6. hurmmm cam dah lupa kak tapi nak jugak la bizibodi kat sini..
    rasanya zee kenal akak kat blog orang lain..sebab nampak selalu muka sama jer dok mengomen orang nak jugak ler kenal..hahahha jgn marah..
    ingat lagi waktu tu kita terbalik..akak yang panggil zee kakak..
    memula ingatkan akak ni sombong..but okey..my mistake la tu judge orang cepat sangat..hahahaha..
    yang sukanya tetiap ari ada jer modal wat entri..bravooo..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha akak ko ni mana pernah nak sombong zee... muka yang murah dengan senyuman kononnya... kalau senyum sure nampak gigi punya... anyway nice to get to know you zee... ^_*... semoga persahabatan kita akan berpanjangan selamanya hendaknya yer...

      Delete
  7. akk tahu cik farah ni mak budak yg peramah je... yg lain tu samar2... kena dating dulu baru bule tau banyak lagik...hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh boleh2 kak... nanti kita dating yer???

      Delete
  8. Rasanya dah lupa camner kenal farah...tapi u seorang yg friendly, humble, suka tolong...ingat lagi last year blog akak ada problem...farah ler yg akak pinta pertolongan...kenal di alam maya belum pernah jumpa lagi...I'm appreciate with u dear...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah kak, dan Farah pun sayang kat akak walaupun tak pernah berjumpa... bond sesama kita yang lain dari yang lain... ^_^

      Delete
  9. sally tak tau pasal akak..langsung tak kenal...ni first time datang ni haa... :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. first timelah sangattttt kannn sally??? hu hu hu...

      Delete
  10. Baru nak kenal2 neh hehee.. in shaa Allah, semoga ukhuwah terus berkekalan.. Salam Jumaat.. :D

    ReplyDelete
  11. frankly speaking, kenit lupa bagaimana kita 'berjumpa' di sini, either through GA's atau terserempak dengan blog comel ni hehe. but, i hope to get to know you someday even kenit memang pemalu sikit orangnye ekekekeke :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hopefully kita dapat meet up one day ek kenit??? rasanya kita tak jauh ni.... dekat jer kan kan kan??? nak tunggu Ash besar sikit ke??? kita jumpa??? muahahaha...

      Delete
  12. Sejak dari hari itu aku mula mngenalimu.. :-)

    ReplyDelete
  13. tak ingat bila mula kenal kak farah.. tapi yg pasti, kak farah ni very the peramah.. hihihi.. saje buat broken english tu.. sebab kak farah ni ala-ala mat salleh gitu gaya penulisan. hihi.. jgn marah.. memang suka singgah sini.. sebab kak farah ni tak sombong.. selalu je berkunjung ke blog rakan-rakan blogger sama ada blogger baru ke, blogger lama ke kan... lagi satu, entry entry yang akak buat tu memang dekat je dengan diri kita seharian kan.. teruskan berblog kak.. Ros suka sangat! hihihi.. eh terpanjang pulak menulis komen.. nak kena buat entry khas ni. muahahahha...

    ReplyDelete
  14. walaupun kenal kak farah dalam blog tapi fiza rasa kak farah jenis yang friendly and happy go lucky orangnya..kalau berborak ni mahu tak berhenti kot..hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia