Home » , , , , , , , , , » Peraduan Bayi Bulan Ini Pa & Ma Online...Undi Ash Pleash??? ^_*

Peraduan Bayi Bulan Ini Pa & Ma Online...Undi Ash Pleash??? ^_*

http://pama.karangkraf.com/peraduan
Kemain mummy berkempen untuk Ash, habis semua di-blast-nya...tak kira mana2, sana sini sinun mummy blast info dan minta tolong undi... Erkss, minta simpati??? Taklah...Bha ha ha... dah alang2 berkawan dengan uolss minta tolonglah, minta jer tolong tapi tak adalah paksa... dengan secara sukarela yer... tiada paksaan... He he he... I'm ok and it's ok, if ada rezeki Ash adalah, if tak ada, kita redha jer... terima segala ketentuan Allah SWT (alahaiii sedihnya bunyi mummy...ha ha ha...tak adalah)... 

Ok uols, nak minta tolong ni, iolss tak pernah minta tolong kannn??? Maksudnya pertolongan sebegini...he he he.... dan sekali ini nak minta tolong uols, kalau sudi tolonglah ringan2kan tangan serta jari jemari uols untuk undi Ash di SINI... 

Cari gambar ni tau... 

Gambar kekononnya ala2 K-Pop atau hiphop tu yang mummy pertaruhkan... sehingga ke saat ini masa printscreen ada 135 undi dan sekarang ni masa entri ni ditaip, dah ada 306 undian... Kalau uols dapat tolong klik pun sambil2 blogwalking atau taip entri tu, Alhamdulillah, thank you sangat... *_^

Sekadar mencuba, if ada rezeki adalah, if tak ada tak apa, masih banyak lagi ruang dan peluang lain kannn??? ^_^ In Shaa Allah...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Peraduan Bayi Bulan Ini Pa & Ma Online...Undi Ash Pleash??? ^_*, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, February 21, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

42 comments:

  1. In sha Allah......
    kpop kecik hehe

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. thank you mama long, kiss for mama long...muackss...

      Delete
  3. done undi sis..mudahan murah rezki ash insyallah amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you kak lya undi ash... In Shaa Allah...

      Delete
  4. Wahh banyak tu undi Ash..okies kak..akan di undinya nanti,..don't..nanti aida undi ye..

    ReplyDelete
  5. InshaAllah menang, wah handsone Ash, sat nak klik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah kalau ada rezeki, thank you kak..

      Delete
  6. uncle shark dh undi...
    wuhuuu~
    gud luck cuperboy.

    ReplyDelete
  7. aunty dah undi ash dah.... good luck mommy

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you aunty, kiss for aunty, muackss...

      Delete
  8. Undi jgn xundi..pegi sna jap...

    ReplyDelete
  9. dh undi tadi.hihi.
    kak, skali undi atau boleh berkali kali?

    ReplyDelete
  10. akk dah undi tau. gud luck ash...

    ReplyDelete
  11. Good luck dear...and have a good weekend ya!!!

    ReplyDelete
  12. Nak vote utk ash tap xjumpa la akak.. send link yg direct picture ash boleh..=D

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia