Home » , , , , , , , , , » Peraduan Bayi Bulan Ini Pa & Ma Online...Undi Ash Pleash??? ^_*

Peraduan Bayi Bulan Ini Pa & Ma Online...Undi Ash Pleash??? ^_*

http://pama.karangkraf.com/peraduan
Kemain mummy berkempen untuk Ash, habis semua di-blast-nya...tak kira mana2, sana sini sinun mummy blast info dan minta tolong undi... Erkss, minta simpati??? Taklah...Bha ha ha... dah alang2 berkawan dengan uolss minta tolonglah, minta jer tolong tapi tak adalah paksa... dengan secara sukarela yer... tiada paksaan... He he he... I'm ok and it's ok, if ada rezeki Ash adalah, if tak ada, kita redha jer... terima segala ketentuan Allah SWT (alahaiii sedihnya bunyi mummy...ha ha ha...tak adalah)... 

Ok uols, nak minta tolong ni, iolss tak pernah minta tolong kannn??? Maksudnya pertolongan sebegini...he he he.... dan sekali ini nak minta tolong uols, kalau sudi tolonglah ringan2kan tangan serta jari jemari uols untuk undi Ash di SINI... 

Cari gambar ni tau... 

Gambar kekononnya ala2 K-Pop atau hiphop tu yang mummy pertaruhkan... sehingga ke saat ini masa printscreen ada 135 undi dan sekarang ni masa entri ni ditaip, dah ada 306 undian... Kalau uols dapat tolong klik pun sambil2 blogwalking atau taip entri tu, Alhamdulillah, thank you sangat... *_^

Sekadar mencuba, if ada rezeki adalah, if tak ada tak apa, masih banyak lagi ruang dan peluang lain kannn??? ^_^ In Shaa Allah...
Terimakasih telah membaca artikel Peraduan Bayi Bulan Ini Pa & Ma Online...Undi Ash Pleash??? ^_*. Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

42 komentar:

  1. In sha Allah......
    kpop kecik hehe

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. thank you mama long, kiss for mama long...muackss...

      Delete
  3. done undi sis..mudahan murah rezki ash insyallah amin

    ReplyDelete
  4. Wahh banyak tu undi Ash..okies kak..akan di undinya nanti,..don't..nanti aida undi ye..

    ReplyDelete
  5. InshaAllah menang, wah handsone Ash, sat nak klik.

    ReplyDelete
  6. uncle shark dh undi...
    wuhuuu~
    gud luck cuperboy.

    ReplyDelete
  7. aunty dah undi ash dah.... good luck mommy

    ReplyDelete
  8. Undi jgn xundi..pegi sna jap...

    ReplyDelete
  9. dh undi tadi.hihi.
    kak, skali undi atau boleh berkali kali?

    ReplyDelete
  10. akk dah undi tau. gud luck ash...

    ReplyDelete
  11. Good luck dear...and have a good weekend ya!!!

    ReplyDelete
  12. Nak vote utk ash tap xjumpa la akak.. send link yg direct picture ash boleh..=D

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.