Home » , , , , , , , » Personal Hotspot: Flea Market @ The Curve

Personal Hotspot: Flea Market @ The Curve

Source Extracted from Google
Tiba2 hari ni teringat pulak pada another one of my personal hotspot iaitu Flea Market @ The Curve...^_^... Hati tiba2 terdetik pulak yang dah lama rupanya iollss ni tak jejakkan kaki cuci2 mata di Flea Market @ The Curve ni. Terasa macam nak pergi pula... 

Kalau dulunya, memang bila berkesempatan setiap hari Sabtu bekerja, balik akan terus melencong ke The Curve untuk berjalan2 sambil mencuci2 mata di Flea Market ni... muahahaha, membelinya tak sangat, tapi suka tengok barang2 yang dijual di Flea Market tersebut... yang selalunya saya borong di Flea Market ni adalah aksesori rambut dan juga aksesori wanitalah... He he he... Dalam banyak2 Flea Market saya tak tau kenapa saya suka Flea Market yang ni... 

Ada macam2 benda yang uolss boleh jumpa di sini...pada yang dah biasa merewang serta chilling kat Flea Market ni taulah tapi pada yang belum pernah jejakkan kaki tu, apa yang ada??? Macam flea2 market yang lain... ada barangan kulit, ada barangan antik, ada barangan kraf, ada barangan hiasan rumah, ada pakaian wanita, ada baju baby, and so on so forth...

Source Extracted from Google
Source Extracted from Google
Source Extracted from Google
Source Extracted from Google
Source Extracted from Google
It's fun dan seronok bagi saya mencuci mata di sini once a while... well, women are synonym to shopping kannn??? Biasalah tu... Cumanya kalau  nak pergi ni, harus Ash kena tinggal tak boleh bawak... He's too small for the crowd there...orang terlalu ramai dan laluan agak sempit, kesian pada Ash kalau terpaksa bersesak2 dengan orang ramai, pasti dia rimas, despite kesian dengan cuaca panas terik kalau kena Ash nanti... ^_^... Tengoklah one of these days surely will pay a visit there... Rindu pulak pada aktiviti lama ni... muahahaha....

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Personal Hotspot: Flea Market @ The Curve, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, February 22, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

17 comments:

  1. wah, macam best jer.
    teringin nak pergi. =)

    ReplyDelete
  2. Tak pernah sampai lagi...macam petaling street jer ke?

    ReplyDelete
  3. cuci mata kan :)
    MG jarang p sni ...rasa nk pgi lak ble sis update ni ..huhu

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan salam singgah sini..best tu sabtu2 macam ni cuci2 mata dengan melihat barang perhiasan rumah...suka tengok hiasan rumah yang cantik2...hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak pun sama, tapi mostly akak shop accesorries...

      Delete
  5. Wah.. Rjin akk ke the curve ni ea...

    ReplyDelete
  6. Macam best jer akak.. nnti kalau p sana leh singgah..

    ReplyDelete
  7. kalau camni,lupa akan kepanasan..hihi..cuci mata pun boleh..jgn sesekali bawak ash di tempat sesak kak..sure die xselesa

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia