Home » , , , , » Looking Out for Canvas Printing...

Looking Out for Canvas Printing...


Cuba uolss lihat gambar Ash di atas??? Ok tak sekiranya iolss convert kepada canvas printing??? Ahaksss gedik betul mummy Ash ni... 

Moments kan??? Mungkin kali pertama dalam seumur hidup... mungkin juga ini yang pertama dan terakhir kali dalam hidup... Yelah iolss kan bersalin secara C-Sec due to complication... and the chances of high risk pregnancy tu memang sangat besar... ^_^... Apa2 pun, saya terima dengan hati yang terbuka apa yang Allah dah tentukan jalan... cause I chose to live my life in a happy ways... if possible no time for sadness... Siapa kita untuk pertikaikan apa yang Allah dah tentukan susur galur kehidupan kita??? When Allah say YES, who are we to say NO??? 

So, when I looked back to the empty spot of my room wall and look on the living hall wall... It would be great if I could put a kind of deco with an added value of sentimental value and memoirs... So, tiba2 terfikir nak buat canvas printing for Ash... ^_^

*Misi lookout for canvas printer bermula... Uolsss ada any contacts or suggestions??? Mind to share with me???

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Looking Out for Canvas Printing..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, February 16, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

34 comments:

  1. Kalau nak try apa ler salahnya kan Farah...

    ReplyDelete
  2. Jalankan mosi anda kak lpas ni...jgn biarkan dinding anda kosong.hahahaha.boleh gitu??

    ReplyDelete
  3. I like the words "Siapa kita untuk pertikaikan apa yang Allah dah tentukan susur galur kehidupan kita??? When Allah say YES, who are we to say NO??? " ... Oh my.. it shows how we should actually live our lives... be happy :D

    And about the canvas printing, I know a couple who are doing the prints for quite sometimes, it might be a little expensive cuz there are professionals, but you may have a look at what they are doing. Nanti i bagi link.. nak cari jap :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok wafa, I'll be waiting... and thanks for liking the words then... cheeriosss!!! *_^

      Delete
  4. Replies
    1. memang menarik pun saya rasa...he he he...selalu orang buat untuk orang kahwin jer... tapi now nak buat untuk anak pulak...

      Delete
  5. cantik... kalo real lagi cantik kan..

    ReplyDelete
  6. salam.. =)

    apepun ash ttp comel..agagaga ^o^

    ReplyDelete
    Replies
    1. agagagaga, Alhamdulillah thank you yaya....

      Delete
  7. Replies
    1. itulah akak terfikir, cantik juga ni kalau macam ni... he he he...

      Delete
  8. Assalamualaikum farah. mesti awesome la kalau jadi canvas printing! heheee buatlah satu... ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam sheila, memang nak buat pun ni... hi hi hi, tengah survey survey...

      Delete
  9. good idea kak. even lepas ni dgn izin Allah kak dapat anak lagi pon , boleh ja wt collection letak lagi di tempat yg sma.. :)

    ReplyDelete
  10. kalau kena yg mmg bijak melakar tu mmg hasilnya terbaiklah farah

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah kak, tapi ni tak perlu lakar, bagi jer yang dah siap ni dan suruh printkan atas canvas...

      Delete
  11. ok cun. akk pun suka convert gambo ke canvas printing nih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kan kak kalau dapat convert kepada canvas printing ni...

      Delete
  12. canvas printer? printer biasa takleh ke? kalau cuci kat kedai?

    ReplyDelete
  13. wahh! okay sangat tu kak. nanti try kat Canvas D Arte. dulu FD ada buat kat situ. free postage :D

    ReplyDelete
  14. kalo comey edit camne pun still comey.. kan farah...

    ReplyDelete
  15. Cantik farah. Tapi fiza takde contct untuk service mcm tu.

    ReplyDelete
  16. Alahaii..comel je muka dia...memnag sesuai kak buat photo canvas..cantik!

    ReplyDelete
  17. awat Ros jadi sebak bila baca perenggan kedua tu ek?..

    ReplyDelete
  18. betul tu kak..Allah tahu ape yang terbaik untuk kita..comel je ash tu..fiza suggest photo canvas D'arte ..akak search je kt fb..gambar kahwin fiza blogger hadiahkan order dari d'arte

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia