Home » , , , , » Pemenang SEGMEN: MY BEST ENTRY BUBBLYNOTES.COM!!!

Pemenang SEGMEN: MY BEST ENTRY BUBBLYNOTES.COM!!!

http://www.bubblynotes.com/2014/02/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html
Susulan daripada segmen yang telah dianjurkan oleh Bubblynotes.Com tempoh hari di SINI, sepertimana yang telah dijanjikan, berikut adalah pengumuman para pemenang yang telah dipilih oleh Pakcik Random.Org pagi ini... ^_^... 

PEMENANG #1

PEMENANG #2

PEMENANG #3

PEMENANG #4

PEMENANG #5

PEMENANG #6

PEMENANG #7

PEMENANG #8

PEMENANG #9

PEMENANG #10

Itulah pilihan Pakcik Random.Org pada kali ini... tahniah kepada para pemenang yang telah terpilih dan kepada yang tidak terpilih, jangan berkecil hati dan jangan merajuk yer, masih ada lagi segmen sebegini di masa akan datang. ^_^.... Segala pemilihan adalah dilakukan oleh Pakcik Random.Org dengan sejujurnya dan tiada unsur pilih kasih. 

Dikesempatan ini, saya ingin menyusun sepuluh jari kepada yang menghantar penyertaan segmen selepas pada pukul 1.00 petang pada hari segmen tamat sebelum ini... maaf saya tidak dapat menyertakan penyertaan uolss di dalam segmen kali ini kerana waktu segmen telahpun tamat... Iolss kena berlaku adil pada semua peserta ok??? Jangan kecil hati, sepertimana yang dimaklumkan akan ada lagi segmen sebegini di masa akan datang... 

Kepada para pemenang yang telah dipilih, sila berikan LINK ENTRI UOLSS YANG DIRASAKAN ENTRI PALING MELETOPSSS ATAU ENTRI TERBAIK...di dalam kotak komen di bawah dalam jangka masa 3 HARI DARI SEKARANG... Jika tiada sebarang maklum balas... saya akan membuat pemilihan pemenang berdasarkan Pakcik Random.Org sekali lagi, beri memberi laluan kepada peserta lain... ^_^...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Pemenang SEGMEN: MY BEST ENTRY BUBBLYNOTES.COM!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, February 7, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

56 comments:

  1. alhamdulillah terharu sobs sobs..ternyata no.5 (no feveret ni) membawa tuah bagiku..
    tq tq sis farah..emm rasanya ini kot entri meletops kebabom paling byk org komen spjg kita duk berblog nie..mengenai kampungku.entri pembuka tirai 2014 http://blogashalya.blogspot.com/2014/01/indahnya-kampungku2014-suda.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah Asha dan noted nanti akak review... ^_^

      Delete
  2. tahniah semua....akak tak sempat nak join sebab ada big problem nie...so sad....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa kak next time ada lagi, In Shaa Allah... big problem apa tu kak?

      Delete
  3. Replies
    1. next time cuba lagi, jangan serik tau maria... *_*

      Delete
  4. Replies
    1. terima kasih bagi pihak mereka kak mia... ^_^

      Delete
  5. yeay! hehehe...sila review saya! :P
    http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/rukun-islam-rukun-iman.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah ler buat orang tu, ok noted nanti akak review... tgk link terus insaf kejap... he he he... ingat nak bagi link yong hwa tadi.... ekekeke

      Delete
  6. alhamdulillah monang gak eh...thanks...nah amik la linkm terbaik 2014 ni...malas nak godek entry2 lain...akak tgh buat claim boss ni...x nak tangguh nanti lupa terus...

    http://suriaamanda.blogspot.com/2014/02/kongsi-pengalaman-manis-bersama.html

    pesanan penaja..sesapa masih nak tinggalkan komen kat entry tu sgt2 di persilakan..ada org tu pun x tinggalkan komen lagi...hahahahaha...larikkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi dalam kesamaran menyindir nampak.... wakakakaka, ok noted kak long....

      Delete
  7. Alhamdulillah tahniah kepada semua..

    ReplyDelete
    Replies
    1. next time jangan serik untuk cuba lagi yer...

      Delete
  8. Replies
    1. terima kasih bagi pihak mereka yer fiza...

      Delete
  9. Assalamualaikum .. taniah buat semua pemenang. murah rezeki koranggg (",)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam sheila, terima kasih bagi pihak mereka yer...

      Delete
  10. thniah kpd p'menang.adt la,da yg mng da da yg klh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu, tapi yang tak menang tu bukan bermaksud kalah kan??? ^_*

      Delete
  11. hoho... sekali blog akk ada... thanks fara n mr randam...hhee... kena godek entry lama plak ni...tunggu...hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah kak, godek jangan tak godek... he he he....

      Delete
  12. Tak sangka tau terpilih....thanks to Farah and Pakcik Random :D

    Dah penat godek2 entri lama, ambik je lah yang ni ye...hehe
    http://shumie-dz.blogspot.com/2013/04/baru-tahu-penat.html

    ReplyDelete
  13. tahniah kepada pemenang!!! alahai deno lupa nak join kak... huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih bagi pihak mereka... tak apa deno there's always a next time to it... he he he

      Delete
  14. tahniah kpd semua, maaf kak farah. taks empat nak join. Sorry sgt2. InsyaAllah nanti akan dtg aima cepat2 join, xnak tangguh2 lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa aima, there will always be next time...

      Delete
  15. farah, ini akk punya... lambat sket... biasalah weekend blog selalu cuti...hheee

    http://msredcheesecake.blogspot.com/2014/02/pemenang-segmen-my-best-entry.html

    entry terbaik akk ada dlm entry atas. Thanks k dear...

    ReplyDelete
  16. Assalammualaikum, hi sis, alhamdulillah saya menang mungkin rezeki saya hehe. nie link entry GA, http://taiptaipkeyboard.blogspot.com/2014/02/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html. saya No 12. sory sis, line tenet tak ada dekat rumah, so pagi nie baru je on pc dekat tmpt kerja.

    ReplyDelete
  17. thanks fara.......sorry lambat reply.......cuti kan..

    http://alamslegacy.blogspot.com/2014/02/me-and-my-twin.html

    ReplyDelete
  18. ya Allah.. tak sangka.. terharu sgt.. sis sori late reply... line internet prob..

    sy bagi link terbaik sy yer

    http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/habatus-sauda-penting.html

    http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/habatus-sauda-penting.html

    ReplyDelete
  19. tahniah buat yang emang.. hu3.. teman xde rezeki kali ni.. xpe.. janji support GA Farah kan.. =)

    ReplyDelete
  20. tahniah semua...tahniah juga kpd tuan tanah yg majurkan segmen nie ...~_^

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia