Home » , , , , , , , , , , » ^_^ RM80 Menjadi Rezeki Saya!!! ^_^

^_^ RM80 Menjadi Rezeki Saya!!! ^_^

^______________^...Amboiiiii... senyum melebar kemain kannn??? What's the gebang2 is all about??? Tak adalah apa sangat punnnnn sebenarnya, tapi saja nak berkongsi kegembiraan bersama uols yang saya sayang...bukan jakun atau berlagak tauuu...jangan salah faham... nak kongsi jer nak kongsi jer... I kan love to share...ahaksss....

Jap ek??? Cuba tengok kat bawah ni...


Alhamdulillah, rezeki hari Khamis malam Jumaat... *_^... Rezeki Ash... Erm, tak clear ek uolsss??? Yang sebenarnya, bersempena dengan majlis Sepetang Bersama Blogger & Yeos 2014 #SBB2014 #SBBYEOS2014 , pihak penganjur ada melakukan cabutan bertuah setiap minggu selama 4 minggu sehingga ke tarikh event yang sebenar. Hadiah bagi cabutan bertuah ni adalah berupa wang tunai... *_^... Pada minggu pertama para pemenang menerima hadiah wang tunai sebanyak RM100.00 dan pada minggu kedua ini pula, para pemenang menerima hadiah wang tunai sebanyak RM80.00... 

Terima kasih kepada Shark sebab tag kakakmu ini dan menyedarkan kakakmu ini adik... he he he...baik betul Uncle "CuperBoy" ni... Dan tahniah juga buat Boni Kacak sebab bersama2 bertuah dengan iolss...ahaksss...nanti kita pergi claim sama2 yer Boni??? la la la la.... 

http://sbb.my/pemenang-cabutan-bertuah-minggu-kedua/
Begitulah gamaknya pengumumannya... tak sangka pun bertuah..ha ha ha ha, mungkin inilah yang dikatakan rezeki... Mummy tak nak guna pun RM80.00 tu, simpan kat buku bank Ash... Pada mummy, setiap rezeki dari hasil berblogging adalah duit Ash...bukannya untuk mummy.... 

Kalau uols nak cuba semak2 siapa lagi yang bertuah boleh pergi ke link INI ... Tahniah diucapkan kepada pemenang minggu pertama dan kedua yang lain dan pada yang lain, all the best yer...moga2 ada rezeki uolss juga... *_^...masih ada lagi cabutan untuk minggu ketiga dan keempat.... 

Alhamdulillah dan syukran untuk rezeki ini dariMu ya Allah....

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel ^_^ RM80 Menjadi Rezeki Saya!!! ^_^ , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, February 21, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

60 comments:

  1. wah..bestnya farah...rezeki ash la nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Kak Eda... memang rezeki Ash...

      Delete
  2. aloo suka baca ayat "setiap rezeki dr hasil berblogging adlh duit ash.." tu, murah rezki mama ash lpas ni ^^

    ReplyDelete
  3. tahniah farah... nampak nama awak pemenang bertuah .... rezeki ash tuu... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah terima kasih Cheq Eem, kita cari link awak tapi tak jumpa, boleh tinggal link tak next time???

      Delete
  4. Woowww!!! Tahniah Ash,,, semoga rezeki seterusnya akan berlimpah lagi

    ReplyDelete
  5. rezeki si kecik..bestla..bila yer pengemuman pemenang tu? ramai gak blogger join, CN jer tak berapa sempat nk join sbb sibuk dgn skolah..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah CN, memang rezeki Ash, semalam CN...

      Delete
  6. wah rezeki anakler tu farah ! tahniah !

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Alhamdulillah rezeki Ash fiza... thanks fiza...

      Delete
  8. best nye..rezeki farah tu....jeles i...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah rezeki Ash Cik... alamak cik jeles ke...alo lo lo...tunggu rezeki cik pula tiba...

      Delete
  9. Assalamualaikum awak. taniah ye awak.. murah rezeki Ash ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam Sheila, alhamdulilah dan terima kasih....

      Delete
  10. alhamdulillah rezki ash kan sis..mudahan murah rezki sis

    ReplyDelete
  11. tahniah kak..rezeki tak terduga ni..
    dah claim tu jangan lupa ehhh..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, thank you zee, hah jangan lupa...ekekeke...tu kena tunggu gaji akaklah...duit tu tak boleh guna, duit tu untuk Ash...

      Delete
  12. Tahniah..rezeki anak..moga dilimpahkan rezeki selalu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah thank you ain, and thank you for the doa...

      Delete
  13. Replies
    1. Alhamdulillah, thank you mia... rezeki Ash...

      Delete
  14. Replies
    1. Alhamdulillah fiza, betul tu rezeki Ash...

      Delete
  15. wahhh bestnyaa..tahniah uols
    boleh lah wat banjer2 makan ke sopin ke beli brg tuh ash hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah kak el, thank you...ala kak el duit tu nak simpan dalam bank Ash... semua duit blogging sekarang simpan dalam bank Ash...

      Delete
  16. tahniah2!
    alhamdullilah rezeki..
    =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Ezy, and thank you for the wish...

      Delete
  17. wahhhh tahniahhh.. akk br je dpt tahu td.. almaklumlah agak sibuk dgn gym so dah jrg jrg bukak blog hehehe.. congrats my gorgeous sis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah my gorgeous sis, tau akak sibuk dengan gym, wah lepas ni diva meletopsss bom kebabom my lovely sis ni... *_^...kita jumpa nanti di SBB yer... love you kakak...

      Delete
  18. Alhamdulillah, murah rezeki, best2

    ReplyDelete
  19. mommy dia blogging untung ash...hheee..congrats

    ReplyDelete
    Replies
    1. nawaitu for ash kak... besides passion for writings...

      Delete
  20. belum lagi majlis dh bertuah kak farah kita.
    mmg terasa kehebatan SBB nie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, rezeki Shark, thanks tolong inform akak...

      Delete
  21. Wah..rezeki tu..tahniah kak farah..slmt ad yg tag...klu x dh mlpas.hihi

    ReplyDelete
  22. Alhamdulillah ... Semoga murah rezeki kita semua ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, moga moga rezeki kita semua murahlah hendaknya...

      Delete
  23. alhandulillah.tahniah kak.
    rezeki anak kan..

    xdpt nk join sbb dh tutup.huhu

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia