Home » , , , , , , » Salam Jumaat & Have a Good Day!!!

Salam Jumaat & Have a Good Day!!!

Source Extracted from Google
Salam Jumaat peeps!!! Dah breakfast??? Me??? Alhamdulillah, baru jer lepas breakfast, yang ringkas, yang senang, cereals sahaja... *_^...

Hari ni iolsss bergaya ringkas sahaja ke pejabat... light make up dan finally got this opportunity untuk menggayakan layered half moon shawl yang dihadiahkan oleh Kak Eda dari blog Kisah Si Dairy susulan dari GA yang pernah dianjurkan oleh Kak Eda pada akhir tahun 2013 dulu. Kisahnya, semasa Kak Eda poskan layered half moon shawl ni, saya masih berpantang dan baru jer lebih kurang 3 minggu bersalin macam tu. Makanya tak berkesempatan pula nak bergaya sakan dengan layered half moon shawl Kak Eda ni... Seriously, I love this layered half moon shawl yang Kak Eda bagi sebab it's in PINK!!! Al-maklumlah mummy Ash ni memang suka benau dengan pink... Segalanya pink... Colour blocking pun mesti nak ada pink, barang2 pun mesti nak ada pink... phewww... fanatic sungguh dengan pink...dulu2 tak cenggini sangat...sejak2 5-6 tahun yang lepas sangat fanatic dengan pink...muahahahaha... Kekononnya dulu pink tu gegirl sangat.... Tapiii sekarang, tidak lagi...Thank you Kak Eda for the shawl!!! Love it so much... 

Dan digandingkan dengan pink wedges...muahahaha... kan dah kata, segalanya pink... outfit??? Jap ek... 

Inilah dia outfit ringkas dari saya di hari Jumaat ini... Baju kurung pahang with beads sahaja....Sila abaikan kedutan itu kerana baju ini memang senang kedut, bila duduk faham2 jer lah kannn??? Hari Jumaat adalah hari baju kurung bagi Cik Puan Bubbly... Hari lain??? Honestly, hari lain sama ada dress ataupun the normal office outfit... kalau terlebih rajin pakai dress ler, kalau rasa nak ringkas dan santai... normal office outfit that is 3 pants suit (pants, blazer, long sleeve shirt).... 

Lama dah tak pakai baju ni sebenarnya sejak preggy, tu yang bila dapat pakai balik seronok sakan tu... wakakakaka.... apa2 pun tak ada apa sangat pun sebenarnya, saja nak mengomel kosong di pagi2 Jumaat ni. Once again, salam Jumaat peeps and have a good day ahead!!! *_^... Till then cheerios!!!

In Shaa Allah, jap lagi jumpa lagi... *_^

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Salam Jumaat & Have a Good Day!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, February 21, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

26 comments:

  1. salam jumaat sis farah..wahh so beautiful d hari Jumaat nan indah nie

    ReplyDelete
  2. Cantik la kak farah. Eeeiii geramnya pipi gebu akak ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak ni kalau jumpa aima mesti pipi akak kena cubit ngan aima ni kannn??? he he he... Alhamdulillah, thank you aima...

      Delete
  3. member kata monday kena start with pink.
    jumaat pun boleh lah ending this week.

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak tak kira hari apa pun dear, janji pink...wakakaka...

      Delete
  4. Assalamualaikum... sis tampak cantik menggayakn baju kurung pahang tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah terima kasih nasuha...alamak, malu kejap...

      Delete
  5. salam..
    amboi shanteq ler dier...mata ttp besau..ehehhe ^,^

    ReplyDelete
    Replies
    1. mata tu tetap besau dan tak boleh nak lari yaya...hu hu hu...

      Delete
  6. simple but nice looking..
    Have a great day ahead darl.;)

    ReplyDelete
  7. baju kurung warisan melayu
    didandan pula selendang seri
    wanita warisan sungguh ayu
    senyuman manis umpama puteri

    hahaha rajin pulak nak berpantun :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah pandai amir berpantung, Alhamdulillah terima kasih Amir... ^_^

      Delete
  8. ini buat jeles ni pink pink tu..sweet je kak farah in pink :)

    ReplyDelete
  9. Salam Jumaat Dear..Cantik combination color baju tu..My favorite colors tu..Nway Have a good day ya!!!

    ReplyDelete
  10. Salam jumaat..sweet betul pkai baju tu.hihi

    ReplyDelete
  11. Salam jumaat kak farah!ayut setiap hari lg sng.pkai uniform terus.hihihi

    ReplyDelete
  12. kan.. dpt pakai baju idaman.
    so sweet la :D

    ReplyDelete
  13. Akak suka baju kurung pahang tu...cantik farah...sama ler kalau jumaat mmg pakai bj kurung...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia