Home » , , , » Pakai Mop Bersihkan Tandas???

Pakai Mop Bersihkan Tandas???

Source Extracted from Google
Ok, just got back from the ladies and I feel so euwwwww.... uhuksss... apakah??? Ternampak sesuatu aktiviti di ladies... he he he... the cleaner was cleaning the place... dan masa tengah nak tunggu cleaner tu siap bersihkan... Tiba2 rasa macam sangat yuckieeesss.... 

Could you imagine peeps??? Oopsss sorry to those who will find this entry is gross... but then, kegelian ini sudah tidak terbendung lagi... muahahahaha... Boleh tak uolss bayangkan yang mop yang digunakan untuk mengemop lantai tu... and this cleaner was using it untuk mop lantai tandas... digunakan untuk membersihkan atau mengelap mangkuk tandas??? 

Mop adalah digunakan untuk mop lantai bukan mop mangkuk tandas... tandas cangkung tandas duduk semua dia balun lap pakai mop... Bakteria ok bakteria.... oh tidakkk... bayangkanlah berapa banyak kuman2 dari lantai tandas yang dah melekap pada mop tu??? Dan bayangkanlah kalau tandas duduk tu dilap dengan mop dan lepas tu orang duduk atas mangkuk tandas tu??? Makanya, kuman2 yang sangat kotor itu bersentuhan dengan kulit...walaupun tandas nampak bersih but stillll??? Terus terbantut selera iolss nak ke tandas... Ok, uolss might be saying... pergi jerlah tandas cangkung... Minta maaf yer... 1. Perasaan geli itu masih ada.... 2. Iolss kan bersalin secara C-Sec??? Tak sesuai lagi nak ke tandas cangkung... 

Geli punya pasal, tak pasal2 cerita tentang hal tandas pula kat Bubblynotes...mohon dimaafkanlah yer kalau ada mana2 pihak rasa tak patut saya publish this entry... Tapi message-nya uolsss... berhati2 kalau pergi ke tandas awam dan kalau boleh perhatikan cara cleaner tu bersihkan tandas... I is very particular about cleanliness so I couldn't help it... hu hu hu... Patut tak saya report pada building management tentang incident ini??? Bukan apa untuk kebaikan bersama...ok I still thinking...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Pakai Mop Bersihkan Tandas???, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, February 11, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

43 comments:

  1. dah selalu nampak..mungkin diorang nak senangkan keje diorang tu farah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak dah selalu nampak? Farah ni baru first time nampak ni kak... hu hu hu...sangat gelisss....

      Delete
  2. hadoiii..apakah?geliiii aiii...nasiblah fiza ni jenis anti guna toilet awam..asal kotor je mmg xjadi ah...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila dah nampak macam ni, terus terfikir yang bersih tu pun belum tentu bersih... huwaaa...tandas office ni fiza...nak kena complaint kot cleaner ni...

      Delete
  3. benda2 macam ni kena elakkan...mcm doc baru ckp pagi tadi..pastikan kebersihan tandas tu betul2 sebelum guna...x pasal2 dapat penyakit...terus kencing i kotor tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak, bukan nak jadi fussy tak bertempat tapi euwwww...memang kotor...

      Delete
  4. Aha. Yes u should. That's very disgusting -,- Bila rasa malas dah menyerbu kan. Hmm.. I can look at the public toilets the same anymore..

    ReplyDelete
    Replies
    1. I've decided to lodge my complaint dear... hu hu hu... cause can't bear it anymore... so yuckies and disgusting...

      Delete
  5. mangkuk tandas kena pakai berus la kan, ni sekali harung..hurmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan muz sepatutnya???? sangat tak sesuai dan menggelikan ok... hu hu hu...

      Delete
  6. oh no..so yucksss..tu yang kita berat sangat nak gi public toilet ni..beyond acceptable some of them...Hmmm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. the worst thing is, this is my office compound toilet.... huwaaa...

      Delete
  7. Perkara yang paling dielakkan adalah membuang air besar di tandas awam! Oh tidakkk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. BM ye betul, kalau boleh elak saya akan elak...

      Delete
  8. oh tidak..sumpah tak sanggup nak duduk kalau camtu

    ReplyDelete
  9. miza baru fest time dengar..geli gk bila bayang..hahaa..report je..
    untuk kebersihan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu baru bayang, kalau nampak depan mata lagi geli...

      Delete
  10. tu paling senang bg diowg mungkin..tp..hahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. paling senang bagi diaorg tapi inhygienic bagi kita... hu hu hu

      Delete
  11. Aigooo~ kalau akak rasa takpe..akak report jela..pastu nasihat dia laaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia ni tak faham bahasa melayu sally.... ekekeke...

      Delete
  12. Erkk... Kenapa harus terjadi begitu??? Dia x pnh cuci tndas ke???

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu akak tak pasti maria... tapi dia bukan local...

      Delete
  13. ptt kut nak inform kt mgmt tu..suh beli mop lain tuk kegunaan lain2..mayb cleaner tu ada 1 mop je kut ekekeke..iols pun geli gak adoiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  14. aiyak, tu la punca ladies selalu dpt jangkitan.berhati2 msuk tndas awam

    ReplyDelete
  15. penah nampak dia guna mop dan clorox cuci toilet...konfius

    ReplyDelete
  16. haah..biasa memang camtu..diorang nak cepat..tu kena sentiasa beringat tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang jawabnya tahan jer lah dari nak membuang...

      Delete
  17. Ha..tandas kat opis akak pun sama. Better lagi tandas public...asing2 berusnya. Tapi yang kat opis nie, akak buat komplin dikkkk! Sampai bengang cleaner tu dengan akak.

    ReplyDelete
  18. erkkk...gelizz dengar tu Farah..SB tak guna mop walau untuk lantai rumah (bkn tandas) sebab mop tu tempat segala cik bakte..lagi elok sental lantai guna kain pakai buang..

    ReplyDelete
  19. Euwww...geli. Kat mana tu? Sis x pegi tegur cleaner tu ker?
    X baik dia buat macam tu, fikir nak memudahkan kerja dia jer...

    ReplyDelete
  20. Aiyoooo... First time tahu ada orang pakai mop bersihkan tandas.. Macamana tu? Hehe..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia