Home » , , , , , , , » Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com Tamat!!!

Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com Tamat!!!

Source Extracted from Google
Alhamdulillah, akhirnya selesai sudah SEGMEN:MY BEST ENTRY BUBBLYNOTES.COM tepat pada jam 1.00 petang tadi... ^_^... Sebanyak 80 penyertaan yang diterima dari rakan2 blogger... ada yang memang dah lama kenal di alam blogger ini dan ada juga yang baru saja dikenali... Buat blogger2 yang baru dikenali, salam perkenalan dan bagi blogger2 baru, selamat datang ke dunia blog... ^_^... 

Terima kasih diucapkan kepada semua di atas kesudian uolss meluangkan masa untuk menyertai segmen ini. Moga2 uolss rasa berpuas hati dengan penganjuran segmen pada kali ini dan sekiranya ada terdapat kekurangan atau cacat cela di sana sini, saya menyusun sepuluh jari tangan (jari tangan jerlah takkan jari kaki kot??? ekekekeke)...ok I am trying to be serious here... saya menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf atas segalanya... Terima kasih atas sokongan uolsss... Rasa terharu juga tau...walaupun segmen Bubblynotes.Com pada kali ini agak singkat tempoh waktunya dari yang sebelum2 ini... ^_^ ngeee...

Masih belum ada lagi pemenang yang dipilih oleh Pakcik Random.Org...dan In Shaa Allah, jika tiada aral melintang, pemenang akan diumumkan pada 7/2/2014. Masa??? Ha yang tu tak boleh nak janji lagi... Tapi saya cuba sebaik mungkin untuk umumkan pemenang... 

Pada yang berhasrat untuk menyertai tetapi tidak kesampaian kerana penyertaan telah ditutup, In Shaa Allah ada masa nanti Bubblynotes.Com akan menyusul dengan segmen yang seterusnya.

Thank you peeps!!! and I appreciate it so very the much.... ^_^

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com Tamat!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Wednesday, February 5, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

37 comments:

  1. tamat dah...huhu...
    cik akak tak sempat nak join..tak perasan lak tarikh tu..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa cik akak, next ada lagi cik akak join yer??? ^_^

      Delete
  2. ehh dah tamat dah mcm cepat btl masa berlalu :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan tahniah kat penganjur..atas segmen yang di anjurkan mendapat sambutan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam dan terima kasih atas sokongan yer... ^_^

      Delete
  4. Replies
    1. Alhamdulillah IM, akak pun terharu dengan sambutan... syukur

      Delete
  5. hee.. sib baik sempat join smealam kan.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib baik datang blog teman semalam... he he he

      Delete
  6. alahai..fiza tak sempat join..baru harini lah nak berblogwalking..all the best semua yang join :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa fiza, nanti ada masa next time kalau ada rezeki join ek? ^_*

      Delete
  7. Replies
    1. tunggu tau anim jangan tak tunggu... he he he

      Delete
  8. Ok..tamat sudah...ayut tgk jela entry sape yg best tu..

    ReplyDelete
  9. Ermm...so sad tak sempat nak join...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa kak next boleh join... In Shaa Allah ada lagi lepas ni... ^_*

      Delete
  10. ok ok can't wait for the results (^_^)

    ReplyDelete
  11. Bagusnya Farah... rajin dan ada masa buat segmen. Tahniah...

    ReplyDelete
  12. alamak kak..dah terlepas arr ni..huhhh gara2 cuti lama tak jengah blog..

    ReplyDelete
  13. hari jumaat ke pengumuman siapa menang?klu cik nor menang simpan hadiah tu utk cik nor yer farah..hihi

    ReplyDelete
  14. tak sempat nak join. Ros cuti berblog dah seminggu :(

    ReplyDelete
  15. semlm mmg nk join.. pastu langsung lupa..hukhuk..xde rezeki nk join.. tgu segmen farah yg lain la pulak eh.. heee

    ReplyDelete
  16. Dah tak sabar pastinya teman yg join nak tahu keputusannya Fara..

    ReplyDelete
  17. Alaaa mcm dah terlepas je tapi xpe lain kali buat lagi tak? hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia