Home » , , , , , , , , , , , » On Ash 18th Birthday???

On Ash 18th Birthday???

Meminjam gambar yang sangat sweet dari entri Sweet-kan? by Byzura - MJ di SINI .... dan membuatkan saya terfikir perkara yang saya terfikir2 di dalam kepala ni selama ni...ahakss..yup, I do admit I did think all this for Ash... boleh??? Jauh sangat pemikiran mummy Ash ni...sangat2 jauh... dah lah baru 2 bulan...lepas tu boleh buat entri fikirkan birthday theme dia di SINI... lat lat mengedik pulak fikir pasal Ash 18th birthday...jauh betul berangannya... muahahaha... tak apa berangan dan berfikir tak menganggu orang tak apa... 

When your kids are born, reserve them an e-mail address... sebenarnya sekarang pun terfikir2 nak buatkan...buatkan ajer, tapi lepas tu terpulang pada dia, dah besar nanti nak manage sendiri ke mummy yang manage??? Instead, he could create his own e-mail address pun kalau dia nak, mummy pun tak nak ganggu privacy dia...hik hik hik... Over the years send them photos, notes, kid-isms, stories, photocopies of their achievements etc... On their 18th birthday...give them the password!!! Hey cool lah uolss... I loikee... 

But there's an additional to it sebenarnya, there's something that I would like to add on to it... Give him this link!!! Bubblynotes and let him read all the stories about him, his development, his pictures... *_^ (dengan syarat masa tu Bubblynotes ada lagilah...muahahahaha)... let him know his mother deeper, his mother passion... selami mummy yer nak??? And thinking of a surprise for him as well...tapi still in progress right now... Yang mana segalanya akan open up bila at least macam dalam gambar di atas cakap... on his 18th birthday...Kira2 hadiah dari mummy masa Ash umur 18 tahun...In Shaa Allah, moga2 diizinkan Allah... 

*Sejak jadi mummy ni, daya imaginasi terlalu tinggi pulak, macam2 perkara pulak yang iolss fikirkan...muahahaha....

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel On Ash 18th Birthday???, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Wednesday, February 19, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

28 comments:

  1. Replies
    1. ini namanya imaginasi repekan, tapi kalau jadi kenyataan pun apa salahnya kannn??? he he he

      Delete
  2. hehe , ala ape salahnya byk imaginasi gitu . macam ade cita cite jugak kan

    ReplyDelete
  3. teringat cerita kuch2 hota hai pulak kak.. mummy dia tinggalkan surat setiap kali birthday dia.

    cerita hindi pulak dah. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah ek aisya akak tak teringat pulak pasal kuch kuch hota hai tu...

      Delete
  4. Biasalah ibukan.. Pasti fikirkan masa depan anak...

    ReplyDelete
  5. imiginasi tinggi tu sis..ehehe tak apa kita pandang ke depan jgn ke belakang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak ko ni memang suka berimaginasi tinggi sket...he he he...

      Delete
  6. This sorts of the loveliest moment untuk adik Ash lah ni..yang di imaginasikan mama dier :) hopefully become a reality..:)

    ReplyDelete
  7. kalau dapat buat mmg awesome...tp takut plak ada yang meniru kang...slow and steady adik....

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikss apakah siapa yang tak ada identiti tu kak nak tiru2 orang ni???

      Delete
  8. idea yang bagus , sure anak akan terharu kan kak :)

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. sebab i rasa menarik tu yang i share di sini dear...

      Delete
  10. kalau bt fehhh mesti baby ash terharu sgt2 gn mummy dia..hehe tp nk tggu 18thn lmbt lg tu..kehkeh...

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. memang sangat jauh, tapikannn kadang2 pejam celik pejam celik dah sampai time tu... kita pun dah kertu time tu... hu hu hu...

      Delete
  12. Good idea Farah....bolehlah Ash baca dan tengok nanti bila dia besar...

    ReplyDelete
  13. hehehe, part last sekali tu anis setuju..
    bagi link blog kita.. biar die tau.. cmna kite excited mse tau kewujudan die.. and so on.. nice2.. bolehla nak berangan cam akak jugak ni :) hehe

    ReplyDelete
  14. perkara biasa tu kak..mesti nak do something yang terbaik untuk anak :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia